BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Jest lijepo bit mlad i zaludjen i nadat se citav mjesec ne jednoj vec dvjema pobjedama u 3 dana 

Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Ako bude Kolasinac igrao, mozda Dzenisu nadje mjesto u sredini.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:37Šta će izvesti protiv Rumunije, s obzirom na kartone i to da vjerovatno neće biti promjena u pozvanim igračima. Ovako nešto?
Vasilj
Dedić Katić Muharemović Kolašinac (ako ne, onda Burnić)
Memić Bašić Tahirović Alajbegović
Gigović
Džeko
Bojim se ovo reci ali... Dzeko je, kako mi se cini, odigrao svoje
- invincible1921
- Kontakt:
Tesko da ce ovo barba uradit, ali probatCoolpanda24 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:37Šta će izvesti protiv Rumunije, s obzirom na kartone i to da vjerovatno neće biti promjena u pozvanim igračima. Ovako nešto?
Vasilj
Gigović
Džeko
--Dzeko/Bazdar(po 40tak min obojica--
Esmir---Kerim----Memic
Pa sta bude, ionako nam pobjeda treba...nece to oni ni ocekivati
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Neka nas podcijene svi imamo teže raspored ali ovdje ce dobit ludja glava a ako je neko lud mi smo samo da se ne prepadnemo biti ludi i hrabro izaći i dobiti obe tekme
-
- Kontakt:
Toliko sam uzbudjen da sam nam racunao 2 boda protiv KipraJayCatwright je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:35Ti imas problema sa elementarnom logikom. Kako cemo imati 16 bodova ako osvojimo jos bod do kraja?napapijri1987 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:29A sta ako bude najludja grupa na kraju.
Austrija gubi na Kipru i mi od Rumuna. U zadnje kolo se ulazi sa slijedecim bodovima:
Austrija 15
Bih 13
Rumunija 13
Zadnje kolo mi i beclije igramo 0:0 Rumuni dobiju SM 7,8-0.
Tako bi 3 ekipe imale po 16 bodova. Ko onda ide kao prvi?![]()
Halali brate i hvala za ispravku.
Da su Demirovic i Kolasinac spremni - nadao bih se necemu, ali ovako - nema teorije. Jos ni Sunjica nema protiv Rumuna, a jedini je u veznom redu koji zna igrati defanzivno. Jedino da odnekud dobijemo dozvolu za Janelta... 

San Marinu odgovara da izgubi sto vecom razlikom od Rumunije kako bi Rumunija bila druga i tako otisla u baraz a da San Marino udje u baraz preko UNL. Zvuci glupo, ali je istina, sranje koje je UEFA napravila.
Zvat ce Hadziahmetovica i Huseinbasica, valjda debil skonta da treba zvati najbolje da se prodje ovo.
-
- Kontakt:
Cuj sacuvati Kerima, Dedica, Katica kao da igramo protiv san marina prvuNoDi80 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:19Sreca Kolasinac bi se trebao vratiti kao Damir kaze
…….…...Tabakovic/Bazdar
…..Memic Miljevic/Bilbija/Sosic Bajraktarevic
…………...Huseinbasic Hadziahmetovic
…Kolasinac/Karic Tarik Hadzikadunic Jasic/Gazibegovic
Demirovic povrijedjen
Sunjica nema protiv Rumunijee zbog zutih
Alajbegovicu, Katicu, Dedicu, Gigovicu, Barisicu prijeti suspenzija i treba ih sacuvat za Austriju

