Slazem se, jbga ipak dosad nijedan igrac nije mogao sam voditi ekipu do finala a da nema pomoc u barem jednom igracu. Ovo je samo dokaz da je Rose zasluzeni MVP, jer stvarno su mu saigraci nekonstantni i neki se i stalno ozljedjuju.adnan24 je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la: Ofirni su svi ti silni provokatori.
Ljubavnici LaQueena, Kobija i slicnih...
Jeste vise dosadni sa Kobe-jem![]()
![]()
Cinjenica je da ne igrate ovu seriju kako se ocekivalo(bar vecina)...Boozer je slab da ne moze biti slabiji,Deng je nekonstantan,Noah je dobar ali od njega je tesko ocekivati neku dobru poentersku partiju.Korver je dobar u play offu ali i to je nedovoljno...jednostavno pored Rosea morate nekako pronaci jos 2-3 konstantna "napadaca" a onda ce vjerujem i Rose popraviti svoje procente i igru u globalu jer ovako je sav teret na njemu a play off je prezahtjevan da bi jedan igrac sam pobjedjivao...
Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Chicago Bulls
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne date vi na Rosea ni sekunde...on ce zasluzeno uzeti MVP ali to ne znaci da ne moze neku utekmu odigrati lose...
Po meni nemate dovoljno sirine u napadu...odbrana vam je odlicna...
Da igrate sa pola snage ne vjerujem iako imate dosta mjesta za napredovanje...cinjenica je da u ovom play offu vasa igra dosta varira u 48 minuta sto je po meni upravo razlog nedostatak sirine.
@BiHfan
Upravo to...mozes ti biti Jordan ali moras pored sebe imati jos 2-3 igraca koja ce poentirati a ovi Bullsi to trenutno nemaju...Boozer i Deng su 2 igraca koja to mogu biti u nastavku play offa...
Da igrate sa pola snage ne vjerujem iako imate dosta mjesta za napredovanje...cinjenica je da u ovom play offu vasa igra dosta varira u 48 minuta sto je po meni upravo razlog nedostatak sirine.
@BiHfan
Upravo to...mozes ti biti Jordan ali moras pored sebe imati jos 2-3 igraca koja ce poentirati a ovi Bullsi to trenutno nemaju...Boozer i Deng su 2 igraca koja to mogu biti u nastavku play offa...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
igrali ste porazavajuce, uzasno , sramotno 45 min
i onda kao da ste se probudili id -16 na 3min do kraja do trice za produzetak
, ja sam bio ubjedjen da ce te zjaniti , samo nezam sto se Rose vracao ?
, ono je bas ruzno izgledalo , bezveze je rizikovao i onako je slabo igrao
dobijate ovo u Chicagu samo nesmjete ovo raditi , probuditi se 3 min pred kraj , 66 koseva za 45 min Indiani je sramotno , da sam Tom kako bi ih iskritikovao javno
dobijate ovo u Chicagu samo nesmjete ovo raditi , probuditi se 3 min pred kraj , 66 koseva za 45 min Indiani je sramotno , da sam Tom kako bi ih iskritikovao javno
- Titova-Juga
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Ne date vi na Rosea ni sekunde...on ce zasluzeno uzeti MVP ali to ne znaci da ne moze neku utekmu odigrati lose...
@BiHfan
Nije istina.
Ja uvijek pokusavam biti realan, vec sam navodio da covjek uzima previse trica u zadnje vrijeme i da bi vise volio da suta sa poludistance iako mnogo toga u ovoj seriji protiv ovih mesara nije bilo moguce.
Slazem se da fali jos jedan extra igrac na dvojci jer Brewer i Bogans to nisu. Ali sljedece sezone ce na raspolaganju biti pravo puno igraca bas s te pozicije. Richardson, Aiflao, Thornton itd....
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:da sam Tom kako bi ih iskritikovao javno
Znajuci Toma do sada, j... ce im kevicu za ovako losu predstavu. Uopce u to ne sumnjam.
P.S
Jesu uopce kaznili na kraju onog mesara Fostera zbog divljackih faulova u prethodnim utakmicama ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Cestitke navijacima Indiane, na zasluzenoj pobjedi. 
Ja za ovaj poraz krivim samo Boozera. On je kriv za sve.
Idemo dalje narode. Poraz je poraz. Indiana, igra svoju najbolju kosarku u sezoni, a mi svoju najgoru, tako da je se poklopilo.
Iduca u U.C. i idemo dalje...
Peace out!
Ja za ovaj poraz krivim samo Boozera. On je kriv za sve.
Idemo dalje narode. Poraz je poraz. Indiana, igra svoju najbolju kosarku u sezoni, a mi svoju najgoru, tako da je se poklopilo.
Iduca u U.C. i idemo dalje...
Peace out!
Postovanje treba zaraditi.
- Giallorossi
- Kontakt:
Mozel neko reci u kakvom je stanju Rose ,hocel igrat sljedecu posto nisam bio u prilici da gledam.. 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ovaj Rose sto moze da ispuca lopti to niko na svijetu ne moze 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I ja ne volim sto fura Jamesa, al nece valjda vise.L-Train je napisao/la:ovaj Rose sto moze da ispuca lopti to niko na svijetu ne moze
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
fura JamesaBIHfan je napisao/la:I ja ne volim sto fura Jamesa, al nece valjda vise.L-Train je napisao/la:ovaj Rose sto moze da ispuca lopti to niko na svijetu ne moze
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Rose je lider Bullsa i normalno je da ce on najvise lopti ispucat.Zato uradi toliko dobrog za Chicago da njegovi turnoveri se ne daju primijetit.
Chelsea F.C.
U pravu si. Vise od decenije smo mi cekali igraca kao sto je on. I naravno uzimamo titulu ove godineBlue_He4rt je napisao/la:Rose je lider Bullsa i normalno je da ce on najvise lopti ispucat.Zato uradi toliko dobrog za Chicago da njegovi turnoveri se ne daju primijetit.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
amardelic1
- Kontakt:
volim ih,navijam za njih iako me nije bilo neko vrijeme,nema veze sve sam komentare citao i gledao sve utakmice chicaga i nije istina da igramo sa pola snage bar ja tako mislim i osjetiom sam pad u igri pred kraj regularne sezone neznam da li ste vi ja jesam sto se tice rose previse suteva uzima za 3 poena i to je ocigledno samo sto nas to nekosta puno na utakicama ali da sad ne pretjerujem o rose,stvarno svaka cast covjeku vodi nas ove sezone stvarno je ne nevjerovatan i bice MVP nema sumnje i igra srcem,nadam se da ce mo pobjediti sljedecu utamicu i plasirati se dalje ali ljudi osjeti se pad u igri neznam sta je stvarno mozda je umor pojedinih igraca ili je nesto drugo u pitanju stvarno ne znam ali ne izgledamo bas najbolje i ako budemo ovako igrali neko ce nas zgaziti...pozzz
- Titova-Juga
- Kontakt:
amardelic1 je napisao/la:volim ih,navijam za njih iako me nije bilo neko vrijeme,nema veze sve sam komentare citao i gledao sve utakmice chicaga i nije istina da igramo sa pola snage bar ja tako mislim i osjetiom sam pad u igri pred kraj regularne sezone neznam da li ste vi ja jesam sto se tice rose previse suteva uzima za 3 poena i to je ocigledno samo sto nas to nekosta puno na utakicama ali da sad ne pretjerujem o rose,stvarno svaka cast covjeku vodi nas ove sezone stvarno je ne nevjerovatan i bice MVP nema sumnje i igra srcem,nadam se da ce mo pobjediti sljedecu utamicu i plasirati se dalje ali ljudi osjeti se pad u igri neznam sta je stvarno mozda je umor pojedinih igraca ili je nesto drugo u pitanju stvarno ne znam ali ne izgledamo bas najbolje i ako budemo ovako igrali neko ce nas zgaziti...pozzz
Osjeti definitivno.
