Na kraju svi ostali dobiju, a samo on ne dobije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Na kraju svi ostali dobiju, a samo on ne dobije
Pa necw ga ni dobit kad ima loptu u nogama, nego kad zakasni sa startom obicno.
Ne bi me u tom slučaju iznenadilo da Dedić bude lijevo krilo, Kerim 10-ka a Memić ili Esmir na desnom krilu dok bi Malić išao na desnog beka a Burnić na lijevog.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 11:27Mene ne bi iznenadilo ako se Malić vrati da Dedića stavi na lijevog beka, ako ne bude Kolašinac spreman.
To znaci da serete previseJegres je napisao/la: ↑13 okt 2025, 22:57Ne kontam sta pokusava objasniti debillcina ovom tabelom?Zra je napisao/la: ↑13 okt 2025, 22:55Kako si glup, za proucavati ...NoDi80 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 02:02
1.Norveska 18
2.Nizozemska, Hrvatska 16
3.Austrija, Engleska 15
4.BiH, Ceska,Poljska 13
5.Italija, Makedonija, Farski Otoci 12
6.Belgija, Albanija 11
7.Danska,Rumunija,Skotska, Wels, Finska 10
8.Portugal, Spanija, Francuska, Svicarska 9
9.Kipar 8
10. Srbija 7
![]()
Huseibasica, Karica, Hadziahmetovica i Kolasinac uloliko bude tu19vendetta87 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 12:15Ako ne pozove Amira, Mahmica, Beganovica, Sosica, Huseinbasica i Anela, gubi moju podrsku.![]()
Samira Muratovića i Almedina Hote ako ne bude na spisku ni ne trebamo na SP19vendetta87 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 12:15Ako ne pozove Amira, Mahmica, Beganovica, Sosica, Huseinbasica i Anela, gubi moju podrsku.![]()
Bas je dobro stajao na lopti protiv Ukrajine. Usao u 82.minutu pri rezultatu 1:0, a sest minuta kasnije vec bilo 1:2.FerdinandF je napisao/la: ↑14 okt 2025, 12:38Ja bih pozvao Pjanića nek odigra pola sata u drugom poluvremenu, svega mi.
Ili 20 zadnjih minuta, da stanemo ns loptu
Isto mislim. Ako dobijemo Rumuniju, veliki pritisak će biti na Austriji. Oni su svjesni da ne igraju nešto posebno, a očekuje se da će proći direktno na SP. Realno, nas niko nije vidio ni na 2. mjestu a kamo li kao pobjednika grupe. S druge strane, naložit će se ovi naši dječaci. Biće im u mislima, nemamo šta izgubiti jer realno nismo ni trebali biti u ovoj poziciji, a zamisli odem sa 18 - 20 godina na SP.hurem je napisao/la: ↑14 okt 2025, 12:47- Novembar
Ekipa nam je takva, nepredvidiva, da nije nemoguce da osvojimo i 0 bodova, ali i 6. Kao i da odigramo obije utakmice neriješeno.
Najvažnije da uzmemo Rumuniju i ovaj baraz prije baraza produžimo na još jedan potencijalni baraz naredne godine.
Ako pobijedimo Rumuniju bit će mnogo lakše igrati u Austriji, a tamo šta bude.
Što se nisu naložili kod kuće protiv Austrije ili sad protiv Kipra? I to su nam bile “historijske” utakmice i vrlo važne u grupi za našu poziciju na tabeli. Podbacili na obje maksimalno (utakmica se igra 90, a ne 60 minuta, uopšte me ne intreresuje najboljih 60 minuta naše igre ikad). Nemojte se oslanjati uopšte na to loženje, gdje su jedino bili naloženi jest prva protiv Rumuna i možda ona kod kuće s Kiprom, ostalo se sa borbom srelo nije.edvaE2 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 13:05S druge strane, naložit će se ovi naši dječaci. Biće im u mislima, nemamo šta izgubiti jer realno nismo ni trebali biti u ovoj poziciji, a zamisli odem sa 18 - 20 godina na SP.hurem je napisao/la: ↑14 okt 2025, 12:47- Novembar
Ekipa nam je takva, nepredvidiva, da nije nemoguce da osvojimo i 0 bodova, ali i 6. Kao i da odigramo obije utakmice neriješeno.
Najvažnije da uzmemo Rumuniju i ovaj baraz prije baraza produžimo na još jedan potencijalni baraz naredne godine.
Ako pobijedimo Rumuniju bit će mnogo lakše igrati u Austriji, a tamo šta bude.
Bitno je dobiti Rumune.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 28 gostiju.