Slazem se s tobom 1000%. Prvo ono šta sve mi fulimo, ja mislim na filmovima ne možemo vidjeti i kako mi sami sebi znamo zakomplikovati to je cudo. Sve je ovo u stvari nedostatak samopouzdanja i nesigurnosti u pojedine igrače ili golmane. Teško je igrat, a znati sta sve sudija moze uraditi i nece nikako odgovarati. Opet ja se nadam da će, ako Bog da, doći bolji dani...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Nek nasi pogledaju kako kone prozivaju savez od uprave im do navijaca mozda nesto naucimo mada izgleda da nam odgovara ova politika saveza.
Zoran iza ledja Mirvicu potpisuje igrace i lagano pravi privatnu menadjersku ekipu za preprodaju. Koji smo mi idioti od navijaca
-
- Kontakt:
Turda,Paskalev,Ristovski,Bralic,Mamas,Cimirot,Musija poklonili 10 golova protivniku, sve priskusni igraci . Al bukvalno dadaju im u noge da nam zabiju gol u sve i jednom gostovanju onda se ti vracaj a na to te war ceka ko zapeta puska da nesto skrivis.
-
- Kontakt:
Kakva glupost.
Pa sačekajte bar prelazni rok s tim podvalama. Ovako nema smisla nikakvog.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Racunica je jasna, Borac ce uzet Radniku Slogi i Rudaru 12 poena a osigurat ce im sudjenje kuci protiv nas i sl nama.
O utk Francis jos jednom dokazao i pokazao da nije kalibar za FKS i to svako strucan zna, to je klasicna trkaca kokos.
Musija je rupa i bit ce rupa, kapiten se mora klupirat.
Ne mogu skontat da od Rozmana pa na ovamo smo imali cirka 50 neki trenera, pomocnika i sl jel moze iko skontntat da se na oranicama koje nisu hibrid ne moze ovako igrat kako mi igramo.
Dva jablana u stavi u napad 442, nabij 250 lopti zabit ces dva gola i ne filozofiraj nazad to je recept, a ne mi cemo neki posjed igrat.
Ma uostalom sta se imam sikirat bitna je zapadna tribina koja nosi novo ime (mozda) i roze trakice mjesec dana oko ručica i sl, jel ima sta iduci mjesec?
O utk Francis jos jednom dokazao i pokazao da nije kalibar za FKS i to svako strucan zna, to je klasicna trkaca kokos.
Ne mogu skontat da od Rozmana pa na ovamo smo imali cirka 50 neki trenera, pomocnika i sl jel moze iko skontntat da se na oranicama koje nisu hibrid ne moze ovako igrat kako mi igramo.
Dva jablana u stavi u napad 442, nabij 250 lopti zabit ces dva gola i ne filozofiraj nazad to je recept, a ne mi cemo neki posjed igrat.
Ma uostalom sta se imam sikirat bitna je zapadna tribina koja nosi novo ime (mozda) i roze trakice mjesec dana oko ručica i sl, jel ima sta iduci mjesec?
Zasto Ignjatkov na 2:2 u utakmici gdje ti visi gol, samo da ubacis drugog napadaca malog Ristica, i pobjedis 3:2 ?jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:54Kava glupost.
-
- Kontakt:
Kone budu oštećene unazad dvije tri utakmice i večeras odmah parola ide i to kakva. Nas kolju po ko zna koju sezonu i diže se parola sa stihovima MRTVOG HALIDA… Sve je odavno otišlo u Honduras.
Sad kad imaš trideset, opet samo misliš ti kome glavu razbiti.
-
- Kontakt:
Od 150 skauting sluzba koliko smo promjenili zadnja nas je unistila da cemo se dugo oporavljat sa Turdom,Paskalevom,Mamasom,Chidijem,Pejovicima,golmanima itd.
Sad bi potpisao da se vratim u onaj Sablicev period samo da ne gledam ovo.Zgadili su mi se svi u i oko kluba
Sad bi potpisao da se vratim u onaj Sablicev period samo da ne gledam ovo.Zgadili su mi se svi u i oko kluba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Svašta ovde mozes pročitati. Ignjatov je u Akademiji ja mislim zadnjih dvije ili tri godine, ali Mamic je to davno uvaliojurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:54Kakva glupost.
Pa sačekajte bar prelazni rok s tim podvalama. Ovako nema smisla nikakvog.
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imali jedan polu-napad do kraja, jest, Ristić bi u stilu supermana poletio i zabio gol. Daj ba
Stoji da je trebao ući ofanzivac, ali pričate isto da je to uradio 30 min pred kraj, a ne zadnjih 50 sekundi meča.

Stoji da je trebao ući ofanzivac, ali pričate isto da je to uradio 30 min pred kraj, a ne zadnjih 50 sekundi meča.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kako se ovde spinuje i koristi neka pamet samo da bi se podgrijala NEGATIVA..
Imamo 12 bodova, i u zadnje 2 utakmice pod novim sefom imamo 2 boda, gdje smo izgubili 2 bida protiv zrinjskog u zadnjoj minuti i sad 2 boda SUDISKIM ODLUKAMA NA STETU NASEG KLUBA.
