Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Rijad Telalovic,NK Celik, tek napunio 17, standardan, ruku dajem da je bolji od Tahirovica:-)
- Quartararo
- Kontakt:
Grahovac
Saničanin
Bilbija
Igor Savić
Muftić
Šošić
Cimirot
Mnogi od ovih igrača su igrali već ranije za reprezentaciju al' ih se sad iz nekog razloga ignoriše. Svi su iz BHPL i svi bi mogli pomoći više nego pojedini sa spiska.
Ja sam recimo siguran da bi vezna linija izgledala dosta čvršće sa Igorom Savićem nego li to izgleda sa Ivanom Šunjićem. Savić će predstavljati sebe i BH ligu, Ivan je (uz dužno poštovanje jer ne želim da ispadne da pljujem čovjeka radi zadnje utakmice) tu došao jer nije dovoljno dobar za Hrvatsku.
Saničanin
Bilbija
Igor Savić
Muftić
Šošić
Cimirot
Mnogi od ovih igrača su igrali već ranije za reprezentaciju al' ih se sad iz nekog razloga ignoriše. Svi su iz BHPL i svi bi mogli pomoći više nego pojedini sa spiska.
Ja sam recimo siguran da bi vezna linija izgledala dosta čvršće sa Igorom Savićem nego li to izgleda sa Ivanom Šunjićem. Savić će predstavljati sebe i BH ligu, Ivan je (uz dužno poštovanje jer ne želim da ispadne da pljujem čovjeka radi zadnje utakmice) tu došao jer nije dovoljno dobar za Hrvatsku.
Pa i ti gore nabrojani su svi igrali za BiH jer su preslabi da bi igrali za komšije. Šošić kao i Muftić ne bi donijeli nikakav kvalitet,zakovani bi bili za klupu i to je to...Arnelv52 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 10:31Grahovac
Saničanin
Bilbija
Igor Savić
Muftić
Šošić
Cimirot
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nije stvar uvijek kvaliteta i Gigovic ima kvalitet pa nikad nece biti amf
Sosic bi donio prevagu i napravio spoj izmedju veznog i napada
Mi to sad nemamo zato je napadac uvijek usamljen bez sansi, a vezni se dodaje sa odbranom
Jedino sto imamo su krila koja sama nesto pokusavaju, ali tu fali lijevi bek uz Alajbegovica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ignoriše ih se zato što su ku.rčina od igrača.Arnelv52 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 10:31Grahovac
Saničanin
Bilbija
Igor Savić
Muftić
Šošić
Cimirot
ja ne mogu vjerovat da ne postoji niti jedan igrač koji moze igrat za nas da igra na poziciji veznjaka ili zadnjog veznog kreativca,covjek koji smije traziti loptu kada se vrsi presing na nama na 20 30 m od gola da pridje i rijesi se presinga.
zanima me isto sta se radi na nasim treninzima? trce dodavaju se,pimpuju...
i koji sistem igre je nas jer ja ne vidim nista od kockarovog dolaska od njegove prve tekme u junu 2024
isto tako treba nam covjek na poziciji prednjeg veznog,da dadne zavrsni pas u zadnjoj trecini terena i poveze napad i sredinu terena,poserem se na nase vezne i njihovu tkzv borbenost i voljni moment. sta mi znaci gigovic koji na toj amf poziciji ne radi nista? vezni red tahirovic sunjic gigovic je kriminalan i ocajan. i treba sto prije se toga rijesiti.
sosic jeste tip igraca koji nam treba ali mislim iskreno da nema kvalitet za repke.
zanima me isto sta se radi na nasim treninzima? trce dodavaju se,pimpuju...
i koji sistem igre je nas jer ja ne vidim nista od kockarovog dolaska od njegove prve tekme u junu 2024
isto tako treba nam covjek na poziciji prednjeg veznog,da dadne zavrsni pas u zadnjoj trecini terena i poveze napad i sredinu terena,poserem se na nase vezne i njihovu tkzv borbenost i voljni moment. sta mi znaci gigovic koji na toj amf poziciji ne radi nista? vezni red tahirovic sunjic gigovic je kriminalan i ocajan. i treba sto prije se toga rijesiti.
sosic jeste tip igraca koji nam treba ali mislim iskreno da nema kvalitet za repke.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E čuj Saničanin, Igor Savić, Bilbija, Muftić, Grahovac i Šošić

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Kakve budale ovdje pisu haha vrijeme je za odjavu opet abd.. Nestvarno sta se pise . Kakvi bolesnici.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 14:57E čuj Saničanin, Igor Savić, Bilbija, Muftić, Grahovac i Šošić![]()
![]()
![]()
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Svjetsko prvenstvo smo izgubili protiv Austrije u Zenici, a baraž vjerovatno u zadnjoj sekundi protiv Kipra. Imam osjećaj da će nas Rumuni rutiniriati. Mi imamo 0 pobjeda u 30 godina u utakmicama biti ili ne biti.
Smijeniti Barbareza, dovesti trenera koji ima trenersko iskustvo i od medija i navijača ne pravi dušmane. Napasti naredno EP i to je to.
