Hahahahahahahahaha mukicaSky9 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:46Nema posta da ne pokažete kakvi ste retardi.Crkvice1988 je napisao/la: ↑11 okt 2025, 21:37Nije tebi problem debilu sto je vi necete igrat, vec sto cemo jemi igrat ako Bog da![]()
![]()
![]()
![]()
Nimalo mi nije krivo, u mojim očima ste bili, jeste, i uvijek ćete biti manji klub od Slobode.
Sretno u Vicko picko ligi.![]()
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
To Celik usao u PL?
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Još nije, tek je 8 kola prošlo, ali se čini da vicko je tako odlučio.
Da da, vicko se posredno pita i u Federalci...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
4 hiljade gledalo najveci klub u federaciji a svi ostali zajedno ni 2 hiljade nisu sakupili. Steta je da Celik ne igra PL ali samo lagano, sve ide po planu, Celik svakim danom napreduje i vraca se tamo gdje i pripada.
Hahhahahh jel te stid fukarescino, najbolji tim, najbolja infrastruktura ,najbolji navijaci i naravno daleko majveci tim u ovoj kaljuzi od lige normalno da citava BiH zeli gledati velikog Celika u PL i najbolji stadion i naravno jednu najbolji publika na Balkanu
- BatistutA19
- Kontakt:
Zanimljivi rezultati ,meni je iznenadjenje Sloboda a i Jedinstvo nisam ocekivo ni poraz Slobode ni pobijedu Jedinstva ,ovo ostalo manje vise bez nekih velikih iznenadjenja.
Sto se tice Celika vidjelo se sve cisto zasluzeno i odlicni golovi ,ambijent extra i svaka cast i navijacima Viteza sto su dosli i kad smo kod navijaca nama niko ne moze parirat ni kad smo domacini ni kad smo gosti i to cemo dokazat u Tesnju a na terenu vidjet cemo jer je odlican Tosk i zasluzeno su prvi.
Za Slobodu ako kazes realno reci ce ljubomorni i mrzimo a nista od toga ali realno sto smo rekli spora stara troma ekipa kojima je bitna plata i sigurno velika na papiru i igraci prevare Brzi i slicni i penzioneri Said i Komazec i ne mozes ocekivat nista .Azmir nije vise to onaj djaba mu sto vraca dugove kad ce napravit nove i vece .On je imo vremena pola sezone u Wwin ligi da nApravi ekipiu za 1 ligu da je ozbiljan ali nije ,Ispostavit ce se na kraju da smo samo realni bili.
Za ulazak ima jos puna toga ali ne vredi ni Celiku ulazak ako ne moze bit ravnopravan za neku sredinu bar mada je jos to prerano ima puno do kraja .Zdravi i zivi mi bili svi i manje svadji i vredjanje moze se lijepi dijalozi vodit .
Kritika nekom kad kazes i realno kad kazes nekom nesto nije ni ljubomora ni mrznja nego samo istina samo je treba prihvatit !!
Sto se tice Celika vidjelo se sve cisto zasluzeno i odlicni golovi ,ambijent extra i svaka cast i navijacima Viteza sto su dosli i kad smo kod navijaca nama niko ne moze parirat ni kad smo domacini ni kad smo gosti i to cemo dokazat u Tesnju a na terenu vidjet cemo jer je odlican Tosk i zasluzeno su prvi.
Za Slobodu ako kazes realno reci ce ljubomorni i mrzimo a nista od toga ali realno sto smo rekli spora stara troma ekipa kojima je bitna plata i sigurno velika na papiru i igraci prevare Brzi i slicni i penzioneri Said i Komazec i ne mozes ocekivat nista .Azmir nije vise to onaj djaba mu sto vraca dugove kad ce napravit nove i vece .On je imo vremena pola sezone u Wwin ligi da nApravi ekipiu za 1 ligu da je ozbiljan ali nije ,Ispostavit ce se na kraju da smo samo realni bili.
Za ulazak ima jos puna toga ali ne vredi ni Celiku ulazak ako ne moze bit ravnopravan za neku sredinu bar mada je jos to prerano ima puno do kraja .Zdravi i zivi mi bili svi i manje svadji i vredjanje moze se lijepi dijalozi vodit .
Kritika nekom kad kazes i realno kad kazes nekom nesto nije ni ljubomora ni mrznja nego samo istina samo je treba prihvatit !!
Ajd ne glupiraj se... Bas me zanima sta ces reci ako Čelik ne uđe u premijer ligu... Ne moze se uci na silu ako nemas kvalitet... Svima ideš u goste i Slobodi i Stupčanici i Tošku itd.. Nije to jedna utakmica..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- LavoviGabela
- Kontakt:
Hahha pa usljo usljavi kompleksaski citiras mi post od prije dva mjeseca, koliko te pere GOSK, jel ti lakse

Kakve sudije bgt, bolje Jedinstvo bilo, na kontri prelomili
Gol Goska upitan zbog neznanja sudije, a ne što je krao.
