I to je kontinuitet

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I to je kontinuitet
Rumunija nema kuveta kod nas ganjati ta tri boda za preokret, a bas moraju rizikovati. Zadnja sansa im je bio Kipar. Oni i mi na Kipru upropastili svoje sanse.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 16:34Drug, zgazit će nas Rumunija u Zenici. Upitno je možemo li i 2. ostati.
Jeste dosadni SA sosicem vise, kako vas nije sramota trolati temu gurajuci amatere iz bih lige u repku. On ce nam eto pomoci a plafon karijere ce mu biti kuratzspor. Tako su govorili I za kulasina pa eno ga zakovan za klupu u gaziantepu. Jos je enver odigrao 16 evropskih tekmi I opet. Bh liga je amaterska I na Nivou cetvrte lige njemacke. Bh klubove trpaju andorci I maltezani.NoDi80 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 15:48I ja bih19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 15:28Ma pusti levata. Sutra bih dao Mujakica, Burnica i Omerovica za prime Misimovica.
Zato sam govorio da Sosic treba u repku
23 godine, kapiten Želje i amf sto je najvaznije
Sosic bolje igra amf nego Gigovic
Gigovic jeste generalno kvalitetniji igrac, ali nije amf i to je kljucno
Fali na igrac izmedju veznog i napadaca
Nemamo amf pozicije, nemamo lijevog beka
Vjerujem da su Sosic, Miljevic, Karic pozicije koje nam fale
Od ostalih
Takodjer Ahmedhodzic,Hadziahmetovic,Huseinbasic, Bilbija se ne trebaju ignorisati
Meni je gora tvrdoglavost, bahatost Barbareza nego rezultat
I rezultat bi halalio da imamo igru i da igramo fudbal
Neve onji ganjati 3 boda, oni ce gonjatiDrum je napisao/la: ↑10 okt 2025, 19:35Rumunija nema kuveta kod nas ganjati ta tri boda za preokret, a bas moraju rizikovati. Zadnja sansa im je bio Kipar. Oni i mi na Kipru upropastili svoje sanse.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 16:34Drug, zgazit će nas Rumunija u Zenici. Upitno je možemo li i 2. ostati.
Ma više bih volio i njega istrpiti nego neke igrače koji su pozivani. Neki rezon bi se mogao uzeti ali npr za Dinu nema nikakav. A vjerujem da bi više mogao Šošić pružiti od nekih koji su pozivani.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 22:40Opet ovaj sa Šošićem, a dečko nije mogao minute upisati u nikad gorem Hajduku i sa 23 godine igra najgoru ligu europe. Momak nije ni za B reprezentacije kamoli A.
Jedan je čak izvalio da je Jaganjac novi Džeko
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Amazon [Bot], AnelMid, BlackRiver1987, bvsic, CAGarfia, DanijelTZ, deda, Drum, Edincapitano, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, jasmin10, lol89, myself, NerminFatic, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, WeekendOffender i 198 gostiju.