J.bo te željkantraktori46 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 07:35Kakav si ti bolesnik, sve dok Želji mijenjaš ime u Željko a Borac Zrinjski i Široki pišeš velikim slovima nista od nas nema, tebi ocito nije jasno nešto a to je da Sarajeva nece biti nigdje jos 3 pa i 4 godine( sve zbog nekih talova Mirvica i Vice ( kup BIH)) Želji poništiše 4 gola u dvije utakmice 2 su sigurno bila ispravna, vi se smijali i govorili sve ispravne odluke, ako su ono ispravne odluke sudija onda ono za vas nisu bili ofsajdi niti crveni kartoni, sudije odsudili za 10.pozzzzPitar6785 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 06:32Borac SARAJEVO 0-1 2 crvena kartona jedan nad andjusicem jedan nad gulijem i PENAL nije dosudjen
SARAJEVO posusje 2-2 dva penala nisu dosudjena nad guliso
Siroki brijeg FK SARAJEVO 3-3 ponisten go na 1:3 cist
Posusje SARAJEVO 0-0 cist penal nad gulisom nije sviran
Zrinjski SARAJEVO 1-1 penal nije svirnut sviro faul koji je bio u 16tercu vadi ga van 16 terca (nad jovicem )
SARAJEVO zrinjski 0-1 lopta pri izvodjenju faula nije stajala vec iz pokreta izvedena
Borac SARAJEVO 2-0 kod rezultata 0-0 KRVZIC UDARA OTVORENIM DJONOM LULICA svira faul za borac UMJESTO CIST CRVENI KARTON, penal za borac sviran ne postojeci
Ovo su samo situacije iz prosle sezone koje SU ISLE NA STETU FK SARAJEVA, znaci nisam naveo GURANJE BORCA I ZRINJSKOG gdje minimum pored ovih situacija kad su igrali sa nama jos minimum 7-8 bodova gdje direktno sudija nagradio njih
Evo ove godine
SARAJEVO radnik 3 ci go radniks offside 4-4
Borac SARAJEVO cist go i prestrogo dat prvi zuti karton samim tim i crveni
Sb SARAJEVO sviran ne postojeci penal za sb
SARAJEVO zrinjski igrac namjerno rukom sprijecava cist go nedobiva nikakvu kartonsku kaznu CIST CRVENI KARTON.
zeljko FK SARAJEVO 2-0 cist zuti minimum za cvetsnovskog i CRVENI KARTON onom brazilcu je oprosten 3x udara MAMASA na zemlji naravno nije dobio ni zuti, takodje u 78-80 minuti cinimi se da je isti igrac (moze bit da je drugi) udara naseg igraca dok nas igrac ide da uzme loptu da izvede aut kazna nista..
Za 10 kola 5 teski gresaka koje bi donijel bar 5 boda na a trenutacni saldo
FK SARAJEVO VOLIM TE
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidim ovog golmana Budućnosti (Banovići) mnogo fale, kažu čuda činio protiv Slobode (tz). Ikanović, čini mi se. Da li neko zna, možda Nazor Uso, koliko godina ima i da li je baš toliko dobar.
- kupus army
- Kontakt:
Ja sam nekad mozda prije dvije godine pominjao tog malca ovdje, vrhunski golmanski talent.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Je li gledao neko u21, kakav je bio krdjalic??
Mevludin Ikanovic. Ima 19 godina i vec trecu sezonu je u seniorima Buducnosti. Nije samo protiv Slobode briljirao, imao je strasnih odbrana i utakmica. Dobar i u branjenu penala.
Uz pravilan rad moze postati top golman.
Po meni vec bolji od Musije.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ABd sutra u 16:15h u Brezi:
Rudar Breza-FKSarajevo B
Pa ko može Breza nije daleko...
Rudar Breza-FKSarajevo B
Pa ko može Breza nije daleko...
Telalovic iz Celika je isto top igrac
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Spominjao je neko tog momka ranije ovdje.Protiv Slobode nevjerovatan.
Za Musiju sam pitao pa barem 10 ljudi i niko mi nista pozitivno nije rekao.Primio 100 golova na 50 utakmica u Doboj Kaknju,kod nas samo nastavio taj skor 2 primljena gola po utakmici do duse i odbrana ga zna ukopati
Treba pratiti federalnu ligu ima zanimljivi mladi igraca.Memic sto je zabio prekjucer za reprezentaciju je prije 3-4 sezone igrao za Radnik iz Hadzica.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Spominjao sam ga ja njega i berbica nasima pa su ostali na tome da "imaju boljih". I berbic i ikanovic su zaajedno debitovali za banovice sa 16 godina
Imaju i krilo jedno dobro ne znam je li jos u banovicima, isto 17-18 godina
Imaju i krilo jedno dobro ne znam je li jos u banovicima, isto 17-18 godina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- relativizam
- Kontakt:
Dok god budemo u najkorumpiranijoj ligi dovodili pojacanja iznajkorumpiranije druge lige i bit će nam ovako
Ma nemamo mi jos te logistike i taj Memic je imao Bravo pa Karvinu i tek onda dosao do Plzena, mi cemo radije uzimati najjace talente iz akademije i iz BiH, sad imas Vrbana i Mehmedovica, Ignatkova. To nije dovoljno al kako i sve u klubu tako nam je kako nam je.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 okt 2025, 22:11Spominjao je neko tog momka ranije ovdje.Protiv Slobode nevjerovatan.
Za Musiju sam pitao pa barem 10 ljudi i niko mi nista pozitivno nije rekao.Primio 100 golova na 50 utakmica u Doboj Kaknju,kod nas samo nastavio taj skor 2 primljena gola po utakmici do duse i odbrana ga zna ukopati
Treba pratiti federalnu ligu ima zanimljivi mladi igraca.Memic sto je zabio prekjucer za reprezentaciju je prije 3-4 sezone igrao za Radnik iz Hadzica.
Pa dajte nek neko dojavi ovim našim skautima.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kojim? Klub ih je otpustio.eccehomo je napisao/la: ↑15 okt 2025, 12:06Pa dajte nek neko dojavi ovim našim skautima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mi nemamo skaute samo direktore za sve i svasta a inace to Mirvaha i Ajlu ne zanimaeccehomo je napisao/la: ↑15 okt 2025, 12:06Pa dajte nek neko dojavi ovim našim skautima.
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
U kampu ce uskoro da pocne gradnja montaznog objekta, za igrace i struku. U praksi, jos losije rezz ocekujmo. 
Jer sve sto vise dobijaju materijalno, mi imamo manje bodova na tabeli.
Jer sve sto vise dobijaju materijalno, mi imamo manje bodova na tabeli.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Predasistencija*
Gdje nam je onaj drug/rodjak/komsija sta li od Krdzalica ne javlja se vise, kako sam upratio kapiten je bio
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96, Tatamata1946 i 40 gostiju.