Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: Samed Baždar
Kakva lopta 

Strasan pas, a da usput jebbem mater onom fanaticu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dečko najviše podsjeća na Dzeku, treba se kapitenu polako zahvaliti I pripremati za slijedeće kvalifikacije. Samo da u klubu pročepi I imamo aBd novog prvog napadača.
Kad su ga svi kritikovali nakon onih promašaja, ja sam govorio da je momak odličan potencijal.
Kad su ga svi kritikovali nakon onih promašaja, ja sam govorio da je momak odličan potencijal.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Vidi se da momak zna igrati, samo mu treba vremena i utakmica. Svaka mu cast za pas
-
- Kontakt:
Otkad sam pisao doduse pod drugim imenom, da bi momka stavio na 10ku nekog poluspica, jer je jako fudbalski inteligentan igrac i voli posjed, vecina se smijali i govorili da ne smijemo igrati s toliko odanzivnim igracima bgm kao da svaku igramo protiv austrijanaca a ne protiv poluamatera.
To je trenerski mag na klupi dosad morao da uvidi.
To je trenerski mag na klupi dosad morao da uvidi.
-
- Kontakt:
Yebem i ja tebi glupane baljo raspali. Ovaj mali nigdje nece igrat. Osim pasa nista, vidi se zasto sjedi na klupi sa 22 u drugoj spanskoj. Sve je ostale lopte pogubio. Vrijeme ce sve kazat cucemo se kurvo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Bas sam se tebe sjetio u prvom poluvremenu. Toliku frku dizes za Harisa, ko da je Drogba jbt. Usmrdio se.bhfanatic14 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:52Yebem i ja tebi glupane baljo raspali. Ovaj mali nigdje nece igrat. Osim pasa nista, vidi se zasto sjedi na klupi sa 22 u drugoj spanskoj. Sve je ostale lopte pogubio. Vrijeme ce sve kazat cucemo se kurvo
Eto imas priliku na djelu vidjeti i njega i Bazdara (od tebe toliko osporavanog Baždara- mlađeg jedno 8 godina od Harisa).
Nije ni Bazdar neki Dzeko, ali eto, barem asistencija, i to takva kakvu Tabakovic u karijeri nije uputio.
Nema veze, volim ja i Harisa kao i ostale nase igrace, nisam hajvan kao ti da mrzim pola reprezentacije, i zelim sve najbolje Harisu kao i ostalima, ali evo ti očit dokaz koliko si bezobrazan.
Vrhunski pas za Memica!
Mimo toga rastrcan i čini se kao igrač koji nakon Demirovica, Gigovica i Sunjica najbolje zna praviti presing.
Šteta zbog statusa u Zaragozi jer se vidi da mu fali utakmica, a mogli smo više od njega hajrovati.
Valjda se dolaskom novog trenera i njegov status popravi.
Mimo toga rastrcan i čini se kao igrač koji nakon Demirovica, Gigovica i Sunjica najbolje zna praviti presing.
Šteta zbog statusa u Zaragozi jer se vidi da mu fali utakmica, a mogli smo više od njega hajrovati.
Valjda se dolaskom novog trenera i njegov status popravi.
- Beduin
- Kontakt:
Doktorski pas, dosta trke, ali ne godi mu ovo iza napadaca. Daleko bolje odigra kad se izvlaci na stranu i blize golu, dosta presinga na protivnicku odbranu pravi i to se treba znati iskoristiti.
Da je iskoristio one 2 prilike od ranije to bi bila vrhunska statistka za repku u nekoliko utakmica.
Da je iskoristio one 2 prilike od ranije to bi bila vrhunska statistka za repku u nekoliko utakmica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], HariTz, Kobayashi i 36 gostiju.