Nije osiguran ! Broji se gol razlika a oni igraju zadnju protiv San Marina
Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Dobijamo Rumune i Austriju zivi bili pa vidili
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Ma kakva prilika, pa vidis li covjece da su obje ekipe bolje od nasadrenaline323 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:36Sta uradise luzeri protiv kipra boze sacuvaj, najtuznije je da smo navikli na ova razocarenja a nikad bolju priliku za svjetsko necemo imati.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Pobjeda je sad imperativ ili ispadamo, vrlo jasno.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ako je moguc scenario da pobjedom u Austriji idemo direkt a remijem il porazom zavrsavamo treci ko da gledam bit ce to.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ima li neko link za utakmicu sa maltom? Nisam stigao pogledati danas. Može u DM. unaprijed hvala.
-
General505
- Kontakt:
GG3 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:43Ma kakva prilika, pa vidis li covjece da su obje ekipe bolje od nasadrenaline323 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:36Sta uradise luzeri protiv kipra boze sacuvaj, najtuznije je da smo navikli na ova razocarenja a nikad bolju priliku za svjetsko necemo imati.
E to je to zbog cega smo godinama luzeri gdje jesmo, kakva luzerska konstatacija... Znaci u fudbalu je pravilo da samo bolje ekipe prolaze i idu na velika takmicenja...a jbt svasta procitat ovde
Treba nekad biti dovoljno pametan i hrabar pa iskoristit momentum ....ovo je fudbal covjece ne pobijeđuje uvijek bolja ekipa vec ona koja to pokaze i dokaze na terenu taman bila lošija po imenima i igri generalno.
Mi smo sa ovom vecerasnjom pobjedom rumuna ostali i bez baraza, samo nam nisu jos javili.
Ali nije ni to problem, javit ce nam rumuni u Zenici 15.11.
Posto sporije kontamo, tek tad cemo skontati sta smo propustili neku noc na Kipru i koliko je losa po nas ova pobjeda Rumunije veceras.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 okt 2025, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Svakako nam nije cilj SP, tako kaze selektor 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jesil dobro sve sabrao?let3 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:47Mi smo sa ovom vecerasnjom pobjedom rumuna ostali i bez baraza, samo nam nisu jos javili.
Posto sporije kontamo, tek tad cemo skontati sta smo propustili neku noc na Kipru i koliko je losa po nas ova pobjeda Rumunije veceras.
Buraz, ti igras baraz sad u Novembru a ne tamo neki baraz gdje prvu gostujes pa onda igras vjerovatno sa prvim sesirom (Italija itd.)
Jesil skonto da ti sad imas Rumune kuci (baraz-domaca) i Austriju u gostima (uporedi sa Italijanima, Turcima itd.)
Pa dobro, nama je sad u novembru praktico baraz. To si u pravu.KenoRob je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:44Jesil dobro sve sabrao?let3 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:47Mi smo sa ovom vecerasnjom pobjedom rumuna ostali i bez baraza, samo nam nisu jos javili.
Buraz, ti igras baraz sad u Novembru a ne tamo neki baraz gdje prvu gostujes pa onda igras vjerovatno sa prvim sesirom (Italija itd.)
Jesil skonto da ti sad imas Rumune kuci (baraz-domaca) i Austriju u gostima (uporedi sa Italijanima, Turcima itd.)
Rumuni ce svoj baraz igrati tamo nekad u martu '26.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Koji kvarc ce nam baraz koji se zadovoljavamo mrvicama sve ili nista i neka bude kako Bog da, ali imamo sansu a baraz nije šansa bar za nas nije vec obična agonija. Rumunija pada kao klada, Austrija pada kao klada!
#CarsijaOdjebi
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Upravo tako, realno laksi je "baraz" u Novembru Rumunija kuci i Austrija na strani vec bilo koja kombinacija ako se docepamo "pravog" baraza.
A jos jedna stvar, pobjedom kuci protiv Rumunije imas zagarantovan minimalno i taj "pravi" baraz. Austrija je skoro pa domaca tekma.
Eh sad koliko mi mozemo to je druga stvar ali zanimljivo kako smo docekali baraz prije baraza.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ako cemo realno, ne trebaju uopste biti na spisku.
Jedan treba igrati u u21 reprezentaciji, a drugi vec godinu dana dobija poziv samo zbog cinjenice da je branio za Velež.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Meni ovo uopste nije strasno kako se prica.
S obzirom da krpimo vezni red ( nigdje neke 10ke da valja ni na mapi) i stalno mjenjamo igrace tu nije ni cudo sto djelujemo neuigrano.
Neznam dal smo tri utakmice sastavili u istom sastavu. Il su povrede il disciplina u pitanju.
Ono sto se nemoze osporiti momcima je borba na terenu i trka. Vidi se da zele.
Mislim da Huseinbasica pod hitno moramo vracati nazad jer je po meni jedan od najboljih koje imamo u sredini.
Svidja mi se Memic kako igra i koliko trci i bori se za ekipu. Zacas napravi neku sansu.
Ono sto mi se danas nije svidjelo su 3-4 sanse koje su upropastili Esmir i Kerim jer umjesto da dodaju nekome loptu ispred ( po tri igraca su mahala bukvalno ispred njih da proslijede loptu) oni su vise gledali sebe i pucali po golu i to poprilicno lose. Mada, razumijem ih mladi su, zeljni dokazivanja. S godinama ce shvatiti da trebaju ekipu da gledaju prvo. Benjamina krenulo zabijanje golova fino
2 u 4 utakmice uopste nije lose
Meni je on enigma. Ponekad mi tako letargican djeluje, nezainteresovan, ko da mu do zivota nije. A opet ponekad stvarno zna i fino da odigra a evo i gol dadne. Mislim ikskreno da je mnogo pritiska na njemu i prostp ponekad podlegne istom.
Sve u svemu napredak se vidi. Cekaju nas dvije paklene utakmice pa sta bude bice. Momcima puno srece
S obzirom da krpimo vezni red ( nigdje neke 10ke da valja ni na mapi) i stalno mjenjamo igrace tu nije ni cudo sto djelujemo neuigrano.
Neznam dal smo tri utakmice sastavili u istom sastavu. Il su povrede il disciplina u pitanju.
Ono sto se nemoze osporiti momcima je borba na terenu i trka. Vidi se da zele.
Mislim da Huseinbasica pod hitno moramo vracati nazad jer je po meni jedan od najboljih koje imamo u sredini.
Svidja mi se Memic kako igra i koliko trci i bori se za ekipu. Zacas napravi neku sansu.
Ono sto mi se danas nije svidjelo su 3-4 sanse koje su upropastili Esmir i Kerim jer umjesto da dodaju nekome loptu ispred ( po tri igraca su mahala bukvalno ispred njih da proslijede loptu) oni su vise gledali sebe i pucali po golu i to poprilicno lose. Mada, razumijem ih mladi su, zeljni dokazivanja. S godinama ce shvatiti da trebaju ekipu da gledaju prvo. Benjamina krenulo zabijanje golova fino
Sve u svemu napredak se vidi. Cekaju nas dvije paklene utakmice pa sta bude bice. Momcima puno srece
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Do penzije mjesto zabetoniro covjek
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Cestitke za Maltu, za mene puno bolja igra nego ono mucenje 2 puta sa San Marinom i u Sloveniji.
A tebi neko dao ovdje ulogu stručnjaka da ocjenjuješ nečija mišljenja?
Kad smo već kod gramatike, nekakvOm pretpostavkama je za 1 u trećem razredu osnovne škole.
-
Coolpanda24
- Kontakt: