UMrli su čak jadniji od njihovih kolega preko puta RAhmetlija.
U duelu tih ugašenih grupica RAhmetlije su malo jače, po mom skromnom mišljenju.
UMrli su čak jadniji od njihovih kolega preko puta RAhmetlija.
A bjeri mazlume gori sam ja sto ti repliciram. Nastavi se informisati na bljesku.Zrinjaaaa je napisao/la: ↑16 okt 2025, 14:42Možda da upitaš vašeg vodju B.K.T. zašto nije pristao 20 na 20 nakon pada vaših krpa? Možda da upitaš i te vaše momke u Rodocu zašto su napali prvi,al su naletili na slijepu ulicu(upecali ste se)Slabo si info…Otidji malo do vašeg KN upitaj ih za info pa se ovdje šepuri…Nego da mi vaše poraze ubuduće slavimo kao pobjede nekako je logicnije ,pa da se ne peglamo po forumima bezze…
Opcinski projekat, nk zeljo.
Ka dodje neki koji zna nesto pisat cemo, sa jazavcima koji vjeruju u te gluposti oko odbijanja nekih ferki nema smisla trositi vrijeme. Puno gledas Ruse i Poljake.
Željo mora rehabilitirati onu lokomotivu i staviti je ispred stadiona, da se vidi od Elektra i učiniti Lokomotivu prepoznatljivim elementom. Bukvalno moraju napraviti Cibeles od nje. Mislim da bi to bio hit.
Mostarci puno gledaju film Furioza,na drugom dijelu su se bas nafurali
Ovaj je jedan od glupljih, kmeči na pisanje po forumu, a deset ih došlo kao po komandi da se pohvaliThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 okt 2025, 15:20Ovaj internet huligan je prevazišao sve škutorske nesretnike koji su se blamirali ovdje![]()
Balordice sve je uredu,osim da ovaj nesrecnik nije smekerska picka,nego ostali vaši koji su privedeni na saslusanje,znas ti dobro koji su…Pa vam ih A.K udara u stanu jer su smekeri…Balorda je napisao/la: ↑16 okt 2025, 14:00Koliko je nakaradna navijačka logika i koliko je idiotski navijački svijet dovoljno govori ova situacija iz Rodoča. 10 napadača izroka dečka ciglama u glavu sa metar, i oni su frajeri i zayebani, dižu im se parole i ide im se u posjetu pred zatvor, a ovaj nesrećnik što se borio za život je šmekerska pichka.