RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ma izbjegavaju to pitanje, lakse im reci da su pokradeni
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nisi ti mene skonto tobra, halal za zebu i go iz ofsajda(ako je kako tvrde ljudi)harishp je napisao/la:Ima li halala i za Skiljica pardon Skaljica.nem73 je napisao/la:mene je ovoga najviše strah.RAM - 1922 je napisao/la:bruka i sramota !! koliko je uplaceno para na poluvremenu ????
prečudan je ovo scenarijo danas bio!!!
bilo kako bilo, štrumfovima i štrumfetama,
te naravno i zebi egzekutoru čestitka na osvojenim bodovima!!!
halal
a ostalo je do nas(ako je)!
kontaš sad?!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Pratim snimku tekme, pa ću vam prenijet kako je bilo, vozdra...
Velez mi je nakon Zelje najbolji klub u Bosni al sam veceras procito toliko loseg od ljudi koji (predpostavljam) uopste nisu bili na tekmi i nemaju blage veze. Psovke takodjer, nista novo al zalosno citati. Nadam se da ce te iduce sezone biti jos bolji i borit se za Evropu a za ove ostale uopste nemam rijeci jer nisam ovdje da izazivam nit provociram kao mnogi, ne samo iz Velezovog foruma.
Cestitke na dobroj tekmi i nadam se kao sto sam vec spomeno da ce te i vi iduce sezone izac u Evropu, naravno zajedno sa Zeljom!
Cestitke na dobroj tekmi i nadam se kao sto sam vec spomeno da ce te i vi iduce sezone izac u Evropu, naravno zajedno sa Zeljom!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
a nema sranja sa druge strane na naš račun?sajo10 je napisao/la:Velez mi je nakon Zelje najbolji klub u Bosni al sam veceras procito toliko loseg od ljudi koji (predpostavljam) uopste nisu bili na tekmi i nemaju blage veze. Psovke takodjer, nista novo al zalosno citati. Nadam se da ce te iduce sezone biti jos bolji i borit se za Evropu a za ove ostale uopste nemam rijeci jer nisam ovdje da izazivam nit provociram kao mnogi, ne samo iz Velezovog foruma.
sve čista desetka, realno i objektivno?!!
ja lićno volim uvijek prvo ispred svoga praga!!!
dosta se i ja sranja načitah, subjektivnog naravno...
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
ne znam, evo tekme na tv dva gola iz prekida i niste centra presli, ali su se nasli objektivni mostarci i zenicani da psuju itd itd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:ne znam, evo tekme na tv dva gola iz prekida i niste centra presli, ali su se nasli objektivni mostarci i zenicani da psuju itd itd...
aj malo iskuliraj?!!
dosta se huškača većeras već javilo!
dosta pumpanja- zdravo bodovi, idemo dalje.
vama sretno, nama također!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Titova-Juga
- Kontakt:
VAM je napisao/la:znao sam da skidate gaće na šugavici,ali moglo je malo diskretnije.zaista ste mi nekad bili ok klub,ali stvarno ste se popisali sami na sebe
Tvoje nam misljenje veoma stresan teret predstavlja, prosto ne znamo kako cemo spavati jer tebi Velez kao nije vise ok. Ajde voz s tobom pricom Broza ti.
A i vi vise sta ste svi navalili, ko nije gledao utakmicu nek udune i saceka pregled pa onda komentarise.
Isto ste kakva djeca.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nemoj me Nem73 zayebavati ,majke ti tvoje
na qurac mi to više ide...trebali ste zabiti još dva gola i to na 2-0, da bude 4-0 ,Šeha je skinuo Rovcaninu šut...a vi ste se valjali 30 minuta vremena, pa ne može više tako...niko vam nije kriv osim vas samih što ste dozvolili 3 gola u 15 minuta i još ga sami sebi zabili...nemoj me zayebavati, kakve crne price o sudijama i ta sranja, to je smiješno do bola...sudija je bila sasvim OK, svirao vam je svaki faul ,da Bogdo ovakav nama sudi na gostovanjima...svak živ može pobjediti Želju na Grbavici, što su pokazali i SLoboda i Široki i pitari prošle godine, i Čelik i vi veceras i ko sve ne...zato što se može igrati na Grbavici uvijek.
