Neno je trazio potpunu slobodu,od izbora saradnika,poziva,priprema,svega.Nisu mu odobrili,covjek kulturno reko da ne koriste vise njegovo ime.Jos veci cirkus je sto su htjeli u upravnom odboru da ga se imenuju bez njegove volje.To bi bila sramota nevidena.Zamisli izglasas selektora a on ne zeli bit selektor.dzemil je napisao/la: ↑15 okt 2025, 14:18Biti će netko od podobnih selektor. Sve su to spinovi u vezi Nene i slično. Baš bi Neno došao u baru puno krokodila i smrdljivaca. Znači netko ko neće previše talasati i zapitkivati, dakle klasični potrčko. Dobro mi imamo ikakvog uspjeha u bilo kojem sportu kako se sportu, kao i cijeloj državi, radi o glavi.
Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?
Brko iz druge galaksije!!!
-
- Kontakt:
Eventualna Sesar avantura bi imala potencijal da bude rugoba u rangu Mulaomerovićevog mandata. Iskreno se nadam da neće do toga doći i da neće biti imenovan.
S obzirom da je Neno otpao, ne znam šta je prepreka sa Mutapčićem, s obzirom da se najviše spominjao na početku? Finansije ili možda i njemu postavljaju uslove?
Nisam nešto sretan ni Zdovcem kao opcijom, ali u svakom slučaju puno radije nego Sesara.
S obzirom da je Neno otpao, ne znam šta je prepreka sa Mutapčićem, s obzirom da se najviše spominjao na početku? Finansije ili možda i njemu postavljaju uslove?
Nisam nešto sretan ni Zdovcem kao opcijom, ali u svakom slučaju puno radije nego Sesara.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 15 okt 2025, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Stranice po ig-u najavljuju Zdovca, navodno sve riješeno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma to ce biti neko kome je svejedno ko mu spisak sastavlja
Zdovc i Musa su stari jarani

Ako je alternativa Sesar onda okej mada ne znam koliko ce Zdovc imati vremena da radi oko tima kad je vezan obavezama u klubu.Posebno se Slovenac kritički osvrnuo na našeg reprezentativca Džanana Musu.
"Oni će nas napadati gdje smo mi najslabiji i to nije nikakva tajna. Posebno napadaju Musu, koji je defanzivno naša najveća rupa, no i on može, ako hoće
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mislim da je trenerski gledano Zdovc daleko najbolja opcija od ovih što se vrte u opticaju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Necemo se usreciti sa Zdovcem, zapamtite sta kazem...
Sesara kao opciju necu ni da spominjem, bolje je staviti Damjanovica kada dobije otkaz u Bosni...
Ovdje je ubjedljivo najbolja opcija Neno, medjutim nece covjek da se valja u blatu sa svinjama...
Sesara kao opciju necu ni da spominjem, bolje je staviti Damjanovica kada dobije otkaz u Bosni...
Ovdje je ubjedljivo najbolja opcija Neno, medjutim nece covjek da se valja u blatu sa svinjama...
-
- Kontakt:
Ja nešto kontam da se i Muki možda iz istih razloga povukao.
I ja sam ubijedjen u to, ali Zdovc je opet za Sesara misaona imenica. Tacno mi je Sesar u rangu Mulaomerovica. Ako je istina ovo sto ovaj gore napisa za Nenu i ako su ga zbog toga otkacili - onda ovo sve treba ugasiti...
Daj kakav Sesar, Bog te vidio
Pa bolje da onda ni nemamo selektora, nek igraci sami vode TO.

Pa bolje da onda ni nemamo selektora, nek igraci sami vode TO.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
pola trenera u nasoj ligi je bolje od sesara
-
- Kontakt:
Treba imati na umu da je savez uveliko izeksponiran u ovih proteklih par dana i da su ogromne šanse da bi taj eventualni nasljednik na selektorskoj poziciji vjerovatno trebao biti neko koga nit šta previše veže za prosperitet reprezentacije, nit ima vatrenu želju da napravi što bolji rezultat - čim bi bio spreman doći u ovu trenutnu frtutmu.
Dođe da odradi svoj posao, završi i to je to. Bez nekog emocionalnog vezanja kao što su se Adis i Vedran vezali.
Nadam se da griješim, ali koliko je realno da se situacija u savezu iskristalište u par dana? Haman pa teoretska šansa samo.
Dođe da odradi svoj posao, završi i to je to. Bez nekog emocionalnog vezanja kao što su se Adis i Vedran vezali.
Nadam se da griješim, ali koliko je realno da se situacija u savezu iskristalište u par dana? Haman pa teoretska šansa samo.
Cim se napravi neki rezultat, neki iskorak, odmah se antidrzavni elementi aktiviraju na direktan i indirektan nacin da to sabotiraju, a u tom kurslusu B komponenta obicno kao najnesposobnija i najnaivnija obicno nesvjesno bude izvodjac radova, tako je i sada... Da se poslije EB, stislo da se ide prema slijedecem cilju, kod nas se zadnjih 10 dana Berba prepucava sa Jukom, svadjaju se oko dnevnica, selektor i strucni stab salju pisma, natezu se oko para i koje sredio Kineze....a dusmani se u pozadini smiju...
Ovako je bilo i sa fudbalom nakon SP 2014 i komiteta za normalizaciju...
Jesmo levati u vraziju mater...
Cuj Sesar da nam bude selektor
Kad pomislis da od Mule ne moze gore uhljebi te podsjete da itekako moze

Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Razumijem da ljudi u savezu nisu stručni ali svako živ vidi da bi Sesar bio promašaj. Od ovih što sa pročitao da su ostali najbolje mi nekako izgleda Zdovc (najstručnije).
- relativizam
- Kontakt:
Ko je prenio to za Sesara?
Pa cak i ovi nasi nisu valjda tolike ublehe da postave njega. Nije ni Zdovc sad da kazes neki ogroman strucnjak, ali za pomenutog jeste definitivno.
Pa cak i ovi nasi nisu valjda tolike ublehe da postave njega. Nije ni Zdovc sad da kazes neki ogroman strucnjak, ali za pomenutog jeste definitivno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Možda bude selektor neko skroz deseti od ovih što se spominju.
Sesar u fazonu mogli bi ja i Mula zajedno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.