Pocelo je jos od utakmice sa Netsima, ali ipak mislim da smo Pacerse pravo podcijenili a ovi vopra zagrizli i uz to sve igraju jako prljavu kosarku koju sudci ne bih smjeli tolerirati.
Bice Bullsi pravi, nadam se ipak protiv Atlante u polufinalu Istoka, nego protiv Magica gdje ce Howarda biti jako, jako tesko zaustaviti.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Moram jednu stvar u korist Bullsa reci, iako sam i sam kritican na osnovu ocigledne trenutne lose forme. Ono sto sam htjeo reci u njihovu korist: da nisu odavno odigrali utakmicu protiv jakog tima. znamo svi, da kad dodje jak tim, da i nasa forma skoci. kad igramo protiv ovih manjih, cesto nam forma padne. Iako sam i ja protiv tog izvlacenja, na takve stvari, ali nekako sam malo istrazivao, i to je cinjenica. Protiv velikih timova ove godine smo odigrali skoro sve utakmice na vrhunskom nivou. Protiv ovih manjih, veoma rijetko smo znali, da odigramo na tom nivou, kao iz utakmica sa velikim... znali smo odigrati par, ali nikad nismo bili konstanto dobri, kao protiv velikih.Titova-Juga je napisao/la:amardelic1 je napisao/la:volim ih,navijam za njih iako me nije bilo neko vrijeme,nema veze sve sam komentare citao i gledao sve utakmice chicaga i nije istina da igramo sa pola snage bar ja tako mislim i osjetiom sam pad u igri pred kraj regularne sezone neznam da li ste vi ja jesam sto se tice rose previse suteva uzima za 3 poena i to je ocigledno samo sto nas to nekosta puno na utakicama ali da sad ne pretjerujem o rose,stvarno svaka cast covjeku vodi nas ove sezone stvarno je ne nevjerovatan i bice MVP nema sumnje i igra srcem,nadam se da ce mo pobjediti sljedecu utamicu i plasirati se dalje ali ljudi osjeti se pad u igri neznam sta je stvarno mozda je umor pojedinih igraca ili je nesto drugo u pitanju stvarno ne znam ali ne izgledamo bas najbolje i ako budemo ovako igrali neko ce nas zgaziti...pozzz
Osjeti definitivno.
Pocelo je jos od utakmice sa Netsima, ali ipak mislim da smo Pacerse pravo podcijenili a ovi vopra zagrizli i uz to sve igraju jako prljavu kosarku koju sudci ne bih smjeli tolerirati.
Bice Bullsi pravi, nadam se ipak protiv Atlante u polufinalu Istoka, nego protiv Magica gdje ce Howarda biti jako, jako tesko zaustaviti.
Postovanje treba zaraditi.
