FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Volio bi da me demantuje, mislim da Karic nije pravi izbor....tu su ti odmah ovi menadzeri jarani....ali valjda znaju sta rade.....nije da nema trenera koji bi radili u Slobodi...koliko para toliko muzike.....al kad ti moras placati dugove sto nam ostavise tuzlaci iz carsije....popisam im se u porijeklo.....
Slazem se u potpunosti,a ima nas Slobodasa koji se sjecaju 2002 godine kad je igro za Zelju,pa se fato za muda i okreto prema tribini zapad,provociro i slicno,ali hajde .Nek je ispunjena zelja kaficu unutar stadionaSkver je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:39Volio bi da me demantuje, mislim da Karic nije pravi izbor....tu su ti odmah ovi menadzeri jarani....ali valjda znaju sta rade.....nije da nema trenera koji bi radili u Slobodi...koliko para toliko muzike.....al kad ti moras placati dugove sto nam ostavise tuzlaci iz carsije....popisam im se u porijeklo.....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Imaju i Viber poruke....kad je pokusao iskompromitovati tog istog Azmira....klasicni jalijas.....HPCompaq je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:46Slazem se u potpunosti,a ima nas Slobodasa koji se sjecaju 2002 godine kad je igro za Zelju,pa se fato za muda i okreto prema tribini zapad,provociro i slicno,ali hajde .Nek je ispunjena zelja kaficu unutar stadionaSkver je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:39Volio bi da me demantuje, mislim da Karic nije pravi izbor....tu su ti odmah ovi menadzeri jarani....ali valjda znaju sta rade.....nije da nema trenera koji bi radili u Slobodi...koliko para toliko muzike.....al kad ti moras placati dugove sto nam ostavise tuzlaci iz carsije....popisam im se u porijeklo.....
-
- Kontakt:
Svako od nas bi htio Jakirovice, Dudice i slicne. Sta da im ponudimo? Klub tavori, postajemo jo-jo klub, udjemo, pa ispadnemo. A da ne govorim o situaciji u klubu.
Skoro svako od nas je molio Boga da dodje Krpic, a znamo kako je srcano proslavljao golove protiv nas. U prevodu, pokrij se koliko je dug jorgan.
Skoro svako od nas je molio Boga da dodje Krpic, a znamo kako je srcano proslavljao golove protiv nas. U prevodu, pokrij se koliko je dug jorgan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mene je Jankovic pravo razocarao, u PL je pokazivao znakove da ima kvaliteta da bi mogao biti dobar trener.....U ovoj ligi me je skroz razocarao, bezmuda i beskrvna igra, nelogicne rotacije, forsiranje antitalenata.....jedina prednost ovog Karica je sto je jalijas sa mudima u odnosu na Jankovica koji je vise kukao nego pokazao....nadati se je boljem....vrijeme ce nam pokazati....
Ali Azmire zar Karic posle svega jbo ga ti u dupe zar nema trenera na ovom svijetu.
ko god bio trener valja mu trpiti menadžerske priče. barem tako izgleda. Denis jbga, al je naš. neko se sjeća 2002 ja se sjećam mislim 96 i grbavice i našeg velikog boda. tuku oni al tuce i Denis. Mislim da je tad dobio i crveni. Skinuo kopačke i lagano a oni hoce pobudaliti
& $ ?
100% tako jeSkver je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:56Imaju i Viber poruke....kad je pokusao iskompromitovati tog istog Azmira....klasicni jalijas.....HPCompaq je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:46Slazem se u potpunosti,a ima nas Slobodasa koji se sjecaju 2002 godine kad je igro za Zelju,pa se fato za muda i okreto prema tribini zapad,provociro i slicno,ali hajde .Nek je ispunjena zelja kaficu unutar stadionaSkver je napisao/la: ↑13 okt 2025, 18:39Volio bi da me demantuje, mislim da Karic nije pravi izbor....tu su ti odmah ovi menadzeri jarani....ali valjda znaju sta rade.....nije da nema trenera koji bi radili u Slobodi...koliko para toliko muzike.....al kad ti moras placati dugove sto nam ostavise tuzlaci iz carsije....popisam im se u porijeklo.....
Ionako nećemo ući, pikće uz pomoć vice ulazi.
Neka Denisa, da vidimo kako će to izgledati.
Mislim da će biti upgrade u odnosu na Igora.
Dovoljno je da poreda igrače na prirodne pozicije, i odmah je bolji.
Neka Denisa, da vidimo kako će to izgledati.
Mislim da će biti upgrade u odnosu na Igora.
