BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Bičakčića obavezno pozvati...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
FerdinandF
- Kontakt:
Izgleda mu je ovaj put Pap-alert zakaz'o. A dosad je fercer'o k'o singerica.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Imal gdjd kupit karte za rumuniju
Na events.ba sve raspeodato
Na events.ba sve raspeodato
- invincible1921
- Kontakt:
Prodase ih nisam znao ni da se prodaju
Pazi dobro od koga kupujes..peotiv austrije bruku ljudi je ostalo ispred stadiona jer im karte nisu bile validne na ovaj ili onaj nacin
=\_1921_/=
-
FerdinandF
- Kontakt:
Biće ovo preteška tekma.
Naša taktika i igra su poprilično provaljeni, a Lucesku nece dvaput napraviti istu gresku.
Plus, u uzlaznoj su formi, na krilima pobjede protiv austrije, i dolaze puno rasterećenije, jer već imaju baraz, a ovdje sta urade. To je opasno. Jako su nezgodni.
Barbarez će morati iznaći neko iznenađenje, a igrači moraju odigrati utakmicu karijere da bi pobijedili.
Naša taktika i igra su poprilično provaljeni, a Lucesku nece dvaput napraviti istu gresku.
Plus, u uzlaznoj su formi, na krilima pobjede protiv austrije, i dolaze puno rasterećenije, jer već imaju baraz, a ovdje sta urade. To je opasno. Jako su nezgodni.
Barbarez će morati iznaći neko iznenađenje, a igrači moraju odigrati utakmicu karijere da bi pobijedili.
Ovaj put bi red bio da pozove Emira Karica. Uz oporavljenog Kolasinca jedini pravi lijevi bek koji igra ozbiljan fudbal. Standardan clan Sturma. Poznavajuci Sea mislim, da nece moci odigrati obe utakmice (bice rovit, sitna povreda). Daj Boze da grijesim ali do sad je tako bilo.
Da tamo na lijevoj strani gledam Burnica ili Mujakica stvarno nema smisla ako vec imas rjesenje.
Da tamo na lijevoj strani gledam Burnica ili Mujakica stvarno nema smisla ako vec imas rjesenje.
Ma pusti, znamo svi da od toga nema ništa jer je na klupi bezobrazni egomanijak koji forsira menadžerske ojebine.Lavcina je napisao/la: ↑20 okt 2025, 17:23Ovaj put bi red bio da pozove Emira Karica. Uz oporavljenog Kolasinca jedini pravi lijevi bek koji igra ozbiljan fudbal. Standardan clan Sturma. Poznavajuci Sea mislim, da nece moci odigrati obe utakmice (bice rovit, sitna povreda). Daj Boze da grijesim ali do sad je tako bilo.
Karić, Hadžiahmetović, Huseinbašić i Ahmedhodžić kvalitetom zaslužuju biti tu. O Anelu je sve rečeno s moje strane.
Kada bi stručnjak izgladio odnose sa svima (iako sam i ja na njegovoj strani oko Anela), te kada bi još dodao Hadžiahmetovića i Karića, bili bi bolji makar za 20% kao ekipa. Ne bi se riješili problemi koje imamo, ali bi bili makar postali stabilniji tim. Tih 20% protiv ekipa našeg ranga će riješiti tekmu na naš mlin u većini slučajeva.
Hadziahmetovica cak mozda i pozove. Besirovica nece sigurno, on je tu bio da se upise zbog nekog transfera. Djakovac jos manje, nije ga ni zvao, a bio na pretpozivu.CAGarfia je napisao/la: ↑20 okt 2025, 17:37Ma pusti, znamo svi da od toga nema ništa jer je na klupi bezobrazni egomanijak koji forsira menadžerske ojebine.Lavcina je napisao/la: ↑20 okt 2025, 17:23Ovaj put bi red bio da pozove Emira Karica. Uz oporavljenog Kolasinca jedini pravi lijevi bek koji igra ozbiljan fudbal. Standardan clan Sturma. Poznavajuci Sea mislim, da nece moci odigrati obe utakmice (bice rovit, sitna povreda). Daj Boze da grijesim ali do sad je tako bilo.
