Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vico i Beus guze B klubove kako hoce i smiju im se a navijaci tih klubova se tuku u ponoc u nekoj šumi u vukojebini. Sve stalo u tu jednu rečenicu.
Navijačkim grupama su prioritet grupe, a ne klub i fudbal.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jutro svima.
Djeco ako neko čita od vas, a prije svega se obraćam vama iz Plavog tabora. Prekinuti molim vas! Ono sinoć na Nišićima je degutantno i krajnje kukavički, da ne kažem još što je sramota da se možda udara vaš neki rođak ili prijatelj koji se vraća sa gostovanja. Nemojte praviti beogradske furke po Šeheru i BiH kad su u pitanju TM i HZ. Mene nije strah nas klipana od 25+/30+ već od vas drkadžija koji imate jedva 18 ili koju godinu više. Sramotite ime grupe i nas sve ostale.
Djeco ako neko čita od vas, a prije svega se obraćam vama iz Plavog tabora. Prekinuti molim vas! Ono sinoć na Nišićima je degutantno i krajnje kukavički, da ne kažem još što je sramota da se možda udara vaš neki rođak ili prijatelj koji se vraća sa gostovanja. Nemojte praviti beogradske furke po Šeheru i BiH kad su u pitanju TM i HZ. Mene nije strah nas klipana od 25+/30+ već od vas drkadžija koji imate jedva 18 ili koju godinu više. Sramotite ime grupe i nas sve ostale.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Pri porodu ispustili ga na pločice.KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:38![]()
Kakva konfuzija
![]()
MA HAJTE MOLIM VAS
Nisu se tukliUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:38Vico i Beus guze B klubove kako hoce i smiju im se a navijaci tih klubova se tuku u ponoc u nekoj šumi u vukojebini. Sve stalo u tu jednu rečenicu.
I ja kao pitar bih volio da stanu s ovim debilizmima. Upravo tako ovi od 18 iz straha ce nekom zabiti nož, a mozak ne koriste da razmisle.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:45Jutro svima.
Mi nikada odustati necemo...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kasno će biti kad se nečiji život ugasi...10.Skoro je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:51I ja kao pitar bih volio da stanu s ovim debilizmima. Upravo tako ovi od 18 iz straha ce nekom zabiti nož, a mozak ne koriste da razmisle.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:45Jutro svima.
Čudo je kako do sada nije niko stradao. A i da se to desi nisam siguran da bi stali s daljim akcijama. Balavci neiživljeni.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:58Kasno će biti kad se nečiji život ugasi...10.Skoro je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:51I ja kao pitar bih volio da stanu s ovim debilizmima. Upravo tako ovi od 18 iz straha ce nekom zabiti nož, a mozak ne koriste da razmisle.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:45Jutro svima.
Mi nikada odustati necemo...
Tuča ko tuča, ni prva ni zadnja. Sačekali i napali momke. Mogu shvatiti i za ove palice, davno su to uveli, dobro je da opet nisu noževe nosili na akciju. Momci stali, niko nije Rambo da pretuče goloruk ljude sa arsenalom oružja, al lupanje vozila momcima... Nema tu momci ni n od navijača. Vi ste bolesnici.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Čestitke na bodu protiv Bratstva jučer. Postali ste stabilan drugoligaš.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:30U redu.Rigoletto je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:29Meni je simpaticno koliko si ogranicen pa ti ne mogu zamjeriti ovakve stvari nikako.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 19:19
I tebi i njemu cetnicko-ustasku mater j*bem.
Poyy
PS
Sad se smjeskaj, cetnicki okot ti j*bem![]()
J*bem ti opet mamu ustasku
i u kolibu ujko

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Federalna vlada daje novac za gradnju Arena Rođeni samo pod uslovom ako da isti iznos i za stadion pod BBTuce11 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:36E čuj Velež ima politiku. Pa politika nas namjeravala ugasiti. To što Federalna vlada daje novac za gradnju stadiona je obaveza.. Nije Velez svojom voljom napustio stadion pod BB. Uostalom i Željo dobija lovu i to u puno većem iznosu za gradnju južne tribine na svom stadionu. O suđenju u proteklim sezonama, oduzimanju bodova.. da ne pišem.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:21Mi trofej ne smijemo uzetjurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:11
Ma zanima me kakve veze ima nas plasman s vašim osvajanjem trofeja ? Zbog čega se i igra fudbal. Evo mi da ispadnemo vi opet ništa. Sta je razlog tolike radosti ? To se pitam.
Mi smo bliže da ispadnemo nego Europi. Tako da bi mi bilo iznimno drago da ne ispadnemo. Jer kakvo je suđenje to je vrlo izgledno.
A Vi odvajate Super Cup voljene BiH
Ima veze Vaš plasman jer imate investitora imate novac - gengu a Velež ima politiku
A šta mi imamo - da mi imamo stadion sa krovom i navijače i ništa više
Mi ako izborimo Europu u Ligi 10 - FANTAZIJA
Jel sad jasnije
Vaša sreća je u tome što ste imali gosp Hasića za Predsjednika - bogatog čovjeka koji je taj dobijeni novac kanalisao u izgradnju Arena Rođeni
Kod onih tamo je sasvim drugačije
A nama je Kanton Sarajevo dao 4,7 miliona maraka - goli beton a mi moramo kroz kupovinu desetogodišnjih ulaznica opremