Hvala druže, živ bio!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 23:05Prošli put nisu ništa tražili, skeniraju samo kartu i prolaz, ne znam kako će ovaj put biti. Ja sam kupio karte od nekog lika na jednoj FB grupi, bila druga imena na karti i bez problema ušao na onu centralnu tribinu, bilo izmiksano naši-Austrijanci, iako je dosta više naših bilo opet.denza je napisao/la: ↑13 okt 2025, 22:59Ja sam uzeo u sektoru F, gdje su navodno inače gostujući navijači (žute stolice). Ja nemam Bosanski pasoš, niti mi je ime na karti (nadam se da je to ok). Nisam nikad bio na utakmici repke u Austriji. @baboedindzeko09 imam osjećaj da ti znaš. U Lisbonu su zadnji put tražili ID čini mi se.
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Hvala i tebi druže.General505 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 23:18
To ti je neizbježno. Zadnji put kad smo igrali u Becu kasnio sa ulaznicama za sektor gdje su bili nasi navijaci. I kupim za sektor gdje su austrijanci haj rekoh mozda mirnija raja, kad ono iza gola gdje su ustvari najvatreniiji navijaci austrije.
Joj kako sad na tu tribinu, nezgodno. Ali sjednemo mi malo gore dalje u vrh a nize su njihove najvatreniji, svi gledaju u nas ..kad dodje jedna grupa gledaju u nas dvojicu i ide prvo pitanje "
Jeste vi naši"?![]()
Rekoh jesmo zemo sjedajte zajedno smo jacipa onda jos jedna grupa, i još...tako da nas tu bilo skoro i austrijanaca
Zelim reći, da ne brines puno oko toga, i ako budes na njihovoj tribini to je ipak civilizirana raja ne prave probkeme a bice i nasih na njihovom sektoru previse tako da neces biti izuzetak.
Imali smo i za baraz prosle kvale za SP sve u svojim rukama pa smo zavrsili katastrofalno jos obje kuci igrali a trebala nam pobjeda protiv Finaca i remi sa Ukrajinom. Finci nas nadigrali sa igracem manje, mogli nam peticu dati hladno. Ukrajina je vec poslije nebitna bila.
1. Prednost domaceg terena nama vec neko vrijeme ne igra neku ulogu. Uglavnom dobro krenemo prvih 10-15 minuta, atmosfera dobra mi pritiskamo i cim se protivnik trzne, polako preuzima kontrolu i nama je redovno vec tih zadnjih 10-15 minuta kriticno, daj poluvrijeme samo da se konsolidujemo. Atmofera pozorisna vec nakon tih 10-15 minuta a ako nas ekipa bas stisne krecu i zvizduci.
2. Ne igramo dobro biti ili ne biti utakmice, mislim da se jednostavno timovi bolje pripreme za nas nego mi za njih. Nikad nisam stekao dojam da smo odigrali drugacije neku takvu utakmicu nego ono mi igramo ovako i to je to.
3. 70% nase ekipe nema snage za dvije jake utakmice u 3 dana. Ako uzmemo Rumune , da li imaju smage da odigraju dobru utakmicu protiv Austrije.
Meni su to 3 glavna pitanja. Kvalitet ko kvalitet, upitan je ali igramo protiv ekipa koje se mogu dobiti. Ovu istu Austriju moze i Kipar dobiti
1. Prednost domaceg terena nama vec neko vrijeme ne igra neku ulogu. Uglavnom dobro krenemo prvih 10-15 minuta, atmosfera dobra mi pritiskamo i cim se protivnik trzne, polako preuzima kontrolu i nama je redovno vec tih zadnjih 10-15 minuta kriticno, daj poluvrijeme samo da se konsolidujemo. Atmofera pozorisna vec nakon tih 10-15 minuta a ako nas ekipa bas stisne krecu i zvizduci.
2. Ne igramo dobro biti ili ne biti utakmice, mislim da se jednostavno timovi bolje pripreme za nas nego mi za njih. Nikad nisam stekao dojam da smo odigrali drugacije neku takvu utakmicu nego ono mi igramo ovako i to je to.
3. 70% nase ekipe nema snage za dvije jake utakmice u 3 dana. Ako uzmemo Rumune , da li imaju smage da odigraju dobru utakmicu protiv Austrije.
Meni su to 3 glavna pitanja. Kvalitet ko kvalitet, upitan je ali igramo protiv ekipa koje se mogu dobiti. Ovu istu Austriju moze i Kipar dobiti
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Wales je pao u pot2 i ako bi nekim slucajem zavrsili u barazu volio bih s njima da igramo.
totasef1 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 00:56Imali smo i za baraz prosle kvale za SP sve u svojim rukama pa smo zavrsili katastrofalno jos obje kuci igrali a trebala nam pobjeda protiv Finaca i remi sa Ukrajinom. Finci nas nadigrali sa igracem manje, mogli nam peticu dati hladno. Ukrajina je vec poslije nebitna bila.
Problem je sto se zalete ko sivonje u prvih 45 minuta i onda u drugom poluvremenu svaki put od 60 minute pad... Ne mogu pratit tempo protivnika,nemaju snage i tu pada svaka taktika u vodu.. Jos tome dodamo Barbareza koji kasni s izmjenama...tako nas je i Austrija u sustini uzela,bolje rasporedili snagu i nekako ugurali drugi gol..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Bolje bi bilo da Vels skoči gore, pa da nam je žrijeb tipa:
Češka-BiH
BiH-Vels/Moldavija
Češka-BiH
BiH-Vels/Moldavija

