Ne treba ti utakmica ABA lige da to skontas... S ovim tipom igrača poput ove trojice i Orlovik te našamara a kamoli neki ozbiljniji klub..VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:25To je isto kao da ja napišem da ti nemaš šta tražiti na ovom forumu .
Polako bolan , prva četvrtina prve utakmice .
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta ovo klosari prekinuse prenos
Parsons previse psivan...za vecinu ostalih sto se proziva znamo da ne znaju (samo dubravko ne zna) ali sto kaze ovih par forumasa sto ih branise, kako da ih otjeras kad su zabijali Iliriji.
Crkla veza iz dvorane

Nestade slike tamam da ne gledamo ovu uzasnu odbranu
- Hrammm1921
- Kontakt:
Puko prijenos mamu yebali
- VensanKasel
- Kontakt:
Računi se svode na kraju sezone , zapamti svoj post .rishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:27Ne treba ti utakmica ABA lige da to skontas... S ovim tipom igrača poput ove trojice i Orlovik te našamara a kamoli neki ozbiljniji klub..VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:25To je isto kao da ja napišem da ti nemaš šta tražiti na ovom forumu .
Polako bolan , prva četvrtina prve utakmice .

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Lagano sabotiranje prenosa...Sta ocekivat od ludog aljeka i njegove TV.
-
- Kontakt:
Tanka odbrana
Cekas 15 godina aba ligu i klosarima pukne veza
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Isto sa ovakvom klupom ne mozes hokejaske izmejne uvijek moras iamt bar 2 3 dtartera na parketu a odtale mjenajs u zavinosti ko je od startera tu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad je zvEzda tad ne prekidaju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako god na kraju sezone ovoj trojici treba zahvaliti i naći jednog spačnog centra.. žali Bože para..VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:31Računi se svode na kraju sezone , zapamti svoj post .rishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:27Ne treba ti utakmica ABA lige da to skontas... S ovim tipom igrača poput ove trojice i Orlovik te našamara a kamoli neki ozbiljniji klub..VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:25
To je isto kao da ja napišem da ti nemaš šta tražiti na ovom forumu .
Polako bolan , prva četvrtina prve utakmice .![]()
Kad se sjetim Barbarića kad je rekao da neće igrati ABA ligu jer nema dovoljan budžet, pa skupio veći nego pola ABA lige i onda dovedeš ili nedovedes igrače a ostaviš Danjanovica. Nevjerovatno.
Mene stid stida Ace. Ova djeca ga rasturise. Ko iole zna nešto o košarci zna kako se nositi sa talentiranim klincima te klincima koji imaju odličan sur a ti imaš iskusne igrače i on pusti da se natrkujes sa njima..
Parsons, West, Salic i Zubac nemaju šta tražiti u ABA ligi. A nije daleko ni Kovacevic..
Mene stid stida Ace. Ova djeca ga rasturise. Ko iole zna nešto o košarci zna kako se nositi sa talentiranim klincima te klincima koji imaju odličan sur a ti imaš iskusne igrače i on pusti da se natrkujes sa njima..
Parsons, West, Salic i Zubac nemaju šta tražiti u ABA ligi. A nije daleko ni Kovacevic..
- VensanKasel
- Kontakt:
E jeste ljudi postali negativni , šta vam je . Jučer gledam Krka - Cluj , u 6-oj minuti Krka gubi 21:7 a onda u 13-oj minuti vodi sa 29:28 . Danas se igra prebrza košarka , 15-20 razlike se nadoknadi za 7-8 minuta ...
15 godina nismo igrali ABA , ekipa je nova .
Tačno ste postali kao navijači KK Crvene Zvezde , koji psolije dva poraza tjeraju trenera i igrače . Još bolji primjer su pitari , eto ako vam je lakše .
Tačno ste postali kao navijači KK Crvene Zvezde , koji psolije dva poraza tjeraju trenera i igrače . Još bolji primjer su pitari , eto ako vam je lakše .
Ma niko ne tjera nikoga al za pojedine se znalo da nemaju sta trazit u rosteru.VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:34E jeste ljudi postali negativni , šta vam je . Jučer gledam Krka - Cluj , u 6-oj minuti Krka gubi 21:7 a onda u 13-oj minuti vodi sa 29:28 . Danas se igra prebrza košarka , 15-20 razlike se nadoknadi za 7-8 minuta ...
Pa Aco sad da se skine garantujem da je bolji od Salica.
15.10.2013.
- Hrammm1921
- Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:34E jeste ljudi postali negativni , šta vam je . Jučer gledam Krka - Cluj , u 6-oj minuti Krka gubi 21:7 a onda u 13-oj minuti vodi sa 29:28 . Danas se igra prebrza košarka , 15-20 razlike se nadoknadi za 7-8 minuta ...
Ma strucnjaci svi
On hoce 30 minuta s loptom u rukama, a pored Atica i Audigea to ne moze dobiti. Bojim se da se nece uklopiti u ovako skopljen roster i da nece doci do izrazaja kvalitet koji ima, ali se definitivno moze reci da je i on nekako pasivan. West cim udje uzme sut, a ovaj zasad ni ne pomislja da sam pokusa nesto.
Haman je Estonac profulao 2 bacanja, a Halilovic vezao 4 poena. Iznenadjuje me malo koliko Atic napada kos, okurazio se bas.
Ma nije to tjeranje,realno Halilović i Delalić nemaju kvalitet za ovaj nivo.. Isto kad sam gledao Bavčića nekad u domaćoj ligi,lik trice gađa,pod košem zabija... Dođe u reprezentaciju ne moze slobodno pogodit,isto tako protiv jačih klubova..VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:34E jeste ljudi postali negativni , šta vam je . Jučer gledam Krka - Cluj , u 6-oj minuti Krka gubi 21:7 a onda u 13-oj minuti vodi sa 29:28 . Danas se igra prebrza košarka , 15-20 razlike se nadoknadi za 7-8 minuta ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Znači najbolji asistent ABA lige nema šta tražiti u ABA ligi ?Cwirek je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:34Kad se sjetim Barbarića kad je rekao da neće igrati ABA ligu jer nema dovoljan budžet, pa skupio veći nego pola ABA lige i onda dovedeš ili nedovedes igrače a ostaviš Danjanovica. Nevjerovatno.
Plus 14.5 poena prosjek prošle godine.
Kako buraz , de mi objasni tu tvoju magiju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.