FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 apr 2011, 23:37

Hawking je napisao/la:
flash je napisao/la:@tm

...jbt-e pa zar su Vazda i Nikic zajedno igrali....ne mogu da vjerujem jer se i ja sjecam Vazdinih golova a Nikic mi je djelovao kao neko ko je igrao prije 100 godina....bas sam se iznenadio
Pa vidiš da je Nikić bio na zalasku karijere, stariji je 11 godina od Vazde... a Nermin Vazda svima gazda :mrgreen:

EDIT: @ljumani

I ti ga pretjera, eto imaš godišta...
ma znam da sam pretjerao, nego usput mi bilo 20 god :D
1947!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 apr 2011, 23:38

Ovo nije offside! Vidi onog gore u ćošku!

slika
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 23 apr 2011, 23:39

zeljocity je napisao/la:
adoni je napisao/la:
ulaznica je napisao/la:Sloboda, Siroki, Velez sledeci.. :D
Gdje li nam se ovaj bekrija izgubi :lol: :lol: :lol:
Provjeri na stranicama Veleza tamo je izgleda teferic :lol:
Ma on je kakio ovde dok im Vukovi neutrpase dvicu..otad mu se gubi trag :lol: :lol: :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 apr 2011, 23:44

Pojeli ga Vukovi :lol: :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 23 apr 2011, 23:53

PONOS GRADA TO SMO MI, SARAJEVSKI MANGUPI, ALEE ALEE ALEE ALE ALEE!!!
Koji delirijum nakon izjednacenja a pogotovo nakon 3. golaa, aaaa... Ono mogu samo MANIJACI, onakva odanost i pjesma nakon 0:2.....
Sto se tice penala, ono vidjelo nije penala, al isto tako sudija p*cka nije smio svirati ocigledan penal nad Viscom, nas mentalitet :S umjesto kad skotnas da si pogrijesio da nastavis suditi dalje najbolje sto mozes on pokusava kompenzirati time sto ne svira ocigledan penal, ja mislim da mu je uletio klizeci s dvije noge s ledja, sudija ne bi smio svirati penal...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 apr 2011, 23:55

nedaTM je napisao/la:PONOS GRADA TO SMO MI, SARAJEVSKI MANGUPI, ALEE ALEE ALEE ALE ALEE!!!
Koji delirijum nakon izjednacenja a pogotovo nakon 3. golaa, aaaa... Ono mogu samo MANIJACI, onakva odanost i pjesma nakon 0:2.....
Sto se tice penala, ono vidjelo nije penala, al isto tako sudija p*cka nije smio svirati ocigledan penal nad Viscom, nas mentalitet :S umjesto kad skotnas da si pogrijesio da nastavis suditi dalje najbolje sto mozes on pokusava kompenzirati time sto ne svira ocigledan penal, ja mislim da mu je uletio klizeci s dvije noge s ledja, sudija ne bi smio svirati penal...
Svaka čast Manijacima i to pogotovo na navijanju pri rezultatu 0:2, fantastično! Vrhunac navijanja RA je bio "Biće Željo qrac šampion", toliko o njima...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 23 apr 2011, 23:57

igra FUUUUUUUUUUUUJ, navijaci STIDITE SE!!!!!
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 apr 2011, 00:02

udjem ovdje kad svi pisu u pismu latinica ili cirlica..boze sacuvaj...
KAKO JE LIJEPO BITI NAVIJAC ŽELJE...Kakav samo povratak u tekmu slomio sam nogu kod treceg gola no ajde nema veze nastimat cu je do cetvrtka aBd :) TEMA JE Željo :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2011, 00:08

Pregledao sam snimku, i mogu reći da su danas navijači želje pobijedili, igra i jednog i drugog tima, trebala je biti malo tečnija, ali nije, nažalost. Penal, presudite sami, ali što se doima korektno je to, što su navijači želje pokazali, a to je da su zviždali i smijali se penalu, Svaka čast, to su navijači, koji znaju šta valja, a šta ne valja. Ne umanjujem pobjedu želje, naprotiv, nego igra me iritirala, nije bilo igre na prvu. Što se tiče nekih navijača veleža, koji napadaju, nek se smire, jer prijateljstvo treba i želji i veležu, a ne da pored nekih pojedinaca sve da pukne.