Ok dosta golova primamo radi individualni gresaka igraca, al i te greske su razumljive jer igraci nemogu nikako da izadju iz grcka NAJVECIM RAZLOGOM RADI SUDISKI GRESAKA I VELKOG BROJA POVREDA.
Radnik nije ima nijednu sansu za 90 minuta i to je veoma bitno, dali su prvi go iz individualne greske (teren je takodje dosta kumovo) drugi go ista stvar nepaznja, i pored toga dali smo 2 gola ponovocu reci CIST CRVENI KARTON (2gi zuti) i cist PENAL..
I po meni STO JE NAJVAZNIJE JESTE STO SE VIDI DA OVAJ TRENER ZNA SVOJ POSO I DA SE POCINJE VIDJET NJEGOV RUKOPIS..
A ovi sto pljuju MIRVICA ; de ako moze neko da napise o cemu se radi..
Imamo 12 bodova, i u zadnje 2 utakmice pod novim sefom imamo 2 boda, gdje smo izgubili 2 bida protiv zrinjskog u zadnjoj minuti i sad 2 boda SUDISKIM ODLUKAMA NA STETU NASEG KLUBA.
Ok dosta golova primamo radi individualni gresaka igraca, al i te greske su razumljive jer igraci nemogu nikako da izadju iz grcka NAJVECIM RAZLOGOM RADI SUDISKI GRESAKA I VELKOG BROJA POVREDA.
Radnik nije ima nijednu sansu za 90 minuta i to je veoma bitno, dali su prvi go iz individualne greske (teren je takodje dosta kumovo) drugi go ista stvar nepaznja, i pored toga dali smo 2 gola ponovocu reci CIST CRVENI KARTON (2gi zuti) i cist PENAL..
I po meni STO JE NAJVAZNIJE JESTE STO SE VIDI DA OVAJ TRENER ZNA SVOJ POSO I DA SE POCINJE VIDJET NJEGOV RUKOPIS..
A ovi sto pljuju MIRVICA ; de ako moze neko da napise o cemu se radi..
-
- Kontakt:
Ma javno je Telgetija rekao sta je plan, pola lice ce da cine klubovi iz RS tj vise od pola, igraces i bices plasiran onoliko koliko ti oni dozvole, mada nama je vaznije jel trener postavio taktiku da ti poniste svaku tekmu gol,da ti svaku svirnu penal izmisljeni itd valjda i za to ima taktika,ovdje je jedina opcija dici glas,ustat protiv ovog zla ili gledat i biti stecak druge nema.Kyle88 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:55Racunica je jasna, Borac ce uzet Radniku Slogi i Rudaru 12 poena a osigurat ce im sudjenje kuci protiv nas i sl nama.
-
- Kontakt:
Pravi čovjek sebi situaciju da i kad ne bude predsjednik saveza da ima sve u svojim rukama. Pametan.
Lagano 5 sprkih klubova će bit + Borac. I Sarajevo Zrinjski Željezničar i neka Hrvatska ekipa i onda će imati sigurnih 60 bodova.
Nece ovdje niko drugi ništa osvojit do 2035.
Lagano 5 sprkih klubova će bit + Borac. I Sarajevo Zrinjski Željezničar i neka Hrvatska ekipa i onda će imati sigurnih 60 bodova.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ubacio je na teren jednog od najtalentovanijih juniora iz naše akademije, a ne posuđenog igrača Radnika iz Surdulice. Kakve gluposti pišete, nestvarno. Zar ne vidi niko od vas da mi imamo problem sa u21 godištem? Pored Ignatkova još minimalno 2 juniora treba postepeno uvoditi u ekipu, od sljedeće sezone i Mujkić i Krđalić izlaze iz zaštićenog godišta.mire971 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:55Zasto Ignjatkov na 2:2 u utakmici gdje ti visi gol, samo da ubacis drugog napadaca malog Ristica, i pobjedis 3:2 ?
Zašto novinarčići ne pišu o suđenju u Bijeljini ? Prošlo kolo su se raspisali samo tako, j.bo ih željkan njihov.
-
- Kontakt:
To je Sisoje sve rekao, da je bio na sastancima gdje je to dogovoreno i najavio da ce promijeniti statut da Vico moze biti tu sto duze,naravno niko nista na sve to,do tada su se bosnje klale i pricali o taktikama,trenerimajurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:02Pravi čovjek sebi situaciju da i kad ne bude predsjednik saveza da ima sve u svojim rukama. Pametan.
Na srecu nije vise trenerSanchez87hz je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:51Ostalo im od Husrefa,mozda i ne znaju da nije vise trener![]()
-
- Kontakt:
Ma buraz kad mi ne pisemo zasto bi mediji, zasto da mediji pisu kad uprava cuti,navijaci, takav smo letargican narod,nismo sposobni za bilo sta,letargicni i nikakvi. Da su to normalni mediji napisali bi tekst kako je moguce da nam se sve na var gleda, da nam svaku tekmu izmisle penal,crveni, poniste regularne golove itd
Trenutno korisnika/ca: haklamas, johntravolta123, Samba71 i 43 gosta.