Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
GRAZIE! Messi Messi Messi....DAVID VILLA 7' je napisao/la:[youtube][/youtube]JuveSissoko je napisao/la:imal gol Messiradone??
Mislim da bi vam on savrseno dosao,cak bi natjerao i Villu na vise zalaganja..A to je najmanje sto zelim jer je Llorente kod mene u top4dacco je napisao/la:Ljudi moslim da Barca pod obavezno mora dovesti centarfora 190cm+ a ja glasam za Ljorentea vidjelo se protiv frankovaca u finalu kupa da nam treba takva vrsta napadača imam osjećaja da bih svaki 3-4 centraršut Adrijana i Alvesa sa njim bio gol a i Ljorente igra u Španiji brzo bih se privikao...
Umjesto koga da igra ?dacco je napisao/la:Ljudi moslim da Barca pod obavezno mora dovesti centarfora 190cm+ a ja glasam za Ljorentea vidjelo se protiv frankovaca u finalu kupa da nam treba takva vrsta napadača imam osjećaja da bih svaki 3-4 centraršut Adrijana i Alvesa sa njim bio gol a i Ljorente igra u Španiji brzo bih se privikao...
Isti napadac je bio Ibra pa ste ispushili karinu. Nebi imao nista protiv da dodje, samo bi vas oslabio jer je pokretan ko hrastovo drvo. Uz to je Ibra kud-ikamo bolji napadac od njega, ali eto. Samo vi.dacco je napisao/la:Ljudi moslim da Barca pod obavezno mora dovesti centarfora 190cm+ a ja glasam za Ljorentea vidjelo se protiv frankovaca u finalu kupa da nam treba takva vrsta napadača imam osjećaja da bih svaki 3-4 centraršut Adrijana i Alvesa sa njim bio gol a i Ljorente igra u Španiji brzo bih se privikao...
Nedovode se igraci samo za prvih 11,izmedju ostalog jedna od prednosti Madrida je cisto duzina i sirina klupe realno,a nevjerujem da se bas njihovi navijaci pitaju a sto ce Kaka a on na klupi,a sto ce Benzema i Adebayor a oni na klupi,a sto ce Diarra a on na klupi,a dodje do povreda super nema kukanja umjesto Ozila imas Kaku,umjesto Higuaina imas Benzemu,kod nas se povrijedi Villa ti imas Jefrena,povrijedi ti se stoper ti nemas zamjene nego radis alternarivu u vidu veznih igraca,eto sad necemo imati lijevog beka jel su svi povrijedjeni i Maxwell je veceras dobio povredu pa sad oni krpe koga ce staviti tu,a nemas opcija nego opet moras raditi alternativu i stavljat igraca sa trece pozicije,eto sto treba kupiti dobrog igraca bez obzira hoce li biti u prvih 11 ili ne,ekipa nije 11 igraca nego 22 podjednako dobra igraca,a nasa klupa nije bas u domenu sa prvih 11 realnoDAVID VILLA 7' je napisao/la:Umjesto koga da igra ?dacco je napisao/la:Ljudi moslim da Barca pod obavezno mora dovesti centarfora 190cm+ a ja glasam za Ljorentea vidjelo se protiv frankovaca u finalu kupa da nam treba takva vrsta napadača imam osjećaja da bih svaki 3-4 centraršut Adrijana i Alvesa sa njim bio gol a i Ljorente igra u Španiji brzo bih se privikao...
Mozes misliti i to 50 golPortillo je napisao/la:Jel moguce da je Messi zabio desnom
hahahahahahha!Ad0 je napisao/la:Mozes misliti i to 50 golPortillo je napisao/la:Jel moguce da je Messi zabio desnom![]()
![]()
Upravo to, Barcinih 11 je stvarno odlično (savršeno), ali kad je rezultat nepovoljan Barca nema jokera s klupe.. Real ima što reče Miky_hz ima barem 5, 6 odličnih zamjena koji mogu komotno igrat u svakog europskoj momčadi pa tako i donjeti prevagu s klupe kad zatrebajumiky_hz je napisao/la:Nedovode se igraci samo za prvih 11,izmedju ostalog jedna od prednosti Madrida je cisto duzina i sirina klupe realno,a nevjerujem da se bas njihovi navijaci pitaju a sto ce Kaka a on na klupi,a sto ce Benzema i Adebayor a oni na klupi,a sto ce Diarra a on na klupi,a dodje do povreda super nema kukanja umjesto Ozila imas Kaku,umjesto Higuaina imas Benzemu,kod nas se povrijedi Villa ti imas Jefrena,povrijedi ti se stoper ti nemas zamjene nego radis alternarivu u vidu veznih igraca,eto sad necemo imati lijevog beka jel su svi povrijedjeni i Maxwell je veceras dobio povredu pa sad oni krpe koga ce staviti tu,a nemas opcija nego opet moras raditi alternativu i stavljat igraca sa trece pozicije,eto sto treba kupiti dobrog igraca bez obzira hoce li biti u prvih 11 ili ne,ekipa nije 11 igraca nego 22 podjednako dobra igraca,a nasa klupa nije bas u domenu sa prvih 11 realnoDAVID VILLA 7' je napisao/la:Umjesto koga da igra ?dacco je napisao/la:Ljudi moslim da Barca pod obavezno mora dovesti centarfora 190cm+ a ja glasam za Ljorentea vidjelo se protiv frankovaca u finalu kupa da nam treba takva vrsta napadača imam osjećaja da bih svaki 3-4 centraršut Adrijana i Alvesa sa njim bio gol a i Ljorente igra u Španiji brzo bih se privikao...
Negovorim ovo za Lorentea nego eto onako,opcenito
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.