Cestitke Jedinstvu

Mi se jos tražimo
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Da li je moguće da smo od tebe dobili čestitku. Sve u svemu hvala i sretno dalje i pored tebe drag ste klub mi zbog svega šta predstavljate.LavoviGabela je napisao/la: ↑12 okt 2025, 08:55Hahha pa usljo usljavi kompleksaski citiras mi post od prije dva mjeseca, koliko te pere GOSK, jel ti lakse![]()
Cestitke Jedinstvu![]()
Mi se jos tražimo
- LavoviGabela
- Kontakt:
Predstavljamo sta smo uvijek i predstavljali nema pretvaranja.legendarnadruga je napisao/la: ↑12 okt 2025, 08:58Da li je moguće da smo od tebe dobili čestitku. Sve u svemu hvala i sretno dalje i pored tebe drag ste klub mi zbog svega šta predstavljate.LavoviGabela je napisao/la: ↑12 okt 2025, 08:55Hahha pa usljo usljavi kompleksaski citiras mi post od prije dva mjeseca, koliko te pere GOSK, jel ti lakse![]()
Cestitke Jedinstvu![]()
Mi se jos tražimo
Ono što je bitno da su uvjeti bili top, i da je sve proteklo u najboljem redu, pitaj dečke iz kluba, kao i uvijek u Gabeli.
Ima Jedinstvo finih igraca, ko da su u drugom poluvremenu proigrali. U prvom je Gosk mogu reći bolji bio
Nije nas išlo jučer, tražimo se. Mlada je ekipa
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
To je nas problem prvo poluvrijeme i pravilo do 21 godine, ulaskom Zarica i krila onog skroz druga ekipa do 30% jača.LavoviGabela je napisao/la: ↑12 okt 2025, 09:01Predstavljamo sta smo uvijek i predstavljali nema pretvaranja.legendarnadruga je napisao/la: ↑12 okt 2025, 08:58Da li je moguće da smo od tebe dobili čestitku. Sve u svemu hvala i sretno dalje i pored tebe drag ste klub mi zbog svega šta predstavljate.LavoviGabela je napisao/la: ↑12 okt 2025, 08:55
Hahha pa usljo usljavi kompleksaski citiras mi post od prije dva mjeseca, koliko te pere GOSK, jel ti lakse![]()
Cestitke Jedinstvu![]()
Mi se jos tražimo
Ono što je bitno da su uvjeti bili top, i da je sve proteklo u najboljem redu, pitaj dečke iz kluba, kao i uvijek u Gabeli.
Ima Jedinstvo finih igraca, ko da su u drugom poluvremenu proigrali. U prvom je Gosk mogu reći bolji bio
Problem vas je sto ste malo ali malo dosli sebi poslije godina provedenih po kantonu pa se napalili,,,krenula mala euforija, malo bolje proigrali nego prosle szone kada ste mogli i ispasti pa iznenada proigrali jer su se neki sklanjali da ne odete opet u kantonalnu i u Slobodi vidite jedinog konkurenta za ulazak u PL, to sto pises nigdje veze za Azmira, ne znam sta bi ti da covjek radi poslije tolika stete napravljane od prosle uprave koju mora sanirati i jos to radi, moze odmah praviti top ekipu, polako Bati i to ce doci na red vec na proljece nadam se a mislim da ce biti promjena....ispada da ste neka top ekipa a vidim da se itekako mucite, daleko ste vi od dobre ekipe, Sloboda kako ti kazes ekipa staraca a igrali se viktorije sinoc, bolan bjezite tri boda, situacija se moze itekako promijeniti za dva tri kola.....zato polako, ima jos puno utakmica do kraja.....svasta jos moze biti dokraja.....ko vam je kriv sto ste godinama igrali po livadama, prosipate ovdje neku suplju pricu, duplo ste zaduzeniji od Slobode....sta bi sad trebali raditi Hajduk, Partizan i drugi krenuti iz najnize lige a grcajuu u dugovima....brinite svoju brigu i ne trebaju nam "dobronamjerni" zenicani da nam palamude sta ce mo i kako ce mo.....odyebite vise od Slobode, ko prvi prodje kroz cilj sretno mu i da se vise nikada ne vrati u ovu ligu.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 00:29Zanimljivi rezultati ,meni je iznenadjenje Sloboda a i Jedinstvo nisam ocekivo ni poraz Slobode ni pobijedu Jedinstva ,ovo ostalo manje vise bez nekih velikih iznenadjenja.
- bromazepam
- Kontakt:
Ma samo Azmir Husić "Babuka" spas za Slobodu iz Tuzle!
Sergej Barbarez - najveći sin Bosne i Hercegovine.
Pa ako nista spasio nas je od kokuza i njihovih guznih havera........bromazepam je napisao/la: ↑12 okt 2025, 09:56Ma samo Azmir Husić "Babuka" spas za Slobodu iz Tuzle!
