Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
bizi odo sad cekat vjesti da vidim ovo sa Rosom povreda ebes utkamicu vise ....nego nek su se ovi pozdravili sa navijacima, nece se vise vracat vamo 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
10/40 iz igre
3/15 trojke
8 izgubljenih lopti
u 2 gostujuce utakmice. MVP MVP MVP
3/15 trojke
8 izgubljenih lopti
Jesi svrsio?MaGiCa je napisao/la:10/40 iz igre
3/15 trojke
8 izgubljenih lopti
Pa Noah, Noah mogao si loptu dat Korveru sta si se prepao.
Korver bi ubo tri najvjerovatnije, al jbg-a i treba nam ovaj poraz da se trgnemo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
jos 3 pobjede vi to mozete kakav Rose, Grangera za MVP-a

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:10/40 iz igre
3/15 trojke
8 izgubljenih lopti
MVP!!!!!!! normalno da je MVP.. hajde sad produzi odavdje povredjen je sad to me brine i neinteresuju me ta ismijavanja... zna se ko je MVP
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Rose grozno igra ovu seriju.
SaltCityAttack je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:10/40 iz igre
3/15 trojke
8 izgubljenih lopti
MVP!!!!!!! normalno da je MVP.. hajde sad produzi odavdje povredjen je sad to me brine i neinteresuju me ta ismijavanja... zna se ko je MVP
Samo vas zezam, jer preterujete sa Ruzom. Inace, nadam se da je OK. Steta bi bila da se povredio ozbiljnije.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Begonja je napisao/la:Rose grozno igra ovu seriju.
ne igra seriju vec ove dvije utakmice misli?..pa imao je 37p prosjek prje ove dvije covjek...pa on nas je odveo do prve dvije pobjede ebiga....pa ne moze on sam vidis da Denga nije bilo nigdje ebiga, drugog boljeg sutera nemamo izuzev Korvera...covjek mora sve uzeti na sebe
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 apr 2011, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
SVE CETIRI UTAKMICE SU BILE SLICNE AKO NE ISTE.
1. PREVISE izgubljenih lopti Chicaga
2. Jako los ofanzivni skok sto je pravo cudo za ekipu koja je bila druga u skoku ukupno poslje Minnesote cini mi se.
3. Jadan ukupan sut iz igre
4. Slaba igra Boozera
5. Ocajni pocetci cetvrtina
To je ono sto sam ja vidio.
Rose je junacki odradio kraj ove utakmice, covjeku ne treba zamjeriti, htjeo je pomoci ekipi.
IMA JUNACKO SRCE, svaka mu cast Broza mi !
Neka smo dozivjeli ovaj poraz, morao je negdje doci i nije mi zao sto je dosao upravo u ovoj tekmi jer vec imamo veliku i nadam se nedostiznu prednost iako sam samo Bullse jos cekao na kladionici ali za sicu :- ).
NADAM se da ce Rose biti totalno spreman za utakmicu u utorak u United Centru, zaista mu svaka cast.
Imao sam nekoliko puta onakve ozljede, i sam saM nastavljao igrati ali uz veliku bol, ono je stvarno zaebano, ali covjek ima dva srca !
U utorak poceti energicno i igrati kao se radi o finalu. Nikako ih ne smijemo podcijeniti jer su nabrijani.
Razlog sto Bullsi u svom kontu nemaju lagani fast break poena je PRLJAVA INDIANA koja je odlucila da igra mesarski a sudci su im vecinom to omogucavali iako su ovu utakmicu takodjer stetili i jednim i drugim.
P.S
Rasual Butler mora dobiti malo vremena sa Korverom na terenu jer covjek igra extra odbranu a tu bi imali vise napadackih opcija jer stvarno zna pogoditi sa distance a i dovoljno je visok i atletican da ulazi pod kos po volji.
Tom T. mora da mu vjeruje !
P.S
P.S
SAMO DA SE JOS JEDNOM NADOVEZEM NA OVE ROSE HEJTERE.