I za kraj, Velež hrabar, što jest jest, ono sve djeca, trebamo se vratiti krilima, jer kroz sredinu ne znamo igrati. Puno sreće želji u nastavku..

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 apr 2011, 00:08

Jos jedno lose u nizu izdanje Zelje u ovom djelu sezone.Ja stvarno ne znam na cemu se zasniva nasa igra.Providni smo to je nevjerovatno.Svaka ekipa ustopa Zebu i Viscu i to je to u Zelji vise niko nema kvaliteta za pogled na gol,a kamoli za nesto vise.Penal je bio smijesan sto je pokazalo i zvizdanje nase.Da nije bilo tog penala mi sigurno ne bi postigli gol do sutra jer ne mozemo nemamo kvalitete za pritisak kad je on potreban.

Posjeta odlicna obzirom na igre koje gledamo u ovom dijelu sezone na Grbavici.Nadam se da ce se malo ekipa probuditi do Celika ;)
AMAR OSIM!

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 24 apr 2011, 00:09

AMAR AMAR OSIM OSIM !! *200*
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 24 apr 2011, 00:14

AlemC85 je napisao/la:Pregledao sam snimku, i mogu reći da su danas navijači želje pobijedili, igra i jednog i drugog tima, trebala je biti malo tečnija, ali nije, nažalost. Penal, presudite sami, ali što se doima korektno je to, što su navijači želje pokazali, a to je da su zviždali i smijali se penalu, Svaka čast, to su navijači, koji znaju šta valja, a šta ne valja. Ne umanjujem pobjedu želje, naprotiv, nego igra me iritirala, nije bilo igre na prvu. Što se tiče nekih navijača veleža, koji napadaju, nek se smire, jer prijateljstvo treba i želji i veležu, a ne da pored nekih pojedinaca sve da pukne.

I za kraj, Velež hrabar, što jest jest, ono sve djeca, trebamo se vratiti krilima, jer kroz sredinu ne znamo igrati. Puno sreće želji u nastavku..
Kako te bolan nije stid sad ovako pisati...sjeti se svojih postova netom nakon tekme na temi Veleza..ili ako hoces da te podsjetim na njih...mojne sad njaku ljepotu prosipati ovde kad mjenjas misljenja cas posla i u zavisnosti od teme na kojoj pises....prevrtaner si zesci...evo ti malog podsjetnika tvog doskorasnjeg misljenja i nekih tvojih savjeta sta i kako treba ubuduce.
AlemC85 je napisao/la:Povrijedlili kodru, jazvina, ko je sljedeći? Ovaj Skakič sudi kao stjepan glavina 1987. u tuzli. Ne znam al čini mi se da je moralo ispasti ovako, ako je moralo ovako, onda pišaj ovaku ligu i želja, ako mu treba ovako pobjeda. Borac je sigurno prvak, ne mogu ga stići....
AlemC85 je napisao/la:Ako se ne varam jesenas je sviran penal za želju u vrapčićima kod rezultata 1:0 za velež, a evo i sad, smiješno, i žalosno, IMAM OSJEĆAJ DA VELEŽ NE SMIJE NIKADA DOBITI NA GRBAVICI UTAKMICU, ŽALOSNO, e onda i u vrapčićima ustaviti drugi režim, ako ćemo tako....
AlemC85 je napisao/la:E sad vidimo ko su mesari, kodro i jazvin povrijeđeni, a nešto govore vrapčići nemožeš uzeti ni boda, čista lažžžž....
Zadnja izmjena: adoni, dana/u 24 apr 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 24 apr 2011, 00:16

