Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo s sudijama kao pred rat . Puca po Visegradu , Prijedoru kaže neće kod nas i malo po malo svima zapucaše pred vratima . Tako i ovo s sudijama svi šute i kaže nije ništa sve ok dok ne dodje do njih .
Da, ima i toga, slazem se.Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 23:29Što se tiče suđenja na štetu Sarajeva, mislim da trebaju pronaći krivca u Mirviću i navijačima. Navijači mogu dići barem parolu da se oglase da yebu mater sudiji ili nešto, a Mirvić komentariše suđenje i govori samo o Zrinjskom, Borac spomenuo nije. Zbog ovog svega trpi Sarajevo, zbog nekih Mirvićevih poslova.
I svaka cast za parolu veceras.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
mene je samo strah da ovo ne izraste u nesta vece, a moze
nek crknu dusmani, najjaci smo
U sta vece moze izrast? U prestanak pisanja po svakom normalnom navijacu koji prati svoj klub diljem BiH, nebitno koji je klub u pitanju? Svakom zulumu dodje kraj, a ovim zulumcarima, iskreno se nadam, sudit ce prijeki sud... Pa koji god on bio.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 okt 2025, 23:54mene je samo strah da ovo ne izraste u nesta vece, a moze
Sarajevski Željezničar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Grbavica ponovo dobro ispunjena
Posusje standardno tezak protivnik.
Sto se tice teme ovdje sve isto, iskacu nesretnici svako malo sa istim skriptama, sve isti forumasi, sve ista mantra. Bio to poraz, remi il pobjeda uvijek ista prica. Ne tako davno njihova spin brigada je ponavljala istu pricu da bi sakrila svoj lopovluk koji su na kraju sezone cak i njihovi vlastiti navijaci prozvali onim namjestenim kupom.
Ne zaboravite, za dobrobit bh fudbala iskljucivo voditi borbu protiv hinjaluka FKS i njihovog vodstva koji su spremni na bukvalno sve da svoje ovce odrze na istom mjestu ubjedjujuci ih da su oni ti “posteni” i “jaki”, dok iza kulisa i dan danas suruju sa onima koje nazivaju “neprijateljima”.

Sto se tice teme ovdje sve isto, iskacu nesretnici svako malo sa istim skriptama, sve isti forumasi, sve ista mantra. Bio to poraz, remi il pobjeda uvijek ista prica. Ne tako davno njihova spin brigada je ponavljala istu pricu da bi sakrila svoj lopovluk koji su na kraju sezone cak i njihovi vlastiti navijaci prozvali onim namjestenim kupom.
Ne zaboravite, za dobrobit bh fudbala iskljucivo voditi borbu protiv hinjaluka FKS i njihovog vodstva koji su spremni na bukvalno sve da svoje ovce odrze na istom mjestu ubjedjujuci ih da su oni ti “posteni” i “jaki”, dok iza kulisa i dan danas suruju sa onima koje nazivaju “neprijateljima”.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sta se ovo desavalo u Bijeljini, nisam bas upratio ?
Joj šta tebe iznenađuje,svima prigovaraju a godinama unazad se kroz kanton,opstinu,par miliona iz budžeta u Želju ubacilo.. I sutra kad se Jug napravi ovdje ce biti priča da to nije iz budžeta..jer Željo je protiv režima,radnički klub,sve sami izgradiliguadalupe je napisao/la: ↑18 okt 2025, 23:11Tako je, inace je savez Banka i daje pod povoljnoj kamati, cak i hipoteku uzima, nekad si bas dobro poglup.
Znaci da niste vratili uzeo bi vam savez semafor ili sta ste vec zaloziliKako vam se uvijek da braniti neodbranjivo.

Čuj savez im posudio pare... Kako to da Dortmundu nije jedne godine njemački savez dao posudbu od 2 miliona da se ne ugase,nego im je posudio Bayern..
Zajedno šurovali sa savezom i sad svako gostovanje psuju Vici majku a cim su uzeli posudbu pristali su na takvo suđenje i igrice van terena.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mene sad interesuje da li ce se iskoristiti pravilo da navijaci daju licne podatke, licnu itd poslije ove frke u Bijeljini, tj da li ce sad kopati podatke momaka i traziti ih po Sarajevu, pa kazna neka, kako to vec ide..
-
- Kontakt:
Ne znam. Treba pitati one iz Doboja, jel' identifikovan momak koji je ukrao fotoaparat, ipak je to razbojnistvo i krađa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Hrammm1921
- Kontakt:
Auuu sad ispratio ovo u Bijeljini , cist penal za pitice nije svirao pred kraj, nije otiso ni pogledat situaciju .. SRAMOTA SE NASTAVLJA
Da li je vrijeme da se okupimo pred savez ?
Da li je vrijeme da se okupimo pred savez ?
otvorili ste pandorinu kutiju veceras, sretno
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Kad sve sagledam, i treba, jer mi ne zasluzujemo ici na boljeKajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 okt 2025, 23:54mene je samo strah da ovo ne izraste u nesta vece, a moze
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
-
- Kontakt:
svasta se moze desit i svasta iz tog proizacMaroonWhite1946 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 01:37Kad sve sagledam, i treba, jer mi ne zasluzujemo ici na boljeKajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 okt 2025, 23:54mene je samo strah da ovo ne izraste u nesta vece, a moze
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
Hoće li bit kakav dopis Uefi za ovaj crveni Sedorfa ili ćete ostati suzdržani kao i za penal Rudara ?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Znas i sam da ovo se samo borcu moze svirati, jedva docekao da padne. Intezitet nula.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 02:09Hoće li bit kakav dopis Uefi za ovaj crveni Sedorfa ili ćete ostati suzdržani kao i za penal Rudara ?
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Izgledao si kao ok forumas, sad ispadas licemjer tezih kazegorija. Kontakt jedva da je i postojao, i odma je pao kad je vidio da ne moze stici loptu. Zalosno je cime se bavite.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 02:09Hoće li bit kakav dopis Uefi za ovaj crveni Sedorfa ili ćete ostati suzdržani kao i za penal Rudara ?
- luckystrike
- Kontakt:
Intenzitet na stranu, Sarajevu bi ovo bio crveni karton bez puno razmišljanja i var-anja.
Ma smijesno im je ovo oglasavanje, daj da stavimo onda penal na Hamzi jer je isti intezitet, tri ruke koje nije svirao, iz jedne je Posusje moglo do gola.. Smijesan snimak u najmanju ruku.luckystrike je napisao/la: ↑19 okt 2025, 02:52Intenzitet na stranu, Sarajevu bi ovo bio crveni karton bez puno razmišljanja i var-anja.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordo10, bordobijeli, club21, Combattente87, Cwirek, haklamas, jurisicduska, kolezeljovac, Ledara, Necto, ShojaStojan, Taree, Tatamata1946, WeekendOffender, Zaboljesutra, Zidnisatzidni i 98 gostiju.