Nema potrebe vristat kao curica, kakav je god ishod. Nekad dobijes, nekad primis **** ga..ne moze svaki put na vas mlin
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uzivam u ovome. Upregnite jos koji medij, i jos par botova, nece li vam i ovo ispast kao pobjeda
Nema potrebe vristat kao curica, kakav je god ishod. Nekad dobijes, nekad primis **** ga..ne moze svaki put na vas mlin
-
opalaopala
- Kontakt:
Moli se Antonio da dodje po auto na šalter 13, hvala. Svašta ljudi izgube, al samo degeni auto.
Pokažeš im kako se napravi sačekuša i degeni nisu u stanju iskopirat. Da su cace znale da ste toliki retardi vjerovatno bi vas samo izdrkali
Pokažeš im kako se napravi sačekuša i degeni nisu u stanju iskopirat. Da su cace znale da ste toliki retardi vjerovatno bi vas samo izdrkali
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Samo sam ontopic. Nisam grammar nazi, ali ne bi bilo loše da diskutanta opalaopala upišete u večernju školu.
pitaj ovu braću što su dobili degenek, gdje su im braća što su se okrenula i pobjeglaopalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:49Moli se Antonio da dodje po auto na šalter 13, hvala. Svašta ljudi izgube, al samo degeni auto.
Ako su RA dobili batine, zašto su kamenjari "zaboravili" auto?Olise je napisao/la: ↑15 okt 2025, 16:34pitaj ovu braću što su dobili degenek, gdje su im braća što su se okrenula i pobjeglaopalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:49Moli se Antonio da dodje po auto na šalter 13, hvala. Svašta ljudi izgube, al samo degeni auto.
Pokažeš im kako se napravi sačekuša i degeni nisu u stanju iskopirat. Da su cace znale da ste toliki retardi vjerovatno bi vas samo izdrkali![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nemoguce..seat je ostao, znaci poraz u startu. Ne vjerujem da su mogli oni degenek dobitOlise je napisao/la: ↑15 okt 2025, 16:34pitaj ovu braću što su dobili degenek, gdje su im braća što su se okrenula i pobjeglaopalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:49Moli se Antonio da dodje po auto na šalter 13, hvala. Svašta ljudi izgube, al samo degeni auto.
Pokažeš im kako se napravi sačekuša i degeni nisu u stanju iskopirat. Da su cace znale da ste toliki retardi vjerovatno bi vas samo izdrkali![]()
Seat sto je trebao odraditi, odradio jePendulum je napisao/la: ↑15 okt 2025, 16:36Ako su RA dobili batine, zašto su kamenjari "zaboravili" auto?Olise je napisao/la: ↑15 okt 2025, 16:34pitaj ovu braću što su dobili degenek, gdje su im braća što su se okrenula i pobjeglaopalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:49Moli se Antonio da dodje po auto na šalter 13, hvala. Svašta ljudi izgube, al samo degeni auto.
