ako ovako nastavimo mozda ipak imamo sanse za cvajtu.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
ponovo sa igracem manje (ribery, djes ti) dolazimo do 3 boda. iako ima jos da se igra, po mojoj (doduse, brzinskoj) racunici ne mozemo ispustiti vodstvo od 2:0.
Vom Jäger zum Gejagten
- NoName
- Kontakt:
Izvinjavam se saigračima, jednostavno sam totalno previdio harijevo tipovanje. Stvarno šteta, mogli smo pobjedom da se aktivno uključimo u borbu za titulu. Ovako se nadam da bi bio negativan rezultat bez obzira na suspenziju.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
A ionako smo dobili ti si uboo Bayera ja Olimpica ostalo nisam pogledaoCollegeGunner je napisao/la:De sekretaru pokledaj kako je tipovao Backspace protiv Grizzliesa. Cini mi se da dobijamo 3-0.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da kapiten nije zeznuo sad bi smo slavili pobjedu,jos bi ja upisao dva gola i presao u vodstvo na listi strijelaca
i bili bi jos blize vodecim na tabelima tj. delfinima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- adnan_nanda
- Kontakt:
Pogodio sam za izjednačenje protiv Delfina, bruka rezultati za domaćine u ovom kolu.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
adnan_nanda je napisao/la:Pogodio sam za izjednačenje protiv Delfina, bruka rezultati za domaćine u ovom kolu.
Nisi bas mor'o ali eto...jos Bilbao 2-1 od 40.-e i niko da zabije
Nova pobjeda FK Topnika - ostajemo prvi na tabeli. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pogodak Adisa (nakon dugogodišnjeg posta
) za pobjedu Vukova 
- __Liedson__
- Kontakt:
Kakav pogodak _Liedsona_ u sudačkoj nadoknadi za pobjedu Mislioca od 1-0 ! 
Bravooo!!!NK Vukovi zla - SK Stolac Hercegovina 1-0
Nogometni klub Vukovi zla je u dramaticnoj zavrsnici ipak slavio pobjedu na domacem terenu protiv SK Stolac Hercegovina golom @adis.p u sudijskoj nadoknadi.
Oba tima su imali sanse za pobjedu, ali na kraju vise srece su ipak imali igraci domacina i zabiljezili veoma vaznu pobjedu za nastavak sezone.
Ovom pobjedom igraci NK Vukovi zla su se odmakli od mjesta koja vode u nizi rank i stvorili sanse da dobrim igrama u nastavku sezone mozda zaigraju i u Prvoj ligi...
U slijedecem kolu NK Vukovi zla idu na tesko gostovanje kod FK Garaze i nadajmo se da ce ostvariti sto bolji rezultat....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Steta, jedva izvukose bod. Prekinuli smo sjajan niz od 4 pobjede za redom.adnan24 je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:Pogodio sam za izjednačenje protiv Delfina, bruka rezultati za domaćine u ovom kolu.
Nisi bas mor'o ali eto...jos Bilbao 2-1 od 40.-e i niko da zabije
Nista sad kod kuce moramo pobjediti i svaka cast na golu kapitenu, jos samo da se ja vratim u formu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:
Steta, jedva izvukose bod. Prekinuli smo sjajan niz od 4 pobjede za redom.![]()
Nista sad kod kuce moramo pobjediti i svaka cast na golu kapitenu, jos samo da se ja vratim u formu.
Mogli smo i do 3 boda ali ipak nema veze...nije ni bod los nakon 4 pobjede...najvise mi je krivo za Olimpic-Sarajevo-tu sam se dvoumio izmedju 2-1 i 1-2
Primljenim golom u zadnjoj sekundi protiv Jointa prekinuli niz od pet uzastopnih pobjeda.
Ipak,ni remi nije los rezultat,ali imamo za cime zaliti.Ocekuje nas super uzbudljiva zavrsnica sezone.
Ipak,ni remi nije los rezultat,ali imamo za cime zaliti.Ocekuje nas super uzbudljiva zavrsnica sezone.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Vjeruj i ja sam kontao dal da Palermo napoli stavim 2-1 ili 1-1 i na kraju stavi ovo drugo.adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:
Steta, jedva izvukose bod. Prekinuli smo sjajan niz od 4 pobjede za redom.![]()
Mogli smo i do 3 boda ali ipak nema veze...nije ni bod los nakon 4 pobjede...najvise mi je krivo za Olimpic-Sarajevo-tu sam se dvoumio izmedju 2-1 i 1-2
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
..Pivopije-Bilder 1:1 FT ..sta reci,kada se pogleda kakvi su rezultati bili tekmi za domacine,dobro smo i prosli 
..cestitke Megamonu na pogotku
- el-fighter
- Kontakt:
muhovic je napisao/la:..Pivopije-Bilder 1:1 FT ..sta reci,kada se pogleda kakvi su rezultati bili tekmi za domacine,dobro smo i prosli
pa šta je ovo......čitav dan gledam rezultate i skontam da smo pobijedili već, sad uđem na forum i piše 1:1 kad onaj Bilbao 2:1 završio. Ipak mislim da je ovo najrealniji izhod
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
FK Klošari poraženi pred svojim navijačima. Čestitam gostima na zasluženoj pobjedi, kao i kapitenu na golu. Predstoji nam velika borba za opstanak u društvu najboljih.
Što se tiče kladionice, djelimično sam zadovoljan.
Što se tiče kladionice, djelimično sam zadovoljan.
Zadnja izmjena: domineysn, dana/u 24 apr 2011, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
Still learning...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.