Sto ti nas spominjes ne kontam jel vam to krvi i nasi neki likovi kad vas spominju , druze klub ti u vrhu, igrate top mene bi **** bolio da sam na tvom mjestu, a vi se zamarate nama da ispadnemo sta vas boli **** ?
KosevoZove je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:38Sto ti nas spominjes ne kontam jel vam to krvi i nasi neki likovi kad vas spominju , druze klub ti u vrhu, igrate top mene bi **** bolio da sam na tvom mjestu, a vi se zamarate nama da ispadnemo sta vas boli **** ?
Najgore sto si i mene upalio virtoVirtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:40KosevoZove je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:38Sto ti nas spominjes ne kontam jel vam to krvi i nasi neki likovi kad vas spominju , druze klub ti u vrhu, igrate top mene bi **** bolio da sam na tvom mjestu, a vi se zamarate nama da ispadnemo sta vas boli **** ?
A moram brate zbog ovih malumnika tipa Đipke, bvsic i kompanija, vidiš kako se lijepo upale k'o kutnjaci.![]()
A jbg, teška utakmica, suđenje standardno loše, moraš se upaliti.
Treba reportere slati u dolinu Neretve na stažiranje.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:03istočna bosna uvijek bila književno najpismenija, tako da s TV Foča nije sigurno![]()
Mislim da ovo nije dozvoljeno na forumu, ali zaista sam morao citirati. Ne treba pozivati na ubistvo i slično, ali ovdje nema rješenja dok se ne desi neki belaj pa da sudije i oni koji ih delegiraju ne smiju izaći iz kuće bez pet specijalaca da ih čuvaju. Recimo neki kiparski scenario.
Nema nama spasa ocm dokle god je ona ravaku u klubu koja se pita izgleda i petlja u sve i to dobro!!!
Ma ovdje buraz mora glava past ili kuca do temelja,drugacije nece prestat.Samo Kipar i Bugarska mentalitetVirtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:45Mislim da ovo nije dozvoljeno na forumu, ali zaista sam morao citirati. Ne treba pozivati na ubistvo i slično, ali ovdje nema rješenja dok se ne desi neki belaj pa da sudije i oni koji ih delegiraju ne smiju izaći iz kuće bez pet specijalaca da ih čuvaju. Recimo neki kiparski scenario.
Jasta je. Nivo osmogodišnjaka.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:48Ma ovdje buraz mora glava past ili kuca do temelja,drugacije nece prestat.Samo Kipar i Bugarska mentalitet
Pa kad skontaju jel im bitniji Vico ili zivot nece ovo raditi.
Poštujem ja tebe @Duškajurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:52Jasta je. Nivo osmogodišnjaka.
Ne znam sto ste toliko sretni jel sto smo mi loši ili sto ste vi treći ? Sta je od to dvoje ?
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, 7republictz, Grk1234, ik0ik0, Samba71, successminator, Tatamata1946 i 83 gosta.