Nemojte me nervirati sa tim pricama, dosta više te price...ne može se to citati

Nemojte me nervirati sa tim pricama, dosta više te price...ne može se to citati
Biće gusto biće 0-2 ...
O vasem valjanju sta reći nego FUJ
Da ne povjerujes prije tekme to slike po forumu to prijatelji braca ovo ono posle tekme samo vidis psuju Zelju drazi im borac...vrjedjaju..Tragikomedija prava hahahhahah 
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Dvolicnost FUJAd0 je napisao/la:Da ne povjerujes prije tekme to slike po forumu to prijatelji braca ovo ono posle tekme samo vidis psuju Zelju drazi im borac...vrjedjaju..Tragikomedija prava hahahhahah
ajde sada sve nanovo, svaki moj post pomno pročitaj pa švrljaj ovde, ok?izzo je napisao/la:Nemoj me Nem73 zayebavati ,majke ti tvoje![]()
na qurac mi to više ide...trebali ste zabiti još dva gola i to na 2-0, da bude 4-0 ,Šeha je skinuo Rovcaninu šut...a vi ste se valjali 30 minuta vremena, pa ne može više tako...niko vam nije kriv osim vas samih što ste dozvolili 3 gola u 15 minuta i još ga sami sebi zabili...nemoj me zayebavati, kakve crne price o sudijama i ta sranja, to je smiješno do bola...sudija je bila sasvim OK, svirao vam je svaki faul ,da Bogdo ovakav nama sudi na gostovanjima...svak živ može pobjediti Želju na Grbavici, što su pokazali i SLoboda i Široki i pitari prošle godine, i Čelik i vi veceras i ko sve ne...zato što se može igrati na Grbavici uvijek.
Nemojte me nervirati sa tim pricama, dosta više te price...ne može se to citati![]()
tebi ja za ove konverzacije ni nisam potreban,
ti djeliš moje mišljenje i odgovaraš na isto!
nema logike jarane
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
pa dosta vas je više realisti, svaka vam je ispravna a vama napisana usrana!??nime_tm87 je napisao/la:Dvolicnost FUJAd0 je napisao/la:Da ne povjerujes prije tekme to slike po forumu to prijatelji braca ovo ono posle tekme samo vidis psuju Zelju drazi im borac...vrjedjaju..Tragikomedija prava hahahhahah
nema šta, izmislili ste poštenje??!
svi ostali dvoliki.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
RAM - 1922
- Kontakt:
halali bodove svakako smo sigurni.nem73 je napisao/la:mene je ovoga najviše strah.RAM - 1922 je napisao/la:bruka i sramota !! koliko je uplaceno para na poluvremenu ????
prečudan je ovo scenarijo danas bio!!!
bilo kako bilo, štrumfovima i štrumfetama,
te naravno i zebi egzekutoru čestitka na osvojenim bodovima!!!
halal
Mostar u srcu VELEZ do groba !!!
OŠTEĆENI SMO ZA ČIST PENAL NAD VIŠĆOM. Svejedno 3 boda na kontu, Vozdra i sretno u dalje takmičenju ...nem73 je napisao/la:pa dosta vas je više realisti, svaka vam je ispravna a vama napisana usrana!??nime_tm87 je napisao/la:Dvolicnost FUJAd0 je napisao/la:Da ne povjerujes prije tekme to slike po forumu to prijatelji braca ovo ono posle tekme samo vidis psuju Zelju drazi im borac...vrjedjaju..Tragikomedija prava hahahhahah
svi ostali dvoliki.
Meni samo nije jasno otkud ovoliko raje lose pise o Zelji i o svemu a haman niko nije gledo utakmicu??