-
- Kontakt:
Čitava naša taktika u utakmici protiv Rumunja treba se podrediti krilima, i kako njima dostaviti loptu. Lijevom ili desnom, nebitno. Veznog reda nemamo, pa automatski igra kroz sredinu otpada. Džeki će dvojica jahat na leđima, a on ima energije za max. 15 min jahanja, znači od napadača imamo ****. Sve mora ići na Alajbegovića i Barjaktarevića, svaka lopta, svako ispucavanje, svaka kontra, sve. Jedino od njih može doći gol.
Kad se jedan ili drugi umore, Memića i Omerovića i ajmo Jovo nanovo.
Ja drugačiju taktiku ne vidim s ovim rosterom.
-
- Kontakt:
Malo me ovo podsjeca na Dansku i Kosevo,ili sve ili nista
Bit ce bolje sa Seadom i Demirovicem.Ako proradi inat i ako ne bude eksperimentisao moglo bi bit svega.Znam samo da sa nikad gorom igrom imamo nikad laksu grupu i nikad bolju situaciju.
Ne morate mi replicirati znam i ja da nije realno ali po meni realniji je ovaj 'baraz' nego taj koji svi toliko zele iz nekog razloga.Ne znam cemu se nadaju tu konkretno.Rumunija rasterecena dolazi,oni vec imaju baraz
Bit ce bolje sa Seadom i Demirovicem.Ako proradi inat i ako ne bude eksperimentisao moglo bi bit svega.Znam samo da sa nikad gorom igrom imamo nikad laksu grupu i nikad bolju situaciju.
Ne morate mi replicirati znam i ja da nije realno ali po meni realniji je ovaj 'baraz' nego taj koji svi toliko zele iz nekog razloga.Ne znam cemu se nadaju tu konkretno.Rumunija rasterecena dolazi,oni vec imaju baraz
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I tada smo na guzove nekako dobili, a mnogo bolja ekipa. Da je sa trenutnom do istog.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 12 okt 2025, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Dolaze Janelt i Hadziahmetovic kao pojacanja za novembar.signalidunapark je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:50Čitava naša taktika u utakmici protiv Rumunja treba se podrediti krilima, i kako njima dostaviti loptu. Lijevom ili desnom, nebitno. Veznog reda nemamo, pa automatski igra kroz sredinu otpada. Džeki će dvojica jahat na leđima, a on ima energije za max. 15 min jahanja, znači od napadača imamo ****. Sve mora ići na Alajbegovića i Barjaktarevića, svaka lopta, svako ispucavanje, svaka kontra, sve. Jedino od njih može doći gol.

- invincible1921
- Kontakt:
Rumuni ko Norveska u ZeniciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:51Malo me ovo podsjeca na Dansku i Kosevo,ili sve ili nista

=\_1921_/=
Ne dolaze rastereceni. Sa drugim mjestom u grupi idu u drugi sesir u barazu. Trenutno su u cetvrtom. Ali tu smo mi da im pomrsimo racune aBd. Minus je nedostatak Demirovica, ali ce valjda Kolasinac biti dostupan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:51Malo me ovo podsjeca na Dansku i Kosevo,ili sve ili nista
Puno je bolji ovaj "baraz" nego onaj gdje mozes dobiti Tursku, Italiju, a pri tome bi polufinale igrali u gostima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Auooo zamislite kako bi gorio Bec ako nas odvede Tahirovic na SP
Anel bi se odma rastavio s cigankom od muke
Anel bi se odma rastavio s cigankom od muke

Je li potvrdjeno 8 sedmica za Demirovica? Prijeko nam je potreban.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Džekino je prošlo, to svi vidimo, međutim ipak kontam da bi u ovako značajanim tekmama mogao i on dati 120%, sjetimo ga se u Rumuniji. Jbg, izostanak Ermedina je za nas ogroman hendikep pogotovo u ovakvim utakmicama koje slijede.231983 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:39Ako bude Kolasinac igrao, mozda Dzenisu nadje mjesto u sredini.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:37Šta će izvesti protiv Rumunije, s obzirom na kartone i to da vjerovatno neće biti promjena u pozvanim igračima. Ovako nešto?
Vasilj
Gigović
Džeko
Bojim se ovo reci ali... Dzeko je, kako mi se cini, odigrao svoje![]()
-
- Kontakt:
————————-Vasilj————————-
Dedic———Katic—-Tarik———Seo——
—————Benjo—-Gigovic——————-
Esmir————Kerim————Memic——-
———————-Dzeko——————————
Ako pokeras ovako izadje, uzimamo cigane lagano dva razlike a protiv Austrije ubaciti Sunjica umjestu Tahirovica ili Gigovica.
Volio bi da zovne Amira i Huseinbasica, ali ne vjerujem ni jedan posto da je toliko pametan
Dzeko maksimum 60 minuta i onda nek udje Haris, Bazdar ma go kod samo da su svjeze noge
Dedic———Katic—-Tarik———Seo——
—————Benjo—-Gigovic——————-
Esmir————Kerim————Memic——-
———————-Dzeko——————————
Ako pokeras ovako izadje, uzimamo cigane lagano dva razlike a protiv Austrije ubaciti Sunjica umjestu Tahirovica ili Gigovica.
Volio bi da zovne Amira i Huseinbasica, ali ne vjerujem ni jedan posto da je toliko pametan
Dzeko maksimum 60 minuta i onda nek udje Haris, Bazdar ma go kod samo da su svjeze noge
Ja budale jbte 

Neko drugi pravi rezultat i odjednom sebe kalkulisemo.
Neko drugi pravi rezultat i odjednom sebe kalkulisemo.