U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Sad tek vidim da kod nas igra lik koji grije klupu u je.benoj Loznici
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Mi bi ovako igrali i protiv Izraela ili Slovenije. U tome je problem. Ovako mi igramo godinama.adrenaline323 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:56Ma nije ovo lose, igra se disciplinovano i ceka se prilika iz kontre. Ovi imaju igrace iz bundeslige, engleske lige i prvotimce az alkmara, feynorda, twentea. Njihovo vrijednost 119 miliona a nasa 7 miliona hahaha.
-
- Kontakt:
Buljubasic, Krdzalic i vjerovatno i ovaj iz Veleza..NazorUso je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:21Borca i Sarajeva ??? Iz Sarajeva slovom i brojem JEDAN (1) igrac...zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2025, 16:59Repka sastavljena od igraca Borca i Sarajeva..
Igraci tipa Mesic, Omic, Keranovic su svakako potencijalni igraci tih klubova ako se "pokazu".
-
- Kontakt:
To je problem nasih omladinskih skola i klubova i Izrael i Slovenija rade bolje sa mladim igracima. Ovo trenutno na terenu sasvim ok igra se u skladu s mogucnostima za razliku od A reprezentacije.Hansestadt je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:58Mi bi ovako igrali i protiv Izraela ili Slovenije. U tome je problem. Ovako mi igramo godinama.adrenaline323 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:56Ma nije ovo lose, igra se disciplinovano i ceka se prilika iz kontre. Ovi imaju igrace iz bundeslige, engleske lige i prvotimce az alkmara, feynorda, twentea. Njihovo vrijednost 119 miliona a nasa 7 miliona hahaha.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako se ljudi svaki put lako prevare kad gledaju mladu reprezentaciju na domacem terenu protiv neke od velesila gdje drze egak rezultat, ne znaju da isto tako igraju i protiv šklj timova kad je potrebno neku i akciju odigratiHansestadt je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:58Mi bi ovako igrali i protiv Izraela ili Slovenije. U tome je problem. Ovako mi igramo godinama.adrenaline323 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:56Ma nije ovo lose, igra se disciplinovano i ceka se prilika iz kontre. Ovi imaju igrace iz bundeslige, engleske lige i prvotimce az alkmara, feynorda, twentea. Njihovo vrijednost 119 miliona a nasa 7 miliona hahaha.

Don't believe the hype.
Buljubasic igra za neki "spor", taj iz Veleza u Velezu (logika), iz Sarajeva je JEDAN IGRAC - Krdzalic.zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2025, 19:04Buljubasic, Krdzalic i vjerovatno i ovaj iz Veleza..NazorUso je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:21Borca i Sarajeva ??? Iz Sarajeva slovom i brojem JEDAN (1) igrac...zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2025, 16:59Repka sastavljena od igraca Borca i Sarajeva..
Igraci tipa Mesic, Omic, Keranovic su svakako potencijalni igraci tih klubova ako se "pokazu".
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Glavna karakteristika mladih selekcija = požrtvovanostakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 19:06Kako se ljudi svaki put lako prevare kad gledaju mladu reprezentaciju na domacem terenu protiv neke od velesila gdje drze egak rezultat, ne znaju da isto tako igraju i protiv šklj timova kad je potrebno neku i akciju odigratiHansestadt je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:58Mi bi ovako igrali i protiv Izraela ili Slovenije. U tome je problem. Ovako mi igramo godinama.adrenaline323 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:56Ma nije ovo lose, igra se disciplinovano i ceka se prilika iz kontre. Ovi imaju igrace iz bundeslige, engleske lige i prvotimce az alkmara, feynorda, twentea. Njihovo vrijednost 119 miliona a nasa 7 miliona hahaha.![]()

Uprkos porazu krasila ih je velika požrtvovanost na terenu ali to nije bilo dovoljno...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ako ovdje izvuku nekim cudom nerijeseno, ovo je vece od plasmana na EP. Jbt trebali su dosad gubiti 4 razlike.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nijeadrenaline323 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 18:56Ma nije ovo lose, igra se disciplinovano i ceka se prilika iz kontre. Ovi imaju igrace iz bundeslige, engleske lige i prvotimce az alkmara, feynorda, twentea. Njihovo vrijednost 119 miliona a nasa 7 miliona hahaha.
Dobri su defanzivno, ali fali napadac da bi kontre bile bolje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- relativizam
- Kontakt:
Kakva pckasta igra našeg selektora, pa ovo je najgora utakmica jedne ekipe koju sam ikad gledao, kao da nas remi vodi u finale svjetskog prvenstva a igramo protiv reprezentacije svijeta i svemira
-
- Kontakt:
Dobra je ovaj golman Jurkas ne bih nikad rekao da mu je tek 18
-
- Kontakt:
Citavu utakmicu suta nismo uputili ali dobro je. Holandija kraj prvog poluvremena igra sa 10 igraca, a Reiziger nema problema da ceka poluvrijeme da im udje igrac.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako je ovo žalosno gledati. Kada se sjetim ekipe koja je dobila njenacku 4:0, koja se borila za odlazak na Evropsko i minute na djelile od toga. Koliko je sve nazadovalo, od dolaska Vice? Mi nismo imali suta prema golu
Evo i oni tebe selame!
Ili ono sa Demirovicem kad smo sutali Portugal i Svicarsku...obrijanopile je napisao/la: ↑10 okt 2025, 19:53Kako je ovo žalosno gledati. Kada se sjetim ekipe koja je dobila njenacku 4:0, koja se borila za odlazak na Evropsko i minute na djelile od toga. Koliko je sve nazadovalo, od dolaska Vice? Mi nismo imali suta prema golu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ozbiljan potencijal ima ovaj Jurkas, mogao bi za nekoliko godina biti strasan golman.
Hoćemo li opet primiti tradicionalni gol u 95. minuti?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Bod je odličan obzirom koliko smo nekvalitetni. Nestvarno je koliko smo tehnički limitirani.

Haj ti sad reci nekome ko vidi statistiku da je 0-0 zavrsilo

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vise srece nego pameti
Jos i ovaj krindz komentator koji svrsava na ovako osvojen bod, "hajmo majstore"
Jos i ovaj krindz komentator koji svrsava na ovako osvojen bod, "hajmo majstore"

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, GG3 i 31 gost.