Onda izvini carenem73 je napisao/la:ajde sada sve nanovo, svaki moj post pomno pročitaj pa švrljaj ovde, ok?izzo je napisao/la:Nemoj me Nem73 zayebavati ,majke ti tvoje![]()
Nemojte me nervirati sa tim pricama, dosta više te price...ne može se to citati![]()
tebi ja za ove konverzacije ni nisam potreban,
ti djeliš moje mišljenje i odgovaraš na isto!
nema logike jarane
Penal nisam ni vidio, vidio sam da je raja zviždala...kome i zašto ne znam, možda sudiji...ali sam kasnije vidio ocigledan penal na Viščom koji nije sviran - što je realno sramota, pa tu je sudija ocito ošteti Želju.
Kažem ti, zabili ste dva gola iz kornera i to prvi odmah u prvoj minuti...jer su ovi iz odbrani debili nesposobni i svi gledaj i frajer nam zabi gol
Treci gol Želje, igrac Veleža sam sebi zabi
Željo je u krizi i to ste trebali iskoristiti kao i Sloboda i Široki....ali niste i sami ste krivi za poraz, ovo odgovorno tvrdim...sudija sasvim dobro sudio, ko kaže da nije tako -taj laže otvoreno.
Nemam više šta dodati.
- Titova-Juga
- Kontakt:
REALNOST je inace na forumima ali i generalno kod nas Jugovica na veoma losem nivou.
Ova utakmica je samo jedan mali dokaz toga.
Ako je 10% bilo ljudi na utakmici od ovih sto su danas ispisali bezbroj stranica ja glavu dajem.
Kako se mozete tako djetinjasto ponasati ?
Zasto prvo ne pogledati utakmicu ili barem jedan njen isjecak pa onda suditi da li je sve bilo regularno ili ne ?
Nije nemoguce da je Velez prosuo pobjedu u 10 min jer mu ovo ne bi bio prvi put.
A ako je rijec o neregularnosti, onda je morala biti VELIKA KRADJA da se to desi a da to niko ne primjeti.
Sacekat cemo i vidjeti, ja cu tek tada komentirati utakmicu.
Sta ste se svi napalili ko mala djecica, i ako je bilo kradje, u ovoj ligi to nije nista novo da bi mi bili ovolko iznenadjeni ?!
Ova utakmica je samo jedan mali dokaz toga.
Ako je 10% bilo ljudi na utakmici od ovih sto su danas ispisali bezbroj stranica ja glavu dajem.
Kako se mozete tako djetinjasto ponasati ?
Zasto prvo ne pogledati utakmicu ili barem jedan njen isjecak pa onda suditi da li je sve bilo regularno ili ne ?
Nije nemoguce da je Velez prosuo pobjedu u 10 min jer mu ovo ne bi bio prvi put.
A ako je rijec o neregularnosti, onda je morala biti VELIKA KRADJA da se to desi a da to niko ne primjeti.
Sacekat cemo i vidjeti, ja cu tek tada komentirati utakmicu.
Sta ste se svi napalili ko mala djecica, i ako je bilo kradje, u ovoj ligi to nije nista novo da bi mi bili ovolko iznenadjeni ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
bola smanjili ste rez iz ne regularnog penala!!?tvoji ljudi tvrde..nime_tm87 je napisao/la:OŠTEĆENI SMO ZA ČIST PENAL NAD VIŠĆOM. Svejedno 3 boda na kontu, Vozdra i sretno u dalje takmičenju ...nem73 je napisao/la:
pa dosta vas je više realisti, svaka vam je ispravna a vama napisana usrana!??
svi ostali dvoliki.
ss javio DISKUTABILAN PENAL!
tvoji ljudi tvrde bio ofsajd kod drugog ili trečeg gola?
znači ne lupaju ljudi bez neke!!?
probaj vidjeti situaciju i iz drugog ugla, možda pomogne malo!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.