Kralju, nemas veze o zivotu. Ohladi malo, ziv bio.rishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:40Ma nije to tjeranje,realno Halilović i Delalić nemaju kvalitet za ovaj nivo.. Isto kad sam gledao Bavčića nekad u domaćoj ligi,lik trice gađa,pod košem zabija... Dođe u reprezentaciju ne moze slobodno pogodit,isto tako protiv jačih klubova..VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:34E jeste ljudi postali negativni , šta vam je . Jučer gledam Krka - Cluj , u 6-oj minuti Krka gubi 21:7 a onda u 13-oj minuti vodi sa 29:28 . Danas se igra prebrza košarka , 15-20 razlike se nadoknadi za 7-8 minuta ...
15 godina nismo igrali ABA , ekipa je nova .
Tačno ste postali kao navijači KK Crvene Zvezde , koji psolije dva poraza tjeraju trenera i igrače . Još bolji primjer su pitari , eto ako vam je lakše .
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
- VensanKasel
- Kontakt:
Edo je bio nadomak ugovora sa NBA ekipom , kada je to bilo puno puno teže .rishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:40Ma nije to tjeranje,realno Halilović i Delalić nemaju kvalitet za ovaj nivo.. Isto kad sam gledao Bavčića nekad u domaćoj ligi,lik trice gađa,pod košem zabija... Dođe u reprezentaciju ne moze slobodno pogodit,isto tako protiv jačih klubova..VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:34E jeste ljudi postali negativni , šta vam je . Jučer gledam Krka - Cluj , u 6-oj minuti Krka gubi 21:7 a onda u 13-oj minuti vodi sa 29:28 . Danas se igra prebrza košarka , 15-20 razlike se nadoknadi za 7-8 minuta ...
Tačno ste postali kao navijači KK Crvene Zvezde , koji psolije dva poraza tjeraju trenera i igrače . Još bolji primjer su pitari , eto ako vam je lakše .
Obojica su reprezentativci , valjda je to nešto

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kad igrali sa Zvijezdom treba skandirat Vucicu ped.eru. Da nas cuje ona smlata žvalava
-
- Kontakt:
Jedini za koga je 100% jasno da nema kvalitet za ABA ligu je Šalić, i tu Bosni fali jedan ozbiljniji centar s klupe.
-
- Kontakt:
Halilovic je sasvim ok za ovaj nivo.
Delalic, West, Salic djeluju bas van ovog nivoa.
Delalic, West, Salic djeluju bas van ovog nivoa.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne , treba skandirati Bakire **** .
Dva je razlike za Megu .
Otkad se cekala ova utakmica i ovi amateri bas sad imaju problema s prenosom. 

- VensanKasel
- Kontakt:
Dušmani bi rekli , nismo ni za bolje .

Jbo ti žvalavi perhan kevu
Glupost je prozivat Halilovica...On sigurno ima kvalitet, nego raja sumnja da moze sastavit dva mjeseca bez povrede a alternativa ti Salic.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Namjerno prekinuto po nalogu Vucica 

- VensanKasel
- Kontakt:
Momci , ta debila vrijeđanja ostavite za fudbalske teme . Nemojte nas trovati ovdje . Unaprijed zahvaljujemo .
Moze i raspala sebija u paketu sto se mene ticeVensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:45Ne , treba skandirati Bakire **** .
Dva je razlike za Megu .
Ovo ako Aco ispusi od djecurlije (naravno protiv nas svaku ekipu ide trica) to je da odmah trazis novog trenera. Kako se onda nositi sa ekipom koja ove rasturi 40 razlike. Ili protiv Zadra koji dobije euroligasa.
Pa mnogi će još postat reprezentativci nakon ovih pravila da najbolji i ne mogu igrat kvalifikacije...VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:42Edo je bio nadomak ugovora sa NBA ekipom , kada je to bilo puno puno teže .rishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:40Ma nije to tjeranje,realno Halilović i Delalić nemaju kvalitet za ovaj nivo.. Isto kad sam gledao Bavčića nekad u domaćoj ligi,lik trice gađa,pod košem zabija... Dođe u reprezentaciju ne moze slobodno pogodit,isto tako protiv jačih klubova..VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 12:34E jeste ljudi postali negativni , šta vam je . Jučer gledam Krka - Cluj , u 6-oj minuti Krka gubi 21:7 a onda u 13-oj minuti vodi sa 29:28 . Danas se igra prebrza košarka , 15-20 razlike se nadoknadi za 7-8 minuta ...
Obojica su reprezentativci , valjda je to nešto![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Trica 60% 

Ovaj Radojičić ko Curry
- VensanKasel
- Kontakt:
Prišli na minus 1 i onda Radojčić dvije trojke zabi .
-
- Kontakt:
Kako gledaju ljudi 

- PeppermintSA
- Kontakt:
56p za poluvrijene primiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.