Karić, Hadžiahmetović, Huseinbašić i Ahmedhodžić kvalitetom zaslužuju biti tu. O Anelu je sve rečeno s moje strane.
Kada bi stručnjak izgladio odnose sa svima (iako sam i ja na njegovoj strani oko Anela), te kada bi još dodao Hadžiahmetovića i Karića, bili bi bolji makar za 20% kao ekipa. Ne bi se riješili problemi koje imamo, ali bi bili makar postali stabilniji tim. Tih 20% protiv ekipa našeg ranga će riješiti tekmu na naš mlin u većini slučajeva.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledaj dobre ekipe da Anel nije picka, a Barbarez egomanijak i fudbalski glupan. Doduše u nekim savršenim okolnostima:
Znači za naše standarde sasvim korektan tim, a riješio si se panjeva i fajtera.Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Kolašinac, Karić
Muharemović, Ahmedhodžić, Katić, Barišić, Hadžikadunić
Dedić, Gazibegović/Menalo/Malić
Šunjić, Gigović, Tahirović, Hadžiahmetović, Huseinbašić, Hasić
Alajbegović, Bajraktarević, Memić, Omerović
Demirović, Džeko, Baždar, Tabaković
Jos da se rijesimo Tahira, gdje bi nam bio krajCAGarfia je napisao/la: ↑20 okt 2025, 17:50Gledaj dobre ekipe da Anel nije picka, a Barbarez egomanijak i fudbalski glupan. Doduše u nekim savršenim okolnostima:
Znači za naše standarde sasvim korektan tim, a riješio si se panjeva i fajtera.Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Kolašinac, Karić
Muharemović, Ahmedhodžić, Katić, Barišić, Hadžikadunić
Dedić, Gazibegović/Menalo/Malić
Šunjić, Gigović, Tahirović, Hadžiahmetović, Huseinbašić, Hasić
Alajbegović, Bajraktarević, Memić, Omerović
Demirović, Džeko, Baždar, Tabaković
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najviše dodira: Samed Baždar (Zaragoza) – 39
Nema sta Barbarrz treba izaci sa Dzekom i Bazdarom protiv Rumunije stim da bi Bazdar bio kao ofanzivni vezni desno Memic Lijevo Alajbegovic i ostanu mu iza dvije pozicije Gigovic i Tahirovic ili vec koga hoce da upari
Nema sta Barbarrz treba izaci sa Dzekom i Bazdarom protiv Rumunije stim da bi Bazdar bio kao ofanzivni vezni desno Memic Lijevo Alajbegovic i ostanu mu iza dvije pozicije Gigovic i Tahirovic ili vec koga hoce da upari
Meni je bolja opcija Kerim na 10ku a krila Memic i Esmir.
Nedostatak kvalitetnog zadnjeg veznog u situaciji kad nam je standarni povrijeđen nam je najveća boljka.

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mislim da je ipak bolje Dedica staviti na zadnjeg veznog, i Lahm je igrao takodje tu poziciju. 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Rdfm molicu lijepo19vendetta87 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 23:20Mislim da je ipak bolje Dedica staviti na zadnjeg veznog, i Lahm je igrao takodje tu poziciju.![]()
naprijed rejal
- PasodelMar
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Znao je Kola nekad odigrat u Schalketu na toj poziciji
Naravno ni u ludilu ga ne bih tu stavio s obzirom koliko je potreban na lijevoj strani
naprijed rejal
Je li to stvarno napisao rdfm?Sveti je napisao/la: ↑21 okt 2025, 05:52Rdfm molicu lijepo19vendetta87 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 23:20Mislim da je ipak bolje Dedica staviti na zadnjeg veznog, i Lahm je igrao takodje tu poziciju.![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, jasmin10 i 29 gostiju.