Zakidali*
Veceras je Vico sredio sklanjanje
Zakidali*
A ne do Bog da pobjedimo ako odigramo bolje od Radnika, jel tako? Šta ako zijanimo, jel nam i to vico sredio?LondonBlues je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:18Zakidali*Pendulum je napisao/la: ↑18 okt 2025, 16:52Tako je. Zato nas zakidaju gdje god stignu. Pametnice.LondonBlues je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:01
Sad se lize sa Mirvicem a ovaj clanke placa sto mu Vico kaze.![]()
Veceras je Vico sredio sklanjanje
Dodje ti Zrinski,lijepo vrijeme,subota... I na tribinama 350 gledalaca.. Ja ne znam kome je ova Sloga zanimljiva.Lynx je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:39Nema mi ogavnije ekipe od ove Sloge, otkako su ušli samo služe kao sigurna 3 boda i da se skine skalp drugim ekipama, potpuno druga priča u odnosu na ostale klubove iz rs-a npr. Radnik, Leotar, Rudar, Slavija koji i imaju nekakve historije. Neka izvinu jedino pravi stari navijači ovog kluba, ali su im cirkus napravili.
Ljudi već 5 godina igraju na premijerligaški neuslovnom stadionu i nikom ništa![]()
![]()
![]()
Nije, tad je BeusPendulum je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:24A ne do Bog da pobjedimo ako odigramo bolje od Radnika, jel tako? Šta ako zijanimo, jel nam i to vico sredio?
Kazu da decko ima informacije iz prve rukePendulum je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:24A ne do Bog da pobjedimo ako odigramo bolje od Radnika, jel tako? Šta ako zijanimo, jel nam i to vico sredio?
Sloga je puna uprava kriminalaca .Klub služi za kladionice i slično.Nesto kao sto je Lokomotiva prije par godina bila Dinamu.Zigazaga je napisao/la: ↑18 okt 2025, 18:25Dodje ti Zrinski,lijepo vrijeme,subota... I na tribinama 350 gledalaca.. Ja ne znam kome je ova Sloga zanimljiva.Lynx je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:39Nema mi ogavnije ekipe od ove Sloge, otkako su ušli samo služe kao sigurna 3 boda i da se skine skalp drugim ekipama, potpuno druga priča u odnosu na ostale klubove iz rs-a npr. Radnik, Leotar, Rudar, Slavija koji i imaju nekakve historije. Neka izvinu jedino pravi stari navijači ovog kluba, ali su im cirkus napravili.
Ljudi već 5 godina igraju na premijerligaški neuslovnom stadionu i nikom ništa![]()
![]()
![]()
Jbt.pa na onakvom nevremenu protiv Borca,u Prijedoru bilo 2000 ljudi.
Jest slazem se, ali pitanje je da je obrnuta situacija i da je jos bolje neki drugi tim ovako zabio, bilo bi cist gol, nije namjerno dirao . Al eto.. zato se smijem, pogleda 2 puta situciju i odmah svira.. a Borcu se svira penal udarcen u stomak.. de ba
Igrao je rukom, sta seres sad.jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:03Ma mi smi na ovo navikli.
Moramo bit 4-5 puta bolji da bi pobijedili.
Ne mozes duplo bit bolji ne daju ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.