FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislio sam da je Posušje gospodski klub, ne znam šta im treba ona objava…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
E cuj korektno sudjenje. Onaj pomocni do istoka se pogubio ne zna sta mase. Gore mi je ovo sitno sto namjerno radi nego jednu veliku gresku da napravi. Sreca nam je sto smo kuci igrali pa ne smije.
Fk Željezničar.
Dobro je on u pameti ikako bio kako smo mu se natovarili mi sa istoka nakon pocetnih gluposti koje je pravio

Sarajevski Željezničar.
-
- Kontakt:
Nisu to bile nikake pocetne gluposti, niti ta prica kako nije znao sta pokazuje, niti su mu se ruke trzale, niti se usro, nista od toga nije bilo - vec je dzukac od prve minute svjesno, ciljano i po dogovoru siljio za Posusje, znao je Tomic vrlo dobro sta radi, bas kao sto je znao i Jelic proslo kolo ili Bilbija u Sirokom... Nema nista slucajno u ovoj korumpiranoj ligi
to vise da shvatimo jednom za sva vremena. Oni iz Posusja su takođe znali to unaprijed zato su i krenuli navaljivati, nasrtati, ulijetati u kost nasim igacima, faulirati itd. Kad znas da te sudija nece previse lupati sa zutim kartonima, osim kad bas mora.

Sumnjaju na prednje križne. Samo da nije to..Napaceni87 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 23:04Na koju se konkretno povredu cilja kod Sosica? Nisam pratio utakmicu
Upravo, ne vide ruku u par navrata, ali pomocni vidi da je izasla lopta kad je Mufta reagovao i bio je korner za posusje.let3 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 00:19Nisu to bile nikake pocetne gluposti, niti ta prica kako nije znao sta pokazuje, niti su mu se ruke trzale, niti se usro, nista od toga nije bilo - vec je dzukac od prve minute svjesno, ciljano i po dogovoru siljio za Posusje, znao je Tomic vrlo dobro sta radi, bas kao sto je znao i Jelic proslo kolo ili Bilbija u Sirokom... Nema nista slucajno u ovoj korumpiranoj ligito vise da shvatimo jednom za sva vremena. Oni iz Posusja su takođe znali to unaprijed zato su i krenuli navaljivati, nasrtati, ulijetati u kost nasim igacima, faulirati itd. Kad znas da te sudija nece previse lupati sa zutim kartonima, osim kad bas mora.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ma razumijemo mi to druze sve, samo kazem da se fraer pogubio jer je imao nalog sta i kako da radi, a iza ledja mu huci rulja - nije mu bilo jednostavno i poceo je da mu racio radi da ne bi nahebolet3 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 00:19Nisu to bile nikake pocetne gluposti, niti ta prica kako nije znao sta pokazuje, niti su mu se ruke trzale, niti se usro, nista od toga nije bilo - vec je dzukac od prve minute svjesno, ciljano i po dogovoru siljio za Posusje, znao je Tomic vrlo dobro sta radi, bas kao sto je znao i Jelic proslo kolo ili Bilbija u Sirokom... Nema nista slucajno u ovoj korumpiranoj ligito vise da shvatimo jednom za sva vremena. Oni iz Posusja su takođe znali to unaprijed zato su i krenuli navaljivati, nasrtati, ulijetati u kost nasim igacima, faulirati itd. Kad znas da te sudija nece previse lupati sa zutim kartonima, osim kad bas mora.

Nije isto radit po nalogu u bijeljini, posusju, sirokom itd i na Grbavici gdje imas 10k ljudi, i dobro izvagas hoces li prelit casu i hocel nekom past klapna (a svi znaju da su jako blizu toga)
Rudar nezgodan, a bit ce neko sudijsko klanje ako napokon ne dodje neko normalan za sudiju.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Bitno je pobijedit i kada igramo loše.
Hamza još jednom pokazao da je veliki potencijal.
