Zasto pises "htjeli ste" ? ko ga je htio ? mozda nekolicina maloumnih pijacara koji ga vole jer je prije 35 godina odigrao par utakmica za kadete Veleza.Lavcina je napisao/la: ↑12 okt 2025, 14:48Htjeli ste Barbareza eto vam ga. Sad cete svi pisati ja nisam, ali je istina, da se lik od 2010 nonstop provlacio za kandidata za seletkora. Vicko je to lijepo skontao, evo vam Barbarez (i onako nema pojma) sto njemu ide u prilog. Pomirio je navijače sa njegovim izborom (ako se sjecate bilo je povika “savez napolje” dok nas je Petev vodio). Znaci smiris navijače, a njemu pase sto ce nas to jos vise ukopati. Win win situacija.
Ja prvi sam pisao da ne smije doci na selektorsko mjesto lik koji nema ni dana radnog staza kao fudbalski trener, lik koji se nikad nije bavio tim poslom.
Vecine raje ovdje je slicno pisala ! Mnogi od forumasa su pisali na ovim temama kako je besmisleno dovoditi na selektorsko mjesto covjeka koji uopste nije fudbalski trener.
Slazem se da je korumpirani Vico svjesno doveo tu neznalicu za selektora, ali zaboravljas i ulogu drugog pokvarenjaka - Misketa. I on je itekako upetljan u dovođenje svih levata od selektora u zadnjih 5,6 godina.