Kvalifikacije za SP 2026.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za SP 2026.
Sluzbeno Zelenortski otoci na SP 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gle Makedonaca sto su dobri a u prvih XI im igra covjek koji ne moze da se izbori za minute u Zrinjskom 
Don't believe the hype.
Jel moguce da niko ne prenosi nasu bratsku državu Kosovo? 
I dodje Barba i prica o nekakvim procesimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:00Gle Makedonaca sto su dobri a u prvih XI im igra covjek koji ne moze da se izbori za minute u Zrinjskom![]()
Pa sa njihove klupe bi kod nas bio samo Churlinov, a i on ne bi ulazio vjerovatno. Nama da ijedan od ovih igraca zavrsi na klupi, proglasili bi ga menadzerskim igracem.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jedan stoper im rezerva u nasoj ligi, drugi igra u UAE, bekovi u Luganu i Slovackom, dva zadnja vezna, jedan u kineskoj, drugi u makedonskoj ligiDamirT je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:02I dodje Barba i prica o nekakvim procesimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:00Gle Makedonaca sto su dobri a u prvih XI im igra covjek koji ne moze da se izbori za minute u Zrinjskom![]()
![]()
Pa sa njihove klupe bi kod nas bio samo Churlinov, a i on ne bi ulazio vjerovatno. Nama da ijedan od ovih igraca zavrsi na klupi, proglasili bi ga menadzerskim igracem.
Don't believe the hype.
Ma bjezi. Ovaj nas prica o procesima kao da smo Belgija kad su poceli od najmladjih uzrasta raditi na stvaranju igraca, a ne o korumpiranom i lopovskom savezu. Skrpi najbolje i igraj. Kvalitet imamo sigurno, drugo sto on to ne zna materijalizirati.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:08Jedan stoper im rezerva u nasoj ligi, drugi igra u UAE, bekovi u Luganu i Slovackom, dva zadnja vezna, jedan u kineskoj, drugi u makedonskoj ligiDamirT je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:02I dodje Barba i prica o nekakvim procesimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:00Gle Makedonaca sto su dobri a u prvih XI im igra covjek koji ne moze da se izbori za minute u Zrinjskom![]()
![]()
Pa sa njihove klupe bi kod nas bio samo Churlinov, a i on ne bi ulazio vjerovatno. Nama da ijedan od ovih igraca zavrsi na klupi, proglasili bi ga menadzerskim igracem.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Evo gledam ih prvo poluvrijeme, lijepo izgledaju na terenu, kao da svako zna svoju ulogu, povezano, u kretanju igraca kad imaju posjed vidi se da imaju ideju u igri, nema ni nekih izlijetanja i glupih gresakaDamirT je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:17Ma bjezi. Ovaj nas prica o procesima kao da smo Belgija kad su poceli od najmladjih uzrasta raditi na stvaranju igraca, a ne o korumpiranom i lopovskom savezu. Skrpi najbolje i igraj. Kvalitet imamo sigurno, drugo sto on to ne zna materijalizirati.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:08Jedan stoper im rezerva u nasoj ligi, drugi igra u UAE, bekovi u Luganu i Slovackom, dva zadnja vezna, jedan u kineskoj, drugi u makedonskoj ligi![]()
Mozda na kraju i zijane, ali ovo barem lici na nesto sa daleko losijim igracima od nas
Don't believe the hype.
Kosovari baš ozbiljno izgledaju pod Fodom. Iako recimo na prvu vidim da im fali Rahmani iz Napolija, lijevi bek Pačarada iz Bundeslige, Redžbečaj veznjak Augsburga plus su im Rashica i Zhergova kao najopasniji krilni igrači večeras na klupi.
Brane se oni, ali vidi se plan u tranziciji i svaka kontra i polukontra im je smišljena. Ne znam hoće li imati snage da izdrže do kraja, ali ovo što su odigrali u prvom je poprilično dobro.
Brane se oni, ali vidi se plan u tranziciji i svaka kontra i polukontra im je smišljena. Ne znam hoće li imati snage da izdrže do kraja, ali ovo što su odigrali u prvom je poprilično dobro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- RollingPaper
- Kontakt:
Island trenutno ima oko 390.000 stanovnika (procjena za 2025. godinu).
Većina njih živi u glavnom gradu Reykjavíku i okolnim mjestima – otprilike dvije trećine ukupne populacije.
Većina njih živi u glavnom gradu Reykjavíku i okolnim mjestima – otprilike dvije trećine ukupne populacije.
Kosovo ce u buducnosti imati bas dobru reprezentaciju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Albanci bi brutalnu ekipu imali kad bi uzeli u obzir sve Albance.
Ovi iz Kosova, Albanci iz Svicarske i jos Albanci iz Makedonije.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Foda je ozbiljan trener.Raonffa je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:47Kosovari baš ozbiljno izgledaju pod Fodom. Iako recimo na prvu vidim da im fali Rahmani iz Napolija, lijevi bek Pačarada iz Bundeslige, Redžbečaj veznjak Augsburga plus su im Rashica i Zhergova kao najopasniji krilni igrači večeras na klupi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Hahahahahah
Moze Srbiji samo biti jos gore. Stavit ce rezerve koje ce se htjeti dokazati, a i one su dvije klase iznad Srbije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Hrammm1921
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 22:41Albanci bi brutalnu ekipu imali kad bi uzeli u obzir sve Albance.
Kosovo ima bas jaku repku, imaju igrace koji igraju u boljim klubovim od nasih pulena!
Ma nije to tolika razlika, eto na TM su vrijedniji od nas cini mi se oko 10-15 miliona kada smo kompletni. Najveca razlika je trener. Foda je strasno jak trener, a nije sigurno ni jeftin. Sto se tice igraca, imamo mi itekako dobrih igraca u jakim ekipama, samo sto nam je selektor ucenik jbg.Hrammm1921 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 16:2219vendetta87 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 22:41Albanci bi brutalnu ekipu imali kad bi uzeli u obzir sve Albance.
Kosovo ima bas jaku repku, imaju igrace koji igraju u boljim klubovim od nasih pulena!
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 14 okt 2025, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da, a onomad nije dobro počeo sa Austrijom, mi ih sa Prosinečkim otresli.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 22:43Foda je ozbiljan trener.Raonffa je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:47Kosovari baš ozbiljno izgledaju pod Fodom. Iako recimo na prvu vidim da im fali Rahmani iz Napolija, lijevi bek Pačarada iz Bundeslige, Redžbečaj veznjak Augsburga plus su im Rashica i Zhergova kao najopasniji krilni igrači večeras na klupi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.