Ako ste tako bistri, MOLIM VAS, MOLIM VAS aplicirajte za posao na ESPN-u !
1. PREVISE izgubljenih lopti Chicaga
2. Jako los ofanzivni skok sto je pravo cudo za ekipu koja je bila druga u skoku ukupno poslje Minnesote cini mi se.
3. Jadan ukupan sut iz igre
4. Slaba igra Boozera
5. Ocajni pocetci cetvrtina
To je ono sto sam ja vidio.
Rose je junacki odradio kraj ove utakmice, covjeku ne treba zamjeriti, htjeo je pomoci ekipi.
IMA JUNACKO SRCE, svaka mu cast Broza mi !
Neka smo dozivjeli ovaj poraz, morao je negdje doci i nije mi zao sto je dosao upravo u ovoj tekmi jer vec imamo veliku i nadam se nedostiznu prednost iako sam samo Bullse jos cekao na kladionici ali za sicu :- ).
NADAM se da ce Rose biti totalno spreman za utakmicu u utorak u United Centru, zaista mu svaka cast.
Imao sam nekoliko puta onakve ozljede, i sam saM nastavljao igrati ali uz veliku bol, ono je stvarno zaebano, ali covjek ima dva srca !
U utorak poceti energicno i igrati kao se radi o finalu. Nikako ih ne smijemo podcijeniti jer su nabrijani.
Razlog sto Bullsi u svom kontu nemaju lagani fast break poena je PRLJAVA INDIANA koja je odlucila da igra mesarski a sudci su im vecinom to omogucavali iako su ovu utakmicu takodjer stetili i jednim i drugim.
P.S
Rasual Butler mora dobiti malo vremena sa Korverom na terenu jer covjek igra extra odbranu a tu bi imali vise napadackih opcija jer stvarno zna pogoditi sa distance a i dovoljno je visok i atletican da ulazi pod kos po volji.
Tom T. mora da mu vjeruje !
P.S
P.S
SAMO DA SE JOS JEDNOM NADOVEZEM NA OVE ROSE HEJTERE.
Ako ste tako bistri, MOLIM VAS, MOLIM VAS aplicirajte za posao na ESPN-u !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
evo vam Grangera dajte nam Noaha i Rosea, posteno 
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Stace nam on kad cemo ga moci uzeti kao free agenta ako budemo zeljeliMačor je napisao/la:evo vam Grangera dajte nam Noaha i Rosea, posteno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ide se sad kuci sanirat povrede ovo dobit i gotovo.12 zaredom je gotovo,ne bi imao nista protiv da idu jos 12 zaredom s pobjedama.Jako losa utakmica i opet 1 lopta da odluci pobjednika.Bullsi su veceras samo sebe pobjedili,ali je istina da od povrede Rose dao 4 ili 5 poena uz jako los sut,pred kraj je sepao ali je ipak igrao.Watson je llos on ga zamjeni minutu i odma neku glupost uradi.Od te povrede igra im je znatno pala,mesari su uspjeli u nakani da se on povredi,eto nisu ga direktno ali to guranje udaranje itd mi se gadi.Jedan ulaz ide mu jedan s ledja da ga udari ali ne stize i udari svog igraca koji ludjaci.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Pustite ba ove jeftine provokatore "Bullsi" .Ljubomora je cudo . Malo je falilo da s pola snage izbacite Indianu a da se ne poigra kako treba .To je bit.Mislim da u sve cetri meca niste dali maksimum osim u posljednjim cetvrtinama .Rose naravno Mvp i uz malo srece Bullsi do titule.Sretno ljudi!
Chelsea F.C.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:Pustite ba ove jeftine provokatore "Bullsi" .Ljubomora je cudo . Malo je falilo da s pola snage izbacite Indianu a da se ne poigra kako treba .To je bit.Mislim da u sve cetri meca niste dali maksimum osim u posljednjim cetvrtinama .Rose naravno Mvp i uz malo srece Bullsi do titule.Sretno ljudi!
Ofirni su svi ti silni provokatori.