Mene vise brine situacij sa kartonima. Svi bitni igrači su u opasnosti da i u slučaju pobjede protiv Rumuna tu zarade još jedan i nema ih protiv Austrije.
Rumuni su prgavi a naši su neiskusni.
Dedić, Katić, Alajbegovic, Gigovic, Tahirovic.
Rumuni su prgavi a naši su neiskusni.
Dedić, Katić, Alajbegovic, Gigovic, Tahirovic.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve tri tacke apsolutno tacne, i zato i necemo iz ova 2 meca izaci sa 6 bodova.totasef1 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 00:56Imali smo i za baraz prosle kvale za SP sve u svojim rukama pa smo zavrsili katastrofalno jos obje kuci igrali a trebala nam pobjeda protiv Finaca i remi sa Ukrajinom. Finci nas nadigrali sa igracem manje, mogli nam peticu dati hladno. Ukrajina je vec poslije nebitna bila.
Vise vjerujem u pobjedu u Becu, nego kod kuce protiv Rumunije - nadam se da ce nas razuvjeriti.
-
- Kontakt:
totasef1 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 00:56Imali smo i za baraz prosle kvale za SP sve u svojim rukama pa smo zavrsili katastrofalno jos obje kuci igrali a trebala nam pobjeda protiv Finaca i remi sa Ukrajinom. Finci nas nadigrali sa igracem manje, mogli nam peticu dati hladno. Ukrajina je vec poslije nebitna bila.
Napokon neka vrhunska analiza ovdje gdje svako i svasta lupa.
Bravo.
Glupi Bosnjo sa otpadcima istoka i zapada sa igracem vise 45 min nije uspjeli dobiti **** Finsku i povrh svega ovdje jos imas budala koji prizivaju steucnjaka Peteva hahahah
Nadam se da će početi sa rekonstrukcijom Bilinog već jednom ili da će se prebaciti na Grbavicu kada se izgradi jug. Ovo nema smisla, premali kapaciteti postaju.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- Maroon1946
- Kontakt:
Za repku je jedino rješenje najveći stadion u BiH i dostupnih 33 - 34 hiljade karataLynx je napisao/la: ↑14 okt 2025, 08:51Nadam se da će početi sa rekonstrukcijom Bilinog već jednom ili da će se prebaciti na Grbavicu kada se izgradi jug. Ovo nema smisla, premali kapaciteti postaju.
Ja ne znam fakat na osnovu cega ste vi toliko optimisticni
Znaci u Austriji sve rasprodano
Pa isplativije izgraditi novi stadion, nego renovirati Kosevo. A i on bi ti u 80% slucajeva bio poluprazan. Osim kad su ove istorijske utakmice, evenutalno kad dodju Spanija, Engleska i ostale velesile.Maroon1946 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 09:07Za repku je jedino rješenje najveći stadion u BiH i dostupnih 33 - 34 hiljade karata
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uredno sam kupio kartu za Sektor A, odmah do sektora ostavljenog za gostujuće navijače... nikakav pasoš neće biti potreban, možda samo obilježja zaštekati i izvaditi kada se uđe na samu tribinu.
- Hrammm1921
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑14 okt 2025, 09:26Pa isplativije izgraditi novi stadion, nego renovirati Kosevo. A i on bi ti u 80% slucajeva bio poluprazan. Osim kad su ove istorijske utakmice, evenutalno kad dodju Spanija, Engleska i ostale velesile.Maroon1946 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 09:07Za repku je jedino rješenje najveći stadion u BiH i dostupnih 33 - 34 hiljade karata
Grbavica je najidealnije , zapad da se napravi jos to bi bilo oko 20.000 mjesta
- invincible1921
- Kontakt:
Zato trebas mijenjat stadione a ne svaku u Zenici...evo kad se napravi stadion u Mostaru sto ne odigramu jednu protiv lupam Gibraltara tamo, ili evo da ima u Tuzili, Bihacu bolji pa odigrat neku "manje atraktivnu"...ako znas da ce bit navala odigraj na kosevu onda tu jednu...ostalo rotiraj zenica - grbavica.DamirT je napisao/la: ↑14 okt 2025, 09:26Pa isplativije izgraditi novi stadion, nego renovirati Kosevo. A i on bi ti u 80% slucajeva bio poluprazan. Osim kad su ove istorijske utakmice, evenutalno kad dodju Spanija, Engleska i ostale velesile.Maroon1946 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 09:07Za repku je jedino rješenje najveći stadion u BiH i dostupnih 33 - 34 hiljade karata
Usput KAD SE BA PRODASE KARTE NISAM ZNAO NI DA SU PUSTENE U PRODAJU

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Raja po meni Hrvoje Miličević treba dobiti poziv otvorio je odlicno sezonu. Glava odbrane u AEK-u
Zadnja izmjena: Sarajevskigigant1921, dana/u 14 okt 2025, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vasilj
Hadzikadunic Katić Muharemović
Dedić Hadziahmetovic Alajbegovic Gigović Kolašinac
Demirović/Tabaković Džeko
Hadzikadunic Katić Muharemović
Dedić Hadziahmetovic Alajbegovic Gigović Kolašinac
Demirović/Tabaković Džeko
Moliti Boga da Tahirbeg dobije žuti protiv Rumunije

Trenutno korisnika/ca: 231983, EdinjoBos, General505, Mahmalone i 29 gostiju.