- bromazepam
- Kontakt:
Puna podrška za gospodina Husića, kad su ga žohari sa sjevera krenuli prozivat znači da radi ispravan posaoSkver je napisao/la: ↑12 okt 2025, 10:11Pa ako nista spasio nas je od kokuza i njihovih guznih havera........bromazepam je napisao/la: ↑12 okt 2025, 09:56Ma samo Azmir Husić "Babuka" spas za Slobodu iz Tuzle!

Sergej Barbarez - najveći sin Bosne i Hercegovine.
"Komesar za bezbjednost" i njegovi.....bromazepam je napisao/la: ↑12 okt 2025, 10:18Puna podrška za gospodina Husića, kad su ga žohari sa sjevera krenuli prozivat znači da radi ispravan posaoSkver je napisao/la: ↑12 okt 2025, 10:11Pa ako nista spasio nas je od kokuza i njihovih guznih havera........bromazepam je napisao/la: ↑12 okt 2025, 09:56Ma samo Azmir Husić "Babuka" spas za Slobodu iz Tuzle!![]()

Pa to je problem citave lige a ne samo vas, pa nema niko 3 top mlada igraca u ekipi pa da komotno igraju i donose prevagu citavu tekmu, tim koji bi to uklopio bio bi sigurno ako ne prvi onda u top 3legendarnadruga je napisao/la: ↑12 okt 2025, 09:14To je nas problem prvo poluvrijeme i pravilo do 21 godine, ulaskom Zarica i krila onog skroz druga ekipa do 30% jača.LavoviGabela je napisao/la: ↑12 okt 2025, 09:01Predstavljamo sta smo uvijek i predstavljali nema pretvaranja.legendarnadruga je napisao/la: ↑12 okt 2025, 08:58
Da li je moguće da smo od tebe dobili čestitku. Sve u svemu hvala i sretno dalje i pored tebe drag ste klub mi zbog svega šta predstavljate.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ali mi smo planski odradili, mi smo ponosni na livade ,naravno da smo mi daleko ali mi gazimo tim putem kojim smo zacrtali.Skver je napisao/la: ↑12 okt 2025, 09:50Problem vas je sto ste malo ali malo dosli sebi poslije godina provedenih po kantonu pa se napalili,,,krenula mala euforija, malo bolje proigrali nego prosle szone kada ste mogli i ispasti pa iznenada proigrali jer su se neki sklanjali da ne odete opet u kantonalnu i u Slobodi vidite jedinog konkurenta za ulazak u PL, to sto pises nigdje veze za Azmira, ne znam sta bi ti da covjek radi poslije tolika stete napravljane od prosle uprave koju mora sanirati i jos to radi, moze odmah praviti top ekipu, polako Bati i to ce doci na red vec na proljece nadam se a mislim da ce biti promjena....ispada da ste neka top ekipa a vidim da se itekako mucite, daleko ste vi od dobre ekipe, Sloboda kako ti kazes ekipa staraca a igrali se viktorije sinoc, bolan bjezite tri boda, situacija se moze itekako promijeniti za dva tri kola.....zato polako, ima jos puno utakmica do kraja.....svasta jos moze biti dokraja.....ko vam je kriv sto ste godinama igrali po livadama, prosipate ovdje neku suplju pricu, duplo ste zaduzeniji od Slobode....sta bi sad trebali raditi Hajduk, Partizan i drugi krenuti iz najnize lige a grcajuu u dugovima....brinite svoju brigu i ne trebaju nam "dobronamjerni" zenicani da nam palamude sta ce mo i kako ce mo.....odyebite vise od Slobode, ko prvi prodje kroz cilj sretno mu i da se vise nikada ne vrati u ovu ligu.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 00:29Zanimljivi rezultati ,meni je iznenadjenje Sloboda a i Jedinstvo nisam ocekivo ni poraz Slobode ni pobijedu Jedinstva ,ovo ostalo manje vise bez nekih velikih iznenadjenja.
Sto se tice duga tacno je da smo zaduzeniji ali i taj dug nas se planski vraca,mi imamo problem oko 500 000 ,ovo ostalo reprogram i to ide svojim putem.
Sto je vama krivo kad vam se kaze istina ne kontam ,vi ste pasivni sta ovaj mamlaz da ode Azmir i naravno da je ozbiljan kako vi mislite vratio bi dugove i ne bi mu pojacanje Komazec pa sad ce godina kako je u klubu .
Moze se preokrenit u 2 kola slazem se tu su ekipe negdje nit ko odskace nit zaostaje.
Vas problem je sto sve hocete na brzinu i preko noci i sve preko reda a pravi problem ide pod tepih Partizan pogotovo Hajduk smjesno poredit vama je prosjek na stadionu 2000 i nesto ,nama 3350 i nesto a Partizanu 10 000 , Hajduku 26 000..
Sretno vam ali sa ovim nema vama salameta na duze staze a ni sa klubom jer bi sutra kad bi se ugasili nema ko otpor pruzit .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.