Lagumdžija po ulasku unio mirnoću, odigra dobro kad ga ne prenese.
Seedorf kriminalan, mislim da nije za prvih 11.
Nadam se da Madžid nije ozbiljnije povrijeđen.
IGRAJTE SRCEM, SARAJEVSKI PLAVI!
Hamza još jednom pokazao da je veliki potencijal.
Lagumdžija po ulasku unio mirnoću, odigra dobro kad ga ne prenese.
Seedorf kriminalan, mislim da nije za prvih 11.
Nadam se da Madžid nije ozbiljnije povrijeđen.
IGRAJTE SRCEM, SARAJEVSKI PLAVI!
MA HAJTE MOLIM VAS
Znamo li dokle je i sta se desava sa Dopisom UEFAi?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
I meni je to upalo u oči. Hiljade ljud s tribina vide da igrač Posušja igra rukom, te stvara priliku za nastavak akcije sa gol šansom , ali eto sudija ni glavni ni pomoćni, par metara udaljeni ne vide ništa. Nije to jedina ruka bila.Pablo11 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 00:46Upravo, ne vide ruku u par navrata, ali pomocni vidi da je izasla lopta kad je Mufta reagovao i bio je korner za posusje.let3 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 00:19Nisu to bile nikake pocetne gluposti, niti ta prica kako nije znao sta pokazuje, niti su mu se ruke trzale, niti se usro, nista od toga nije bilo - vec je dzukac od prve minute svjesno, ciljano i po dogovoru siljio za Posusje, znao je Tomic vrlo dobro sta radi, bas kao sto je znao i Jelic proslo kolo ili Bilbija u Sirokom... Nema nista slucajno u ovoj korumpiranoj ligito vise da shvatimo jednom za sva vremena. Oni iz Posusja su takođe znali to unaprijed zato su i krenuli navaljivati, nasrtati, ulijetati u kost nasim igacima, faulirati itd. Kad znas da te sudija nece previse lupati sa zutim kartonima, osim kad bas mora.
Pa nekoliko nedosuđemih faulova u izglednim situacijama. Da su mogli išta naći kod našeg gola, s merakom bi ga poništili. Pritisak s tribina je sinoć spriječio novu sudijsku pljačku, to je jasno ko dan.
-
- Kontakt:
Zao mi Sosica u pm, nadamo se da nisu ligamenti.
Boljevic nije za prve postave ko god sta pricao.
Boljevic nije za prve postave ko god sta pricao.
- svrakino1921
- Kontakt:
Napaceni87 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 23:04Na koju se konkretno povredu cilja kod Sosica? Nisam pratio utakmicu
Ruptura prednjeg križnog ligamenta (ACL)
Osjetio isti bol kao kad je imao rupturu prednjeg križnog ligamenta na ovoj drugoj nozi
I zato je odmah izašao
Nije dobro jer on zna kako to izgleda
- kolezeljovac
- Kontakt:
Brz oporavak Madzide šta god da je <3
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Hoće li klub konačno pokazati svoju veličinu i zabraniti ulazak na tribine ovim koridašima iz Cevljanovica?
Željezničar - Posusje 1:0
U19 Sloga - Željezničar (danas)
U17 Posusje - Željezničar 1:1
U15 Posusje - Željezničar 0:5
U19 Sloga - Željezničar (danas)
U17 Posusje - Željezničar 1:1
U15 Posusje - Željezničar 0:5
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Upravo tako. Opipavao je puls i našeg tima i tribina. Šiljio je za njih, svirao im sve, svaki dodir, u blizini našeg 16. Sa sjevera se jasno vidjela namjera i neki penal da im zasvira. Ali to naravno ne pravda lošu postavku igre u prvih pola sata.
Samo Željo!
Jaganjac zasijao ponovo sinoc. Nadam se da Madzidova povreda nije ono cega se bojimo, to bi bio drugi igrac sa ACL.
