Uopšte nije on napravio grešku kod šanse Pittasa 1 na 1 nego Dedić. Kompletna odbrana je izašla da napravi ofsajd zamku osim Amara koji je krenuo za Pittasom nazad ko ovan. I Tarik i Nikola su se derali na njega odma poslije zbog toga.
Nadam se da nije ništa ozbiljno. Ostade lik na svoju ruku do kraja utakmice, kakva srčanost i borba. Kao što se nekad na Dediću vidjela želja, sad se to vidi na ovoj momčini.
Žao mi tačno ovih što se trgaju, pa i klupski fudbal ispašta, a hajra od nas nikakvog.
Tarik manje pisi nisi Mesa Selimovic,manje demagogije koje si pokupio od kockara. Samo teren je istina, sto vise ovog laznog svijeta instagram sto vise problema na terenu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Jadno je i ljudsko dno ako ga je neko nagovorio za ovo PROFESIONALNO. Jer ja znam da on to nikad nebi tAKo napiso. Ja cu mu okrenut ledja ako nastavi se glupirat provocirat na nagovor. A rezultati i ocajne igre u ovih 15 utakmica su na strani ANELA .
Beli je niko i nista propali novinar, koji im lize cmarove za dresove.
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 11 okt 2025, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Šta ćemo s brukanjem u kvalama za Euro, je li i to na strani Anela?
Pa Anel je odigrao samo 3 utakmice medju kojima su pobjeda protiv Islanda i porazi protiv Slovacke i Portugala. + baraz za koji znamo kako je zavrsio poslije njegovog izlaska zbog povrede
Pa Anel je odigrao samo 3 utakmice medju kojima su pobjeda protiv Islanda i porazi protiv Slovacke i Portugala. + baraz za koji znamo kako je zavrsio poslije njegovog izlaska zbog povrede
Taj baraž je izmislio pov.. ovaj grčeve. Za kvalifikacije sam zaboravio da je 'bojkotovao'.
Znaci, preokret Ukr nakon njegovog izlaska treba da bude izgovor nekome za bilo kakve tvrdnje? Prije sam Anel treba da se zamisli zbog tako olakog trazenja izmjene, a manje 10 min do kraja tako vazne utakmice.
Neka se ugleda na svoju zamjenu Muharemovica koji je odigrao do kraja, mada ga je moglo kostati mnogo teze povrede ...
Znaci, preokret Ukr nakon njegovog izlaska treba da bude izgovor nekome za bilo kakve tvrdnje? Prije sam Anel treba da se zamisli zbog tako olakog trazenja izmjene, a manje 10 min do kraja tako vazne utakmice.
Neka se ugleda na svoju zamjenu Muharemovica koji je odigrao do kraja, mada ga je moglo kostati mnogo teze povrede ...
Muharemovic nije zamjena za Ahmedhodzica
Muharemovic je nadogradnja za Radeljice, Sanicanine, Mujakice…
Anel igra desnog stopera
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)