?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Krajina1999
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam, pitam. Prolazim maloprije, hitna kupi neke momke.
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Hercegovina ko Mad Max
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
-
GrgurPlinskii
- Kontakt:
Koliko puta budalu moraš učiti da se ne hableći, koliko ih puta moraš naučiti kako stvari funkcioniraju, budala ostaje budala do smrti.
UMrli i RAhmetlije ne miruju. 
Opet nekwe sacekuse ?
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Još će netko život izgubit radi krpica
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
U Borcu su sve reprezentativci BiH recimo.f16 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 18:39pa igraju stranci i za juniore FKŽ i FKSNoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 17:51Kako za juniore Zrinjskog mogu igrati dva Argentinca juniorsku ligu
Najgluplja pravila je uveo Vico Zeljkovic
Znaci za mene igrac iz hrvatske, srbije ili italija nikad nece biti domaci, jer ne pretenduje reprezentacaiji BiH
Sto se tice opcenito ne smeta mi niko, ali glupa pravila
Znaci ta pravila domaci, strani treba skroz ukinuti i da mogu svi igrati koji zele
Kako moze argetinac sa hrvatskim pasosom biti domaci haj nek mi kaze neko pametan![]()
"OSTROŽAC
Prometna nesreća kod Jablanice: Nepoznati vozač napao suputnike i pobjegao
U mjestu Ostrožac kod Jablanice dogodila se prometna nesreća nakon koje je došlo do nasilničkog ponašanja sudionika. Policija provodi istragu.
Nakon prometne nesreće došlo je do nasilničkog ponašanja od strane nepoznatog vozača i osoba koje su se nalazile s njim u vozilu, priopćeno je iz MUP-a HNŽ. Kako neslužbeno doznajemo, u pitanju je navijački sukob."
https://sl1nk.com/smijurija
Naši novinari. Ovjde umiksani automobilska nesreća, svađa sa suputnicima, navijački sukob, nasilničko ponašanje itd . . .
Tek kad pročitaš članak nije ti ništa jasno.
Uhapsen elvedin sakic aka real Madrid info u tom rangu
Nisam u tom svijetu niti me zanima taj aspekt nogometa.GrgurPlinskii je napisao/la: ↑14 okt 2025, 23:08Koliko puta budalu moraš učiti da se ne hableći, koliko ih puta moraš naučiti kako stvari funkcioniraju, budala ostaje budala do smrti.
Ali ovo je otprilike kao da dođem ispred vrata kuće Mikea Tysona u njegovom primeu, pokenjam se i pozvonim. Naravno, brutalno me premlati. Hvalim se okolo kako sam hrabar i jak, a kad se oporavim, uradim istu stvar. Pa opet i opet.
- Threeplanetrees
Kako nezvanično saznajemo, navijačka grupa “Ultrasi” organizovala je sačekušu za članove Red Armyja koji su se vraćali s gostovanja fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine na Malti. Vozilo marke “Seat Leon”, korišteno u ovom incidentu, imalo je lažne registarske tablice, dok su prave tablice pronađene u gepeku automobila.
Incident se dogodio u mjestu Ostrožac, općina Jablanica, u 19:25 sati, kada su Ultrasi sa vozilom marke “Seat leon” pokušali zaustaviti vozilo marke “VW Golf VI” u kojem su se nalazili članovi Red Armyja.
Nakon neuspjele sačekuše napadači su se udaljili s mjesta događaja drugim vozilom, dok je vozilo “Seat Leon” ostalo na saobraćajnici do izlaska pripadnika MUP-a HNK na teren.
Izgleda Mike i auto ostavio
Incident se dogodio u mjestu Ostrožac, općina Jablanica, u 19:25 sati, kada su Ultrasi sa vozilom marke “Seat leon” pokušali zaustaviti vozilo marke “VW Golf VI” u kojem su se nalazili članovi Red Armyja.
Nakon neuspjele sačekuše napadači su se udaljili s mjesta događaja drugim vozilom, dok je vozilo “Seat Leon” ostalo na saobraćajnici do izlaska pripadnika MUP-a HNK na teren.
BH navijačka scena pomjera granice,
ovdje i auta padaju.
ovdje i auta padaju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- LavoviGabela
- Kontakt:
Malo bijeno bilo aaThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 okt 2025, 10:55Kako nezvanično saznajemo, navijačka grupa “Ultrasi” organizovala je sačekušu za članove Red Armyja koji su se vraćali s gostovanja fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine na Malti. Vozilo marke “Seat Leon”, korišteno u ovom incidentu, imalo je lažne registarske tablice, dok su prave tablice pronađene u gepeku automobila.
Malo je jedan, medij upregnite Jos koji
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Bojim se da ex mostarske grupe ne razmišljaju u tom pravcu, bolje im je da mirni budu!
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Novinari sportsport DEBILCINE NAJVECE!
Boli nas kurcina za srbijom,slobodana bogdanovica,vujadina,delije,grobare,livaju,torcidu.
Moroni jedni napisite nesto o nasim klubovima?
Cetnici pravi postali **** vam kurir sve glupo!
(Namjerno napisano malim slovima,ne zasluzuju od kene pomenuti ni veliko slovo,boli me kurcina za njih sve redom).
Boli nas kurcina za srbijom,slobodana bogdanovica,vujadina,delije,grobare,livaju,torcidu.
Moroni jedni napisite nesto o nasim klubovima?
Cetnici pravi postali **** vam kurir sve glupo!
(Namjerno napisano malim slovima,ne zasluzuju od kene pomenuti ni veliko slovo,boli me kurcina za njih sve redom).
- LavoviGabela
- Kontakt:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.