Smijeniti Barbareza, dovesti trenera koji ima trenersko iskustvo i od medija i navijača ne pravi dušmane. Napasti naredno EP i to je to.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ja bih tu jos dodao Lagumdžiju i Čelika.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 14:57E čuj Saničanin, Igor Savić, Bilbija, Muftić, Grahovac i Šošić![]()
![]()
![]()
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma vala su vece budale koje podrzavaju pozivanje Burnic (lb) Mujakica (lb), Hadzikica, Tahirovic-Sunjic (momci nisu ni za 30 igraca), Basica, Djakovca i ostalih menadzerskih igracica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 15:00Kakve budale ovdje pisu haha vrijeme je za odjavu opet abd.. Nestvarno sta se pise . Kakvi bolesnici.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 14:57E čuj Saničanin, Igor Savić, Bilbija, Muftić, Grahovac i Šošić![]()
![]()
![]()
![]()
O taktici i necu jer je nemamo. Zna li neko koji sistem slucajno igramo.
Iskreno Savic je svijet izmislio za Tahirovica, Alic je licno Roberto Carlos za Mujakica i ovog dijasporcica iz 3.bundes lige.. vise je igrace naveo kao primjer.
Hadzikica ni u cemu nije bolji od Muftica i umjesto da promovise nasu ligu on promovise Slaven Belupo (zbog menadzera).
Najgori selektor ikad! Iako ce sutra shizohercegovci i shizodijasporci pricati da je on napravio Alajbegovica, Dedica..
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 12 okt 2025, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jasta su, zato ne mogu da mrdnu iz nase lige.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 okt 2025, 10:15Ma vala su vece budale koje podrzavaju pozivanje Burnic (lb) Mujakica (lb), Hadzikica, Tahirovic-Sunjic (momci nisu ni za 30 igraca), Basica, Djakovca i ostalih menadzerskih igracica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 15:00Kakve budale ovdje pisu haha vrijeme je za odjavu opet abd.. Nestvarno sta se pise . Kakvi bolesnici.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 14:57E čuj Saničanin, Igor Savić, Bilbija, Muftić, Grahovac i Šošić![]()
![]()
![]()
![]()
Iskreno Savic je svijet izmislio za Tahirovica, Alic je licno Roberto Carlos za Mujakica i ovog dijasporcica iz 3.bundes lige.. vise je igrace naveo kao primjer.
Hadzikica ni u cemu nije bolji od Muftica i umjesto da promovise nasu ligu on promovise Slaven Belupo (zbog menadzera).
Najgori selektor ikad!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
**** razlika je kad krenes id Doboja kod Kaknja, a razlika kad iz Svedske..DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2025, 10:18Jasta su, zato ne mogu da mrdnu iz nase lige.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 okt 2025, 10:15Ma vala su vece budale koje podrzavaju pozivanje Burnic (lb) Mujakica (lb), Hadzikica, Tahirovic-Sunjic (momci nisu ni za 30 igraca), Basica, Djakovca i ostalih menadzerskih igracica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 15:00
Kakve budale ovdje pisu haha vrijeme je za odjavu opet abd.. Nestvarno sta se pise . Kakvi bolesnici.
Najgori selektor ikad!
Evo imamo i koji su mrdnuli, pa se opet iste ojebine pozivaju.
Sta kaze bolji Mujakic na beku od Karica
Savić, igrač s klupe u drugoj ligi Belgije, svakako je bolji od Tahirovića. Zato se vratio u Zrinjski sa 24
Alić 

Veceras Rumuni uzimaju Austriju, i idu.paklena dva kols
Slazem se da je razlika. Ovi iz Svedske su makar malo fudbalski "pismeniji" od ovih iz BiH. Igrac koji krene iz BiH nece sigurno u 24-oj, 25-oj godini tavoriti kod nas, nego ako ima imalo kvalitet, otici ce bilo gdje, pa taman i u tu osporavanu tursku Superligu. Druga stvar sto nemaju kvalitet, pa su zakovani kod nas, a kod nas je liga sve osim fudbalska s obzirom na desavanja na utakmicama.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 okt 2025, 10:19**** razlika je kad krenes id Doboja kod Kaknja, a razlika kad iz Svedske..DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2025, 10:18Jasta su, zato ne mogu da mrdnu iz nase lige.zeljovolimte je napisao/la: ↑12 okt 2025, 10:15
Ma vala su vece budale koje podrzavaju pozivanje Burnic (lb) Mujakica (lb), Hadzikica, Tahirovic-Sunjic (momci nisu ni za 30 igraca), Basica, Djakovca i ostalih menadzerskih igracica.
Najgori selektor ikad!
Evo imamo i koji su mrdnuli, pa se opet iste ojebine pozivaju.
Sta kaze bolji Mujakic na beku od Karica![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Joj ako dobijemo Maltu fudbalsku velesilu..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], Balorda, bhfanatic14, CAGarfia, Confiance, galia95, General505, hurem, invincible1921, JackW, Jegres, Kaunas, Maverick, Micron, MrPink, StevieG8 i 131 gost.