Muftic mi je napokon malo sigurnije izgledao ovu tekmu kad se lopta vraca prema njemu iako ja mrzim to vracanje lopte golmanu.
Boljevic - ja ne znam sta je sa likom, slabo ono izgleda. Da nema to neko ime za koje svi smatraju da moze bljesnuti, davno bi se nasla zamjena za njega i cao zdtavo. Kad imas 10 saigraca koji grizu, a tebe libo racku, to mi nikako nije jasno sta je njemu u glavi.
Vini mi izgleda kao da ima neku povredu, cak nakon prvog sprinta se cudno ponasao, nadam se da nije i kod njega nesto.
Naravno da je opet sudjenje bilo neuravnotezeno i sve dok nije skontao pred kraj da Posusje i ne napada vise, nije prestajao sa zmirenjem na neke stvari. Sad mi je jasno da ce na Grbavici ovo raditi na nacin da ce fol pustati jacu igru (a naravno neuravnotezeno za obe ekipe) i VAR ce pokusati skinuti bilo sta makar se gledalo 10minuta unazad. Npr borcu se nije gledalo ni 20s prije gola protiv Rudara kad je igrac borca napravio faul i oduzeo loptu (gdje Kesic pusta prednost borcu nakon napravljenog faula
).
Eh parola Manijaka stavlja neke stvari u prvi plan i ovo bi mogli gledati cesce na ostalim stadionima jer je otislo predaleko. A valjda su svi svjesni da ovakvim stvarima direktno idu u neki incident izvan stadiona koji ce promijenit8 kriminal u nasem fudbalu.
Muftic mi je napokon malo sigurnije izgledao ovu tekmu kad se lopta vraca prema njemu iako ja mrzim to vracanje lopte golmanu.
Boljevic - ja ne znam sta je sa likom, slabo ono izgleda. Da nema to neko ime za koje svi smatraju da moze bljesnuti, davno bi se nasla zamjena za njega i cao zdtavo. Kad imas 10 saigraca koji grizu, a tebe libo racku, to mi nikako nije jasno sta je njemu u glavi.
Vini mi izgleda kao da ima neku povredu, cak nakon prvog sprinta se cudno ponasao, nadam se da nije i kod njega nesto.
Naravno da je opet sudjenje bilo neuravnotezeno i sve dok nije skontao pred kraj da Posusje i ne napada vise, nije prestajao sa zmirenjem na neke stvari. Sad mi je jasno da ce na Grbavici ovo raditi na nacin da ce fol pustati jacu igru (a naravno neuravnotezeno za obe ekipe) i VAR ce pokusati skinuti bilo sta makar se gledalo 10minuta unazad. Npr borcu se nije gledalo ni 20s prije gola protiv Rudara kad je igrac borca napravio faul i oduzeo loptu (gdje Kesic pusta prednost borcu nakon napravljenog faula

Eh parola Manijaka stavlja neke stvari u prvi plan i ovo bi mogli gledati cesce na ostalim stadionima jer je otislo predaleko. A valjda su svi svjesni da ovakvim stvarima direktno idu u neki incident izvan stadiona koji ce promijenit8 kriminal u nasem fudbalu.
Meni kad neko napise Bolja spreman tacno ne znam koji klinac gleda na terenu.
Frajer je nase najgore krilo i Pejic je za njega MBape licno.
Nema ga ni u odbrani ni u napadu, samo aplaudira za vracanje lopte u odbranu.
Nadam se da ga se rijesavamo sada na zimu.
Evo godinu ga trpimo a nista na terenu ni donosi.
Hoce li ga čajnoslu neko uzeti?
Frajer je nase najgore krilo i Pejic je za njega MBape licno.
Nema ga ni u odbrani ni u napadu, samo aplaudira za vracanje lopte u odbranu.
Nadam se da ga se rijesavamo sada na zimu.
Evo godinu ga trpimo a nista na terenu ni donosi.
Hoce li ga čajnoslu neko uzeti?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.