Gledajući pregled znači nisam mogao da vjerujem da se onakvi penali još sviraju na Grbavici, stidite se :oops: , ja da sam bio na Zebinom mjestu, najmerno bi ga fulao. Predhodne ste dve gući zijanili i očigledno je da niste smjeli izgubiti i treću, na silu ste uzeli i uz pomoć sudija i velike sreće. Ne igramo ni mi Bog zna nešto atraktivno, ali naša ekipa za vašu je BARSELONA, pa mi da smo imali sudjenje u pola kući kao vi, nebi prosipali bodove protiv Rudara (gdje smo oštećeni još, čist gol poništen) i dr. timova... Ekipe koje su bolje u igračkom kadru od vas su: Široki, Čelik, Sarajevo, one SIGURNO za druge ne garantujem ali ima ih možda još.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 24 apr 2011, 00:19

nasborik je napisao/la:Gledajući pregled znači nisam mogao da vjerujem da se onakvi penali još sviraju na Grbavici, stidite se :oops: , ja da sam bio na Zebinom mjestu, najmerno bi ga fulao. Predhodne ste dve gući zijanili i očigledno je da niste smjeli izgubiti i treću, na silu ste uzeli i uz pomoć sudija i velike sreće. Ne igramo ni mi Bog zna nešto atraktivno, ali naša ekipa za vašu je BARSELONA, pa mi da smo imali sudjenje u pola kući kao vi, nebi prosipali bodove protiv Rudara (gdje smo oštećeni još, čist gol poništen) i dr. timova... Ekipe koje su bolje u igračkom kadru od vas su: Široki, Čelik, Sarajevo, one SIGURNO za druge ne garantujem ali ima ih možda još.
Svi su bolji, a mi smo drugi na tabeli i u finalu kupa. Nama dosta!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 apr 2011, 00:20

nasborik je napisao/la:Gledajući pregled znači nisam mogao da vjerujem da se onakvi penali još sviraju na Grbavici, stidite se :oops: , ja da sam bio na Zebinom mjestu, najmerno bi ga fulao. Predhodne ste dve gući zijanili i očigledno je da niste smjeli izgubiti i treću, na silu ste uzeli i uz pomoć sudija i velike sreće. Ne igramo ni mi Bog zna nešto atraktivno, ali naša ekipa za vašu je BARSELONA, pa mi da smo imali sudjenje u pola kući kao vi, nebi prosipali bodove protiv Rudara (gdje smo oštećeni još, čist gol poništen) i dr. timova... Ekipe koje su bolje u igračkom kadru od vas su: Široki, Čelik, Sarajevo, one SIGURNO za druge ne garantujem ali ima ih možda još.
sam sebi kontriras

Predhodne ste dve gući zijanili

pa mi da smo imali sudjenje u pola kući kao vi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 apr 2011, 00:21

za kog ti navijas...jel taj tvoj tim igra u nasoj ligi ili?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 apr 2011, 00:21

Protiv Drine je jos bio gori penal sviran za Borac.Prvak koji ne sutira na gol u Mostaruje krajnje smijesan prema tome ne pricaj nebuloze.Kvalitetniji jeste o d nas realno,al' ne puno kako ti to kazes.
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 24 apr 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 24 apr 2011, 00:22

Nemaš me pravo tjerati tema nije tvoja, imam pravo komentarisati vašu igru koja je dno dna...
Zajko Zeba=Zajko Penalko :D
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 24 apr 2011, 00:22

Nasborik..
' " ". На " - се $ & је "... Не & за ?... јер $ " " $ " је " "...

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 24 apr 2011, 00:23

nick je napisao/la: sam sebi kontriras

Predhodne ste dve gući zijanili

pa mi da smo imali sudjenje u pola kući kao vi
kakvoj bolan "gući"?!!? jel ti to fali slovo "k" na tastaturi? :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 19 gostiju.