![]()
-
Zidnisatzidni
- Kontakt:
A ne znam cemu bi se vise smijao ovoj bijednoj kopiji onog karanja u dupe na pologu
Ili ovim glupanima maloumnim seljackim što kažu šalovi pali, a na repku se išlo hahahshshshshs
Ali normala napokon neki pokusaj pa makar i neuspješan spin brigade nešto konkretno da urade
Zamolio bi OPET da manje spinujete i manje kradete lične stvari narodu valjda smo navijači nismo razbojnici hahahaahhaahha
spremite se židovi polijećemo
ps. nemojte plakati iduci put, i bježati u brda kao prošlih puta i bar jednom prosetajte gradom bez osiguranja murije ponjamke vam se na vugla pizdice
I jedno brzo pitanje koje vam je ovo auto po redu da ostavljate i bježite jel jubilarni cener već?? hahahahahahahahahahahha
Ili ovim glupanima maloumnim seljackim što kažu šalovi pali, a na repku se išlo hahahshshshshs
Ali normala napokon neki pokusaj pa makar i neuspješan spin brigade nešto konkretno da urade
Zamolio bi OPET da manje spinujete i manje kradete lične stvari narodu valjda smo navijači nismo razbojnici hahahaahhaahha
spremite se židovi polijećemo
ps. nemojte plakati iduci put, i bježati u brda kao prošlih puta i bar jednom prosetajte gradom bez osiguranja murije ponjamke vam se na vugla pizdice
I jedno brzo pitanje koje vam je ovo auto po redu da ostavljate i bježite jel jubilarni cener već?? hahahahahahahahahahahha
Zadnja izmjena: Zidnisatzidni, dana/u 15 okt 2025, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
Zidnisatzidni
- Kontakt:
Kakav nas mlin ti si bio najglasniji da ste vi u pologu nesto uradili i da je bila neuspjesna akcija ratutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:48Uzivam u ovome. Upregnite jos koji medij, i jos par botova, nece li vam i ovo ispast kao pobjeda![]()
A iskanđijali vas ljudi još se hramlje hahahahahahahahahah
Kad spinuješ bar ne skači sam sebi u labrnju dijasporac hahahaahahah
-
Direktorcic
- Kontakt:
Ja cekam od tebe objasnjenje,ti si sinoc prolazio i slucajno vidio kako hitna odvozi momke.Olise je napisao/la: ↑15 okt 2025, 16:34pitaj ovu braću što su dobili degenek, gdje su im braća što su se okrenula i pobjeglaopalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:49Moli se Antonio da dodje po auto na šalter 13, hvala. Svašta ljudi izgube, al samo degeni auto.
Živ si prijatelju za razliku od UMrlih i njihovih kolega RAhmetlija.denimen99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:31Za razliku od vas, svuda me ima. Sa ovakvim jezikom, čudo da sam još živ hohohotutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:27Jel ovo onaj denimen sto je jednom prilikom ultrasima srao nesto, ovi nisu smjeli nista? ili je to neki drugi lik bioLavoviGabela je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:15
Kaze li se jos "pomakeet " u Bugojnu, brnjasi seljački![]()
tko o cemu pijacari o spinovanju
kako ono, y fudbal vi ste bjezali
bar niste smekali opet
kako ono, y fudbal vi ste bjezali
bar niste smekali opet
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
opalaopala
- Kontakt:
Sve im propadne pa i pokušaj sacekuse. Problem kopirat Polog ? A da jes, jer ste retardi.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nije bas propalo kao sto tvrdite,nego vaši nisu smekali policiji kao prosli put u Rodocu…Smekerske picke,ps upitajte (B.k.t. Vašeg vodju) da vas ne udara po stanovima jer šmekate…
-
Zidnisatzidni
- Kontakt:
Golemo uspoređuješ napad na jedno auto sa bježanjem na autoputu cijele vam te jadne grupe hahahahahahahahaha
Na šta spadoše međugorski skinsi još spominju muriju i za to imaju obraza hahahahahahahah đe vam je luki on dok nas slikao za vas gospoja po kućama na baklave i još ponešto išla cujem
- Threeplanetrees
Može li im se bar do sutra isključiti mrežno područje trokut goranci-ljuti dolac-kočerin da ne čitamo ovo blamiranje najvećih internet šabana današnjice
-
Zidnisatzidni
- Kontakt:
Đe vam je vođa R.S. čujem u gabeli šamari padali međusobni
Jel sad samo žene rekreativno bije i stavlja li gole slike kao dok su mu drugovi s tribine trpali mladu??
Tj one njeg jel biju pardon hahahahahahaha
Šmekerske picke!
-
Zidnisatzidni
- Kontakt:
STANI BOLA!!
pijacari se trude oprati ali ne ide im
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
A što je ostalo ovo auto na sred puta?
Imal neko normalno objašnjenje, objektivno ako može..
Imal neko normalno objašnjenje, objektivno ako može..
MNON