Još se nisi riješio kocke
Batali to
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ma osim centra ima ovdje nedostataka dosta,estonac neupotrebljiv,Young nikakav,Delalic nezreo za ovaj nivo kao i Kovacevic,Amerikanci nista,samo Audige da nesto valja.rishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:58Pa to ce se nazalost i desavati ukoliko odbrana ne bude bolja i plus Bosna nema centra..Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:53A vidim da su mladi igraci i ponadao sam se da Bosna moze to iskoristiti ali sta ocekivati od ekipe koja ne igra odbranu.
Ako je Mega izgubila od Cedevite sa onoliko visokom razlikom,onda ce Bosna dozivjeti katastrofe od jacih klubova
Za te pare si mogo dovesti 3 djece iz Mege sa 60% za 3. A Halilovic sam sa metar masi 7 puta danas.
Treba gledati i s pozitivne strane . Da nakon 15 godina igramo ABA ligu i europu , bitno održati kontinutet a ne da to bude jedna sezona. Ulazu i drugi novac Zvezda,Partizan,Budućnost,Dubai,Olimpija,Spartak više plaćaju od Bosne Mega,Zadar,Fmp ,Split godinama imaju kontinutet tako da treba biti realan I podržati KK Bosnu ja ovu sezonu vidim kao stepenicu vise a idućih sezone treba podozati ljestvicu .
Još kad se sjetim da je tako Bosna morala isplatit Vučuroviću 180.000
Marina Tadić - Mega
Nevjerovatno.VensanKasel je napisao/la: ↑12 okt 2025, 14:07E svašta , izgubili smo prvu utakmicu u prvom kolu .
Najbolje da otkažemo učešće u ABA ligi .
Kakvih se ovdje padobranaca pojavilo , pogotovo ovih fudbalskih što tjeraju igrače i trenera nakon dva poraza .
Bog te , oni bi Žoca otjerali nakon poraza od Dubaia , a i Parkera , Surreal bi pisao žali bože para za Parkera![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.