Rumunija vs Austrija 12.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- 
				FerdinandF
- Kontakt:
Re: Rumunija vs Austrija 12.10.
Ne kapiraš dobro nikako

- JayCatwright
- Kontakt:
u pravu si, čuj za x navijajuMocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi

Ne mora znaciti. Nek im Kipar uzme bod, uz nasu pobjedu u Zenici, onda se u Becu sve odlucuje.Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
						G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
						SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nema veze uzimamo tamo 11-0 ako bude trebaloMocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
						"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- 
				19vendetta87
- Kontakt:
Tebra, znas da svi serije losih rezultata popravljaju na nama?
Isto bi bilo i sa Ceskom.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
						- Pensioner26
- Kontakt:
Ma uzet ce im Kipar qrinu bod

- 
				FerdinandF
- Kontakt:
Ajdee Rumunija!!!
Sad na najjače, na sve il ništa. Igrajte za Bosnu!
: D

Sad na najjače, na sve il ništa. Igrajte za Bosnu!
: D
Evo nema Alabe narednu utakmicu, on i Mwene odsutni

Alaba propusta sljedecu utakmicu

Kad prije hahaha
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- 
				Mocvara1991
- Kontakt:
Mislim da ce lakse Kipar uzeti Austriji bod,nego mi dobiti opet RumunijuDamirT je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:22Ne mora znaciti. Nek im Kipar uzme bod, uz nasu pobjedu u Zenici, onda se u Becu sve odlucuje.Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi

Hajde Austrija, zabijte im gol  nemojte nam jos i baraz ugroziti.
  nemojte nam jos i baraz ugroziti.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 okt 2025, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

Dzaba se palite. Prvi necemo biti u grupi, niti cemo proci baraz. Puno smo dobili sa mladim momcima poput Alajbegovica i Bajraktarevica, pa cak i Memica bih rekao koji ima nedostataka ali je barem borben i trci. No, mi bi da nam vezni red sastoji od igraca Brondby-a, YB i Pafosa a da igramo neku ulogu na SP. Ne moze ljudi.

Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 12 okt 2025, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

- 
				Mocvara1991
- Kontakt:
Losi Rumuni totalno.

U ovoj grupi ne zna se ko je lošiji  najbolje da San Marino ide na SP oni i kad prime peticu nece im niko zamjeriti
 najbolje da San Marino ide na SP oni i kad prime peticu nece im niko zamjeriti

najbolje da San Marino ide na SP oni i kad prime peticu nece im niko zamjeriti
 najbolje da San Marino ide na SP oni i kad prime peticu nece im niko zamjeritiRe: Rumunija vs Austrija 12.10.
U slucaju remija ovdje::Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:20I koliko se ja kuzim ovdje nam je X najgori. Rumunija ostaje u igri za drugo mjesto,a Austriju ne mozemo preskociti i da ih dobijemo u Becu jer se gleda gol razlika. Ako se dobro kapiramAko ne,nek me neko ispravi

Ako hocemo biti prvi, moramo obje dobiti.
Ako hocemo baraz, moramo dobiti ili Rumune ili Austriju, iili s Rumunima odigrati nerijeseno.
U slucaju da Auatrija dobije:
Prvo mjesto moozemo biti uz nase dvije pobjede i kiks Ausrrije na Kipru. Drugi da budemo dovoljno je da igramo nerijeseno ili da pobijedimo Rumune, ili da izgubimo od Rumuna a dobijemo Austriju.
Ako Rumuni ovo dobiju:
Moramo pobijedditi obje da budemo prvi, ili da remiziramo s Rumunima i dobijemo Austriju da bi bili drugi.
Polako nek zovne Huseibasica, Karica Hadziahmetovica odmah ce biti drugacijeShogun je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:26Dzaba se palite. Prvi necemo biti u grupi, niti cemo proci baraz. Puno smo dobili sa mladim momcima poput Alajbegovica i Bajraktarevica, pa cak i Memica bih rekao koji ima nedostataka ali je barem borben i trci. No, mi bi da nam vezni red sastoji od igraca Brondby-a, YB i Pafosa. Ne moze ljudi.
Jos kad bi amf igraca nasli…
Austrija mora i protiv Kipra odigrat
					Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 okt 2025, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- 
				Tramvaji29877
- Kontakt:
Kipar je neugodna ekipa, niko ih u ovoj grupi nije nadigrao (osim mozda Rumunija kuci), tako da s obzirom da Austrija ne djeluje toliko jako u ovim kvalifikacijama, Kipar ce itekako imati  sansu za povoljan rezultat.

- 
				FerdinandF
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Beduin, denza, GG3, izdzezveubrazil, Proximic i 46 gostiju.