molim sve koji ne znaju toliko o Rose-u da pogledaju ovaj klip traje malo vise od 2 minute,ali govori neke stvari zbog kojih mi kad ovdje napisemo o njemu,to bude da preuvelicavamo
Nije problem ovde u Rose-u (za koga svi znamo da je top igrac), vec u Rosetardsima (@ti, BIHfan, kad_kako, SaltCityAttack i ostalima) koji od njega prave nesto sto sam Rose nije. Uzmi statistike LeBrona/Nowitzkog i Rosea i uporedi ih. Neces dobiti da je Rose bolji. Hype je druga stvar.dema je napisao/la:
molim sve koji ne znaju toliko o Rose-u da pogledaju ovaj klip traje malo vise od 2 minute,ali govori neke stvari zbog kojih mi kad ovdje napisemo o njemu,to bude da preuvelicavamo
Pa normalno da ce biti drugacije kad igraju drugu poziciju, ti il se pravis gluh ili nemas pojma o kosarci.MaGiCa je napisao/la:Nije problem ovde u Rose-u (za koga svi znamo da je top igrac), vec u Rosetardsima (@ti, BIHfan, kad_kako, SaltCityAttack i ostalima) koji od njega prave nesto sto sam Rose nije. Uzmi statistike LeBrona/Nowitzkog i Rosea i uporedi ih. Neces dobiti da je Rose bolji. Hype je druga stvar.dema je napisao/la:
Statistika nista ne govori, to je stvar koja zna zavarati i to dobro. Mi govorimo da je Rose najbolji PG u ligi, jel to preuvelicavanje ? Niko nije rekao bolji je od Wade, Jamesa, Kobea ili ne znam koga, trenutno nije ali malac obara rekorde koje ni Veliki Jordan nije mogao kao i mnogi drugi, sto znaci da moze uskoro biti najbolji igrac lige. On ce jos vise popravit svoj sut i nece se desavat ovakve stvari da fula 8 trica na utakmici, dok ostali igraci zavrsavaju sa svojim usavrsavanjem. Dal pratis citavu sezonu Bullse preko utakmica a ne statistika znao bi zasto mi njega guramo da je najbolji PG, dotad gotivi se limitiranom Rondu koji se samo moze zahvaliti BIG 3 i njihovim uspjesima sto je Rondo uopste i postao poznat nba kosarkas, inace bi igrao u D Ligi.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Opet neke nebuloze.BIHfan je napisao/la: Pa normalno da ce biti drugacije kad igraju drugu poziciju, ti il se pravis gluh ili nemas pojma o kosarci.
Statistika nista ne govori, to je stvar koja zna zavarati i to dobro. Mi govorimo da je Rose najbolji PG u ligi, jel to preuvelicavanje ? Niko nije rekao bolji je od Wade, Jamesa, Kobea ili ne znam koga, trenutno nije ali malac obara rekorde koje ni Veliki Jordan nije mogao kao i mnogi drugi, sto znaci da moze uskoro biti najbolji igrac lige. On ce jos vise popravit svoj sut i nece se desavat ovakve stvari da fula 8 trica na utakmici, dok ostali igraci zavrsavaju sa svojim usavrsavanjem. Dal pratis citavu sezonu Bullse preko utakmica a ne statistika znao bi zasto mi njega guramo da je najbolji PG, dotad gotivi se limitiranom Rondu koji se samo moze zahvaliti BIG 3 i njihovim uspjesima sto je Rondo uopste i postao poznat nba kosarkas, inace bi igrao u D Ligi.
Toliko hypeujete Rosea da ste ga ogadili ovde drugima. Rose je kompletniji i bolji igrac od Ronda, ali nije od Paula. A i jedan i drugi su bolji cisti PGovi od Rosea. Ono sto ima Rose je mogucnost igranja comboguarda, sto ova dvojica ne mogu.
A glede predispozicija za ovaj sport, ima mnogo boljih od Rosea. Samo sto jedan LBJ ceka da zanemoca, pa tek onda da radi na sebi.
Pratim Bullse. Doduse, ne kao vi ovde, ali sam zato neostrascen.
A glede rekorda Rosea i MJa, poredjenja su smesna. Konkurencija koju je imao MJ bi pojela Rosea.
- Titova-Juga
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la: Opet neke nebuloze.
Toliko hypeujete Rosea da ste ga ogadili ovde drugima. Rose je kompletniji i bolji igrac od Ronda, ali nije od Paula. A i jedan i drugi su bolji cisti PGovi od Rosea. Ono sto ima Rose je mogucnost igranja comboguarda, sto ova dvojica ne mogu.
Pa kako u to uvjeriti drugove experte sa Espn-a i drugih velikih tv kuca ?!
Hoces im poslati pismo i reci da grijese ili ces aplicirati za posao kod istih tek toliko da budes uljez ili...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 4 gosta.