BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Sušić je neznalica i grobar najbolje reprezentacije svih vremena.
A jeste vise dosadni sa Karicem 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Džeko i Spaha mu vodili kvalifikacije,cak je i Ibričića morao povest da im ne bude dosadno u Braziluinvincible1921 je napisao/la: ↑17 okt 2025, 23:39Joj dusmanske izjave Susica...bas pakaski iskreno..tacno vidis zavist
Najjace kae ne smije se desit da ti slabi kipar vrati 0:2 a on izgubio u Zenici od njih![]()
![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Tačno. Eto on se odjednom pretvorio u Carlosa i ne mozemo bez njega. Nama ta pozicija lijevog beka i ne škripi toliko, iskreno. Pa u ovim kvalama nam je lijevi bek (Mujakić, Burnić) puno bolji od desnog (Dedić, Gazibegović).
Nama trebaju kvalitetni vezni igrači, a u nedostatku takvih, to moraš nadoknaditi drugim stvarima, trkom, disciplinom, voljom...
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kad skontas selektori najvise a donekle nas mentalitrt su nas vazda kostali. Selektori su nas unistili..
Naprimjer jedna slovenija se plasirala na dva eura i jedno SP do 2010 ako se ne varam...a onda skontas da si ti imo bolje igrace od njihovog najboljeg a kamol ostalih...
Realno morali smo igrat bar jedno prventsvo do 2010. i jos bar jedan euro nakon....ali nikad selektora nismo imali...Ciro bi vjerovatno jedini uspio al bas malerski portugal dobijemo, a mislim da bi rutinski prosli sve ostale. Dodaj jos tome manjak srece, sudije itd i eto nas sa jednim plasmanom...
Zato kontam pa mozda sad prodjemo pa makar i naguzove

=\_1921_/=
je li realno da se Susic spomenuo jos jucer a da Emir 79-pasho jos nije reagovao:-)
-
- Kontakt:
On je znao i bez napadaca praviti spisak.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
bilo kako bilo, bilo je sto puta bolje nego sada
pariz i posebno žilina se neće nikad više ponoviti
pariz i posebno žilina se neće nikad više ponoviti
-
- Kontakt:
Bili su i igraci sto puta bolji nego sada. Ne mogu se porediti te dvije situacije.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
+1
Sad da odemo do polufinala, mislim da ne bi bilo kao u Parizu. Iscekivali se mecevi pola godine.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jest, ali su igraci bili sto puta bolji i igrali u sto put boljim klubovima, redom:
Stoke,
Freiburg, Sevilla, Genoa, Arsenal;
Everton, Roma
Lazio, La Coruña, Hoffenheim,
City
Na klupi jos 3-4 iz liga5.
Danas:
St. Pauli
Benfica, Schalke (2.BL), sassuolo, Hurmasicaspor
Pafos, YB, Brondby
Salzburg, Plzen
Fiorentina (40 god.)
Dakle, 7 igrača treći ešalon europskog fudbala: Švica, Kipar, Češka, Danska, Türkiye, Austrija, 2 Bundesliga
Jedan komad iz drugog ešalona: Portugal
3 grla iz liga5
- Goalgetter
- Kontakt:
Mi i tad nismo imali bog zna kakve igrače. Eto ako se uporedi sa danas recimo mi smo bili na nivou jedne današnje Turske. A ko danas smatra Tursku za neku velesilu?
Današnja Švedska je već bolja od ondašnjih nas. A s obzirom da Norveška ima Halaanda i Odegaarda nisam siguran da smijem reći kako smo od njih bolji.
+ mi nikad nismo imali igru. Do Sušića je sve to loše bilo. Onda period stagnacije pa dolazi Petev pa smo opet imali nekakvu igru. Pa smo se tražili. Pa sad pod Barbarezom opet tu i tamo imamo nekakvu igru.
To je uvijek izgledalo sramežljivo osim tih eto par epoha. Golovi iz kornera, prekida ili direktno iz slobodnjaka. Maksimalno neka gužva u šesnestercu.
Današnja Švedska je već bolja od ondašnjih nas. A s obzirom da Norveška ima Halaanda i Odegaarda nisam siguran da smijem reći kako smo od njih bolji.
+ mi nikad nismo imali igru. Do Sušića je sve to loše bilo. Onda period stagnacije pa dolazi Petev pa smo opet imali nekakvu igru. Pa smo se tražili. Pa sad pod Barbarezom opet tu i tamo imamo nekakvu igru.
To je uvijek izgledalo sramežljivo osim tih eto par epoha. Golovi iz kornera, prekida ili direktno iz slobodnjaka. Maksimalno neka gužva u šesnestercu.
Pa dok je bio u Darmstadtu, pljuvao se kako je los, oyebina i slicni epiteti. Sad ga odjednom prizivaju kao da ce nam rijesiti sve probleme.Goalgetter je napisao/la: ↑18 okt 2025, 12:44Razocarace se mnogi kad ga prvi put pogledaju (ako dobije sansu)
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mujakic nam je lijevi bek. U odnosu na njega, Civic je Carlos.
Mujakić ne može igrati protiv Rumunije zbog kartona.
Igrat ce Seo svakako. Burnic izmjena.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve moguće opcije :
Rumuni imaju osiguran baraž preko Lige nacija, međutim drugo mjesto u ovoj grupi im garantuje drugi pot u odnosu na trenutni četvrti. Drugi pot ti nudi domaćinstvo u polufinalu baraža i lakšeg protivnika.a) pobjeda Bosne i Hercegovine protiv Rumunije i pobjeda Bosne i Hercegovine protiv Austrije -> prvoplasirani smo i osigurali smo direktno odlazak na Svjetsko prvenstvo.
b) pobjeda Bosne i Hercegovine protiv Rumunije i remi ili poraz protiv Austrije -> drugo mjesto i osigurali smo baraž (gdje ćemo biti u trećem potu).
c) remi Bosne i Hercegovine i Rumunije, remi Austrije i Bosne i Hercegovine ili pobjeda Bosne i Hercegovine protiv Austrije-> drugo mjesto i osigurali smo baraž (gdje ćemo biti u trećem potu).
d) remi Bosne i Hercegovine i Rumunije, te poraz Bosne i Hercegovine protiv Austrije -> u zavisnosti od gol razlike će se birati drugoplasirani (Rumuni u prednosti zbog zadnjeg kola protiv San Marina).
e) poraz Bosne i Hercegovine protiv Rumunije, te pobjeda Bosne i Hercegovine protiv Austrije -> u zavisnosti od gol razlike će se birati drugoplasirani (Rumuni u prednosti zbog zadnjeg kola protiv San Marina).
f) dva poraza Bosne i Hercegovine u novembru -> trećeplasirani smo
g) pobjeda Kipra protiv Austrije, pobjeda Bosne i Hercegovine protiv Rumunije i pobjeda ili remi Bosne i Hercegovine protiv Austrije -> prvoplasirani smo.
h) remi Kipra i Austrije, pobjeda Bosne i Hercegovine protiv Rumunije i samo pobjeda Bosne i Hercegovine protiv Austrije -> prvoplasirani smo.