AlemC85 je napisao/la:Pregledao sam snimku, i mogu reći da su danas navijači želje pobijedili, igra i jednog i drugog tima, trebala je biti malo tečnija, ali nije, nažalost. Penal, presudite sami, ali što se doima korektno je to, što su navijači želje pokazali, a to je da su zviždali i smijali se penalu, Svaka čast, to su navijači, koji znaju šta valja, a šta ne valja. Ne umanjujem pobjedu želje, naprotiv, nego igra me iritirala, nije bilo igre na prvu. Što se tiče nekih navijača veleža, koji napadaju, nek se smire, jer prijateljstvo treba i želji i veležu, a ne da pored nekih pojedinaca sve da pukne.
I za kraj, Velež hrabar, što jest jest, ono sve djeca, trebamo se vratiti krilima, jer kroz sredinu ne znamo igrati. Puno sreće želji u nastavku..
Kako te bolan nije stid sad ovako pisati...sjeti se svojih postova netom nakon tekme na temi Veleza..ili ako hoces da te podsjetim na njih...mojne sad njaku ljepotu prosipati ovde kad mjenjas misljenja cas posla i u zavisnosti od teme na kojoj pises....prevrtaner si zesci...evo ti malog podsjetnika tvog doskorasnjeg misljenja i nekih tvojih savjeta sta i kako treba ubuduce.
AlemC85 je napisao/la:Povrijedlili kodru, jazvina, ko je sljedeći? Ovaj Skakič sudi kao stjepan glavina 1987. u tuzli. Ne znam al čini mi se da je moralo ispasti ovako, ako je moralo ovako, onda pišaj ovaku ligu i želja, ako mu treba ovako pobjeda. Borac je sigurno prvak, ne mogu ga stići....
AlemC85 je napisao/la:Ako se ne varam jesenas je sviran penal za želju u vrapčićima kod rezultata 1:0 za velež, a evo i sad, smiješno, i žalosno, IMAM OSJEĆAJ DA VELEŽ NE SMIJE NIKADA DOBITI NA GRBAVICI UTAKMICU, ŽALOSNO, e onda i u vrapčićima ustaviti drugi režim, ako ćemo tako....
AlemC85 je napisao/la:E sad vidimo ko su mesari, kodro i jazvin povrijeđeni, a nešto govore vrapčići nemožeš uzeti ni boda, čista lažžžž....