Kakvo ispadanje ne lupajte besmislice.napoleon72 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:51A sta je po tebi gore od ovog, da ispadnemo iz lige? Jer ako nisi vidio, mi smo sedmi na tabeli, 4 boda od zone ispadanja a 7 bodova od mjesta koje vodi u Evropu. Jel treba da padnemo na 10. mjesto da biste oci otvorili?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Faćo novi boss of the stuff
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Radisli sta u Njemackoj? Ponašaš se kao treba koju frajer nabije nogom, pa ona pljuje po njemu gdje stigne i mogne. Bio si u klubu, jesi li sta napravio? Neki trag ostavi? Nekada mi te je zao, Boga mi... Ovde pola nije lopte šutnulo u životu, ali znaju sa se ćemo se boriti za opstanak ili nećemo otici nigdje. Džemila i saradnici
Evo i oni tebe selame!
Borac zeljo zrinjski ( igrali 2) sb sloga, sve utakmice igrali u gostima jedino zrinjski uzo bod u 93 minuti i radnik uzo nakon 3~o bod
Kikswvi su bili zeljo i zrinjski, sloga borac sb bilo kraduckanja pofinog
Kikswvi su bili zeljo i zrinjski, sloga borac sb bilo kraduckanja pofinog
Kmeobrijanopile je napisao/la: ↑12 okt 2025, 21:48Radisli sta u Njemackoj? Ponašaš se kao treba koju frajer nabije nogom, pa ona pljuje po njemu gdje stigne i mogne. Bio si u klubu, jesi li sta napravio? Neki trag ostavi? Nekada mi te je zao, Boga mi... Ovde pola nije lopte šutnulo u životu, ali znaju sa se ćemo se boriti za opstanak ili nećemo otici nigdje. Džemila i saradnici
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Nemoj plakati, nešto ces i tamo naći. Ima frajera, samo se usredoci...Pantelija je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:07Kmeobrijanopile je napisao/la: ↑12 okt 2025, 21:48Radisli sta u Njemackoj? Ponašaš se kao treba koju frajer nabije nogom, pa ona pljuje po njemu gdje stigne i mogne. Bio si u klubu, jesi li sta napravio? Neki trag ostavi? Nekada mi te je zao, Boga mi... Ovde pola nije lopte šutnulo u životu, ali znaju sa se ćemo se boriti za opstanak ili nećemo otici nigdje. Džemila i saradnici
Evo i oni tebe selame!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Po trenutnoj situaciji, izgleda da nam je sad gostujuca protiv Radnika sve ili nista.
Los teren nas ceka, lose sudjenje, ko da gledam da cw oni vise zeljeti pobjedu, mi puni manekena, a treba nam pobjeda ko budali šamar.
Na hajr.
Los teren nas ceka, lose sudjenje, ko da gledam da cw oni vise zeljeti pobjedu, mi puni manekena, a treba nam pobjeda ko budali šamar.
Na hajr.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ma samo se spremite za moždane.
- napoleon72
- Kontakt:
Veliki respekt za Halida, al ovoj patetici se mora stat u kraj, cuj tribina Halid Beslic. Je li vise iko normalan u ovoj drzavi i klubu? Jbt ocekujem do kraja sedmice da drzavu preimenujemo u Halid Beslic, grad u Beslicevo a himna da bude Romanija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- relativizam
- Kontakt:
Meni ovo ne bi pala na pamet
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovi u klubu su teski debili.
PRESTANITE KUPITI JEFTINE POENE.
PRESTANITE KUPITI JEFTINE POENE.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
- Kontakt:
On je bio clan skupstine kluba do pojave ovih slagiranat, , covjek je mozda najveca licnost u BiH bio. Ja ne mogu neku vecu da nađem. Mislim da bi prikladnije bilo ulicu Kosevo ex Kralja Tomislava mu dodijeliti nego tribinu ali sta je tu je.napoleon72 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 09:36Veliki respekt za Halida, al ovoj patetici se mora stat u kraj, cuj tribina Halid Beslic. Je li vise iko normalan u ovoj drzavi i klubu? Jbt ocekujem do kraja sedmice da drzavu preimenujemo u Halid Beslic, grad u Beslicevo a himna da bude Romanija.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Lijep potez,sta uvijek nasi navijaci traze neki razlog da seru po svemu u pm.Bas smarate..
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
- luckystrike
- Kontakt:
ovi što k'o biva vode Klub su pogubili sve kompase, glupani obični, samo furka i džet-set
- napoleon72
- Kontakt:
Ulicu ili park kao Montenu, al po meni bi tribine stadiona trebale ici najvecim legendama kluba. Biogradlic kao neko sa najvise nastupa za klub, ili Vahidin Musemic/Dobrivoje Zivkov kao clanovi svake vjecne liste strijelaca, bi bili bolji izbori za imenovanje tribine, al et.jurisicduska je napisao/la: ↑13 okt 2025, 09:43On je bio clan skupstine kluba do pojave ovih slagiranat, , covjek je mozda najveca licnost u BiH bio. Ja ne mogu neku vecu da nađem. Mislim da bi prikladnije bilo ulicu Kosevo ex Kralja Tomislava mu dodijeliti nego tribinu ali sta je tu je.napoleon72 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 09:36Veliki respekt za Halida, al ovoj patetici se mora stat u kraj, cuj tribina Halid Beslic. Je li vise iko normalan u ovoj drzavi i klubu? Jbt ocekujem do kraja sedmice da drzavu preimenujemo u Halid Beslic, grad u Beslicevo a himna da bude Romanija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Sa sezonskom od zapada može li se uci na istok?
Kakav populizam, krajnje neukusno.