Ljubavnici LaQueena, Kobija i slicnih...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma upravu si brate. I ja sam se uvjerio da igramo sa pola snage kad sam vidio kako igramo zadnje 3-4 minute. Onakvu igru mozemo ocekivat protiv Hawksa ili Magica svih 48 minuta, jer ovo je nama samo zagrijavanje pred glavne meceve i to Bogme zafrkano zagrijavanje. Ja dugo nisam vidio prljavijju taktiku, lice mi na Boston koji isto igra gadno kad gubi.Blue_He4rt je napisao/la:Pustite ba ove jeftine provokatore "Bullsi" .Ljubomora je cudo . Malo je falilo da s pola snage izbacite Indianu a da se ne poigra kako treba .To je bit.Mislim da u sve cetri meca niste dali maksimum osim u posljednjim cetvrtinama .Rose naravno Mvp i uz malo srece Bullsi do titule.Sretno ljudi!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da je tekma trajala jos 2 minuta bilo bi 10 razlike za Cikago.
Al nema veze , u sledecoj ih unistavamo 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
nadam se da me ne stavljas u isti kos sa njima ja kao vjerni navijac Indiane imam pravo da provociram , barem jos do sljedece tekmeTitova-Juga je napisao/la:Blue_He4rt je napisao/la:Pustite ba ove jeftine provokatore "Bullsi" .Ljubomora je cudo . Malo je falilo da s pola snage izbacite Indianu a da se ne poigra kako treba .To je bit.Mislim da u sve cetri meca niste dali maksimum osim u posljednjim cetvrtinama .Rose naravno Mvp i uz malo srece Bullsi do titule.Sretno ljudi!
Ofirni su svi ti silni provokatori.
onaj Rose fakat nidje veze
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
Titova-Juga je napisao/la: Ofirni su svi ti silni provokatori.
Jeste vise dosadni sa Kobe-jem
Cinjenica je da ne igrate ovu seriju kako se ocekivalo(bar vecina)...Boozer je slab da ne moze biti slabiji,Deng je nekonstantan,Noah je dobar ali od njega je tesko ocekivati neku dobru poentersku partiju.Korver je dobar u play offu ali i to je nedovoljno...jednostavno pored Rosea morate nekako pronaci jos 2-3 konstantna "napadaca" a onda ce vjerujem i Rose popraviti svoje procente i igru u globalu jer ovako je sav teret na njemu a play off je prezahtjevan da bi jedan igrac sam pobjedjivao...
- Titova-Juga
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la: Ofirni su svi ti silni provokatori.
Jeste vise dosadni sa Kobe-jem![]()
![]()
Cinjenica je da ne igrate ovu seriju kako se ocekivalo(bar vecina)...Boozer je slab da ne moze biti slabiji,Deng je nekonstantan,Noah je dobar ali od njega je tesko ocekivati neku dobru poentersku partiju.Korver je dobar u play offu ali i to je nedovoljno...jednostavno pored Rosea morate nekako pronaci jos 2-3 konstantna "napadaca" a onda ce vjerujem i Rose popraviti svoje procente i igru u globalu jer ovako je sav teret na njemu a play off je prezahtjevan da bi jedan igrac sam pobjedjivao...
Dosadniji ste vi sa kritikama na racun buduceg m.v.p-a.
Bullsi su ocigledno cijelu seriju odigrali sa pola snage, pogledaj samo kako se vracamo u zadnjim minutama, cak smo umalo napravili najveci comeback u istoriji nba. Ne racunajuci onaj ludjacki T-Macov nekoliko godina unazad.
Ja sam sasvim zadovoljan rosterom. Imamo u Butleru jednu dobru napadacku opciju na klupi uz Korvera i Rosea koji uvijek mogu poluditi ali jednostavno mu trener ne vjeruje, (mislim na Butlera).
Playoff jeste totalno drugaciji od regularnog djela, gdje se vise igra na pola terena.
Najveci razlog lose Bullsove predstave vidim u opustenosti i prljavoj, prljavoj igri protivnika.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.