Dovoljno je da poreda igrače na prirodne pozicije, i odmah je bolji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ko god je gledo Kariceve treninge ili pripreme pred sezone u op zna da je sposoban trener i da zna pripremit igraca, jedina mana je sto je sklon menadzerskom lobiju. Trener sa mudima
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Napravio sam nalog čim sam vidio da se Karić spominje kao trener. Prije nekih 4-5 godina prolazio sam Slatinom i vidio njega u onom kafiću pored Elektrotehničke škole, digao noge na zid i pljuje s terase na put gdje ljudi prolaze. Od tad mi se zgadio.
Janković što je otišao nije neka šteta, samo zna mlatarati rukama kad daje izjave.

Kako sam cuo, Jankovic bi mogao u Velez.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fudbaleri Slobode danas će obaviti prvi trening pod palicom novog šefa struke.
Kako je Faktor i najavio, to će biti Denis Karić, dosadašnji trener juniora Tuzlaka i dobro poznato ime u bh. fudbalu.
Karić je pratio jučerašnji trening prvog tima, a danas će i sam voditi trening, te krenuti u nove izazove. Karić će se prema trenutnom planu danas obratiti fudbalerima, a neće dugo čekati na debi.
Već za vikend Sloboda gostuje Bratstvu iz Gračanice. Bratstvo je fenjeraš na tabeli i u veoma je teškoj situaciji, te mu igraju samo tri boda.
Karić je u igračkoj karijeri nastupao za Slobodu, sarajevski Željezničar, te upravo Bratstvo iz Gračanice. Karijeru je završio 2009. godine. U pet navrata nosio je i dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Sloboda nakon osam kola ima tek 13 bodova, ali teško je očekivati da se Tuzlaci mogu uključiti u borbu za titulu. I kvalitet igračkog kadra je itekako upitan, pa se čini da će Premijer liga ostati samo san.
Kako je Faktor i najavio, to će biti Denis Karić, dosadašnji trener juniora Tuzlaka i dobro poznato ime u bh. fudbalu.
Karić je pratio jučerašnji trening prvog tima, a danas će i sam voditi trening, te krenuti u nove izazove. Karić će se prema trenutnom planu danas obratiti fudbalerima, a neće dugo čekati na debi.
Već za vikend Sloboda gostuje Bratstvu iz Gračanice. Bratstvo je fenjeraš na tabeli i u veoma je teškoj situaciji, te mu igraju samo tri boda.
Karić je u igračkoj karijeri nastupao za Slobodu, sarajevski Željezničar, te upravo Bratstvo iz Gračanice. Karijeru je završio 2009. godine. U pet navrata nosio je i dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Sloboda nakon osam kola ima tek 13 bodova, ali teško je očekivati da se Tuzlaci mogu uključiti u borbu za titulu. I kvalitet igračkog kadra je itekako upitan, pa se čini da će Premijer liga ostati samo san.
Bice onako kako sam napisao jos na pocetku.
Igracemo i tek na polusezoni definisat ambicije. Ako to bude zaostatak do 5 ili 6 bodova bice extra pojacanja ako ne onda tesko.
Puno dizelasa imamo,tu treba 3-4 iskusna i ovo ostalo ne preko 24-25 god.....Da trce ko ludi,takva je liga **** je.
Igracemo i tek na polusezoni definisat ambicije. Ako to bude zaostatak do 5 ili 6 bodova bice extra pojacanja ako ne onda tesko.
Puno dizelasa imamo,tu treba 3-4 iskusna i ovo ostalo ne preko 24-25 god.....Da trce ko ludi,takva je liga **** je.
Jedinstvo je onda bjezalo 10 bodova na polusezoni i bila puno bolja ekipa od ovih sto su trenutno u ligi.....Ne znam kakva je TOSK ekipa, nisam ga gledao....ovo sto sam gledao prosjek, sve patnja za gledati.....Slobodin najveci problem je sto su kondiciono losi skroz, pa Said je za neke momak od 25 godina od kada trenira i igra tenisFKBilder je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:24Bice onako kako sam napisao jos na pocetku.

Reko je neki dan sta misli....PLSkver je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:48Jedinstvo je onda bjezalo 10 bodova na polusezoni i bila puno bolja ekipa od ovih sto su trenutno u ligi.....Ne znam kakva je TOSK ekipa, nisam ga gledao....ovo sto sam gledao prosjek, sve patnja za gledati.....Slobodin najveci problem je sto su kondiciono losi skroz, pa Said je za neke momak od 25 godina od kada trenira i igra tenisFKBilder je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:24Bice onako kako sam napisao jos na pocetku.
Puno dizelasa imamo,tu treba 3-4 iskusna i ovo ostalo ne preko 24-25 god.....Da trce ko ludi,takva je liga **** je., pola ih ko mrtvaci, bez volje, zelje, energije.....Jankovic ih pravo dobro spremio....pa ljudi moji Celik, Travnik nam bjeze yebena tri boda a TOSK 6....po klimi koja se stvorila kao da nam bjeze 15 bodova pa sve gotovo.....ovaj Nosonja smrad pravo unosi nemir i medju igrace i navijace......treba i taj Azmir izaci u javnost i reci sta misli...

O tome ti pricam vuku se po terenu, druga stvar sada su druga vremena i iskreno mnogo jace ekipe.
Ima dosta i do pocetka sezone, tuzbe koje carsija uredno isporucije **** su nas prva 3 kola,ekipa je poremecena, neuigrana. Ali vjerujem da ce doci sve na svoje ako su namjere uprave iskrene.
Dali smo preko 700 000 zive love zadnjih 6 mjeseci ssmo na dugove i tuzbe. Bice to na polusezoni mnogo bolje.
Da sam Azmir a jbg nisam na njegovom mjestu ako ne pobjede Bratstvo uzeo bi im jednu platu...sto posto.
Ma sve me podsjeca na onda kada smo se vratili u PL i pomeli sve pred sobom.
Treba tribina manje misliti na klub,a vise na tribine koje prazne su realno ne mozemo sve na ekipu, rezultate svi krivi osim nas. Da bas je 5000 na utskmici i 500 u kopu kur ac bi se vukli po terenu tako....Zato se trebamo organizovat i pomoc tamo gdje trebamo a to su tribine a klub ostaviti onome ko se zauzeo. Ako ove ne udju uce sledece ali sudimo po radu i rezultatu a ne koga mrzim, ko je podrinjac iz kojeg interesa.
Moj interes je Sloboda,ako neko ima pare,i Vidi neki interes za sebe u klubu bujrum....tako i Azmir i svi....Uzmi sto mislis da je tvoje ali ja hocu sredjen klub i pri vrhu lige. Tacka.
Najgore sto tako vecina ljudi misli 1000%, a cim nisi npr uz carsiju, etiketiraju te da si uz podrinjce i obrnuto. Yebo vas te podjele, boli ljude qrc ko je odakle. Daj da se pomjerimo sa mrtve tacke.FKBilder je napisao/la: ↑14 okt 2025, 14:00Reko je neki dan sta misli....PLSkver je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:48Jedinstvo je onda bjezalo 10 bodova na polusezoni i bila puno bolja ekipa od ovih sto su trenutno u ligi.....Ne znam kakva je TOSK ekipa, nisam ga gledao....ovo sto sam gledao prosjek, sve patnja za gledati.....Slobodin najveci problem je sto su kondiciono losi skroz, pa Said je za neke momak od 25 godina od kada trenira i igra tenisFKBilder je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:24Bice onako kako sam napisao jos na pocetku.
Puno dizelasa imamo,tu treba 3-4 iskusna i ovo ostalo ne preko 24-25 god.....Da trce ko ludi,takva je liga **** je., pola ih ko mrtvaci, bez volje, zelje, energije.....Jankovic ih pravo dobro spremio....pa ljudi moji Celik, Travnik nam bjeze yebena tri boda a TOSK 6....po klimi koja se stvorila kao da nam bjeze 15 bodova pa sve gotovo.....ovaj Nosonja smrad pravo unosi nemir i medju igrace i navijace......treba i taj Azmir izaci u javnost i reci sta misli...
![]()
O tome ti pricam vuku se po terenu, druga stvar sada su druga vremena i iskreno mnogo jace ekipe.
Ima dosta i do pocetka sezone, tuzbe koje carsija uredno isporucije **** su nas prva 3 kola,ekipa je poremecena, neuigrana. Ali vjerujem da ce doci sve na svoje ako su namjere uprave iskrene.
Dali smo preko 700 000 zive love zadnjih 6 mjeseci ssmo na dugove i tuzbe. Bice to na polusezoni mnogo bolje.
Da sam Azmir a jbg nisam na njegovom mjestu ako ne pobjede Bratstvo uzeo bi im jednu platu...sto posto.
Ma sve me podsjeca na onda kada smo se vratili u PL i pomeli sve pred sobom.
Treba tribina manje misliti na klub,a vise na tribine koje prazne su realno ne mozemo sve na ekipu, rezultate svi krivi osim nas. Da bas je 5000 na utskmici i 500 u kopu kur ac bi se vukli po terenu tako....Zato se trebamo organizovat i pomoc tamo gdje trebamo a to su tribine a klub ostaviti onome ko se zauzeo. Ako ove ne udju uce sledece ali sudimo po radu i rezultatu a ne koga mrzim, ko je podrinjac iz kojeg interesa.
Moj interes je Sloboda,ako neko ima pare,i Vidi neki interes za sebe u klubu bujrum....tako i Azmir i svi....Uzmi sto mislis da je tvoje ali ja hocu sredjen klub i pri vrhu lige. Tacka.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ide Aza iz keca u dvicu.....sto napisa moj stari ahbab sa foruma Solinas na nesto nas ovo podsjeca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.