S tim da sad u polufinalu igras kuci protiv Rumuna protic kojih ai favorit, dok u barazu gostujes ekipama koje su jace od Rumuna duplo...zikerrz21 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:14ovo je daleko bolje nego u baraz,prvo laksi protivnici,na papiru smo bolji od rumuna jos igramo kuci,austrija je beze ekipa i to su dokazali svojom igrom,mogu se dobiti.
u barazu postoji lijepa sansa da i ako prodjes u finale baraza, opet igras u gostima finale.
ovako imas top sansu,u austriji ce bukv bit 20 30 hiljada nasih.
eto sad nek ss za mjesec dana pripremi tekmu analizira sve i ide na 2 pobjede a ne na baraz ****
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
=\_1921_/=
Bukvalno, cak ne sportski psiholog, jer je to proces malo je vremena. Već, motivator neki kao Aziz Bekir! Jer ako je pritisak privilegija, onda imaš 2 utakmice da budeš privilegovan i odeš na svjetsko prvenstvo! Valjda se živi da se igraju takve utakmice.

-
- Kontakt:
Previše ste optimistični, al’ stvarno. Pa imao se pritisak i da se dobije Austrija kući, a i Kipar na strani, pa šta se desilo, podbacili na obje. Ne znam kakvu magiju očekujete u novembru. Ako ih do sad nije motivisao i nahajcao, eto sad će.
Da se razumijemo, i meni je draži ovaj baraž nego onaj u martu, ali treba pogledati unazad i biti realan kako smo odigrali utakmice gdje se od nas nešto očekivalo.

Da se razumijemo, i meni je draži ovaj baraž nego onaj u martu, ali treba pogledati unazad i biti realan kako smo odigrali utakmice gdje se od nas nešto očekivalo.
Bekir bi išao na 9/6 bodova u 2 tekme ovdje za razliku od pič konje koja 'uigrava' ekipu za Bajramski turnir 2046. godine
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 13 okt 2025, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi, 2 pobjede u 3 dana?
Sta trošite za optimizam?

Sta trošite za optimizam?

nažalost mi nismo favoriti ni protiv koga, osim nekih tamo san marinainvincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:18S tim da sad u polufinalu igras kuci protiv Rumuna protic kojih ai favorit, dok u barazu gostujes ekipama koje su jace od Rumuna duplo...zikerrz21 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:14ovo je daleko bolje nego u baraz,prvo laksi protivnici,na papiru smo bolji od rumuna jos igramo kuci,austrija je beze ekipa i to su dokazali svojom igrom,mogu se dobiti.
u barazu postoji lijepa sansa da i ako prodjes u finale baraza, opet igras u gostima finale.
eto sad nek ss za mjesec dana pripremi tekmu analizira sve i ide na 2 pobjede a ne na baraz ****
e sad, da li je lakše dobiti rumune u zenici i austriju uz pomoć trećine stadiona u beču, ili se promuljati kroz baraž sa ev. nekim penalima nemam pojma, jer ne znam protiv koga bi igrali.
po meni je i jedno i drugo mission impossible. ja da moram staviti pare rekao bih jedan bod iz ove dvije utakmice
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 13 okt 2025, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

@coolpanda to je tacno, ali jbg, ne moze nam hajpanje niko oduzeti

Vec znamo ishod gledajuci nase istorijske utakmice, ali se sve covjek nada da ce nas sad demantovati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GoldenLilies
- Kontakt:
Ovo i ja vazda govorim, upravo tako. Ne treba se previse nadati kad znamo stanje i gdje smo. Ali opet, moze se nekako uz malo srece pobjediti Rumunija kuci, ali da dobijemo obadvije Bgm jako tesko. Bice ova u Zenici po meni teza nego zadnja u Becu. Poenta jeste to da nismo manje vise nista napredovali u igri od kada je SB dosao. Nema igre, nema plana, samo sve u defanzivni blok, guranje i nabijanje lotpti itd.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:22Previše ste optimistični, al’ stvarno. Pa imao se pritisak i da se dobije Austrija kući, a i Kipar na strani, pa šta se desilo, podbacili na obje. Ne znam kakvu magiju očekujete u novembru. Ako ih do sad nije motivisao i nahajcao, eto sad će.![]()
-
- Kontakt:
Ma znam sve, bitno je da se imamo čemu nadati. Da su nas pitali prije početka, svi bismo vjerovatno potpisali ovakav rasplet. Ovako smo u igri do kraja i idemo na sve ili ništa.

-
- Kontakt:
Ma naravno, dok šansa postoji, naše je da se nadamo. Prilično nas je sreća pratila u ovim kvalifikacijama, možda nas pogleda i u novembru.GoldenLilies je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:34Ovo i ja vazda govorim, upravo tako. Ne treba se previse nadati kad znamo stanje i gdje smo. Ali opet, moze se nekako uz malo srece pobjediti Rumunija kuci, ali da dobijemo obadvije Bgm jako tesko. Bice ova u Zenici po meni teza nego zadnja u Becu. Poenta jeste to da nismo manje vise nista napredovali u igri od kada je SB dosao. Nema igre, nema plana, samo sve u defanzivni blok, guranje i nabijanje lotpti itd.Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:22Previše ste optimistični, al’ stvarno. Pa imao se pritisak i da se dobije Austrija kući, a i Kipar na strani, pa šta se desilo, podbacili na obje. Ne znam kakvu magiju očekujete u novembru. Ako ih do sad nije motivisao i nahajcao, eto sad će.![]()

Za ovu rečenicu zadnju potpis, to je ono o čemu i ja trubim. Barbarez i SS su već dovoljno dugo tu i trebao bi se vidjeti trenerski potpis, međutim ništa. Za mene je najmanji problem da budemo treći, ali napredak u igri se mora vidjeti - za sad ga nema.
- invincible1921
- Kontakt:
PUNO vecu sansu imas da dobijes kuci Rumuniju nego Cesku, Poljsku, Skotsku u gostima...nema se sta tu diskitovati i analizirati, jasno je ko danjestamaji je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:32nažalost mi nismo favoriti ni protiv koga, osim nekih tamo san marinainvincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:18S tim da sad u polufinalu igras kuci protiv Rumuna protic kojih ai favorit, dok u barazu gostujes ekipama koje su jace od Rumuna duplo...zikerrz21 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:14ovo je daleko bolje nego u baraz,prvo laksi protivnici,na papiru smo bolji od rumuna jos igramo kuci,austrija je beze ekipa i to su dokazali svojom igrom,mogu se dobiti.
e sad, da li je lakše dobiti rumune u zenici i austriju uz pomoć trećine stadiona u beču, ili se promuljati kroz baraž sa ev. nekim penalima nemam pojma, jer ne znam protiv koga bi igrali.
po meni je i jedno i drugo mission impossible. ja da moram staviti pare rekao bih jedan bod iz ove dvije utakmice
=\_1921_/=
- akisarajevo92
- Kontakt:
nacija slavi gol Rumuna zbog kojih sigurno ostajemo bez baraza, mogli smo bar razvuci nadanje do marta, ovako zavrsavamo u novembru
remi protiv Rumuna bi i nekako mozda izvukli, pobijedit ih necemo
ali haj', gledajmo ovaj novembar kao nas baraz, iako nema produzetaka ni penala, vec moras dobiti u 90 minuta dva jaca protivnika od sebe, ako racunamo da cemo u obje utakmice pokloniti bar jedan gol protivniku, znaci moramo bar zabiti 4 komada, bez veznog reda, bez Demirovica i sa Dzekom koji moze igrati 20 minuta
uz to, u tri dana amater Barbarez mora nadmudriti Lucescua i Ragnicka
sretno nam bilo
ali haj', gledajmo ovaj novembar kao nas baraz, iako nema produzetaka ni penala, vec moras dobiti u 90 minuta dva jaca protivnika od sebe, ako racunamo da cemo u obje utakmice pokloniti bar jedan gol protivniku, znaci moramo bar zabiti 4 komada, bez veznog reda, bez Demirovica i sa Dzekom koji moze igrati 20 minuta
sretno nam bilo

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Joj Barba kad uzme Rumune i Austrijance.
Igraci Veleza i Sarajeva nas vode na SP xD.
Igraci Veleza i Sarajeva nas vode na SP xD.
Nikada si za SP trebao pobjediti Portugal sa prime Ronaldom i paklenim Portugalom u dvije utakmice.
Danas treba pobjediti kuci pisljivu Rumuniju i Austriju.
Nije lako ali nikad laksi protivnici i utakmice za direktan plasman.
Danas treba pobjediti kuci pisljivu Rumuniju i Austriju.
Nije lako ali nikad laksi protivnici i utakmice za direktan plasman.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Stvarno mi vise nije jasno kako ne razumijete da je lakse ganjati pobjedu kuci protiv Rumunije i pred 20 000 nasih navijaca u Becu, nego protiv Poljske, Italije, Turske, Ukrajine...akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:01nacija slavi gol Rumuna zbog kojih sigurno ostajemo bez baraza, mogli smo bar razvuci nadanje do marta, ovako zavrsavamo u novembru
sretno nam bilo![]()
Ne znam sta ti vrijede ti produzeci, kao da bi i stigao do njih.
Turci igraju prebrz fudbal, utrpali bi nam 3 komada bez pola muke.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Austrijanci nezadovoljni do neba, sta samo pisu, kakve kritike, mi smo mala maca, kod nas jos uvijek ne smijes kritiku uputiti odmah te isprskaju 

- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon 10:0 su bas dobro poletili bili i hvalospjevi na sve strane, samo dokaz koliko je bitno ostati na zemlji i ici od utakmice do utakmice.
Nisu ocekivali ovakav otpor u Rumuniji i mislili su da ce se prosetati - psiholoski su itekako u losem momemntumu za ove dvije utakmice, ni na Kipru im nece biti lako.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Pa i trenutni igraju ko da u životu nisu poigrali skupa, evo ne znam19vendetta87 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 11:46Ne znam bas koliko smisla ima staviti u vezni red igrace koji nikad skupa nisu igrali, i to u odlucujucim utakmicama.

Pošteno, pa kako bude.
- invincible1921
- Kontakt:
Po tebi ne znam sto smo uopste i ucestvovali u ovim kvalifikacijama...akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 13:01nacija slavi gol Rumuna zbog kojih sigurno ostajemo bez baraza, mogli smo bar razvuci nadanje do marta, ovako zavrsavamo u novembru
sretno nam bilo![]()
=\_1921_/=
Vasilj
Dedić - Katic - Muharemovic - Burnic (Seo ako je zdrav)
Gigovic - Hadziahmetovic
Memic - Alajbegovic - Omerovic
Dzeko
Bazdar i Bajraktarevic dzokeri ako bude 0
Dedić - Katic - Muharemovic - Burnic (Seo ako je zdrav)
Gigovic - Hadziahmetovic
Memic - Alajbegovic - Omerovic
Dzeko
Bazdar i Bajraktarevic dzokeri ako bude 0
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Beduin, CAGarfia, General505, jasmin10, legendarnadruga, Micron, Mostarska, Proximic, Shogun, torbica, Zglavkar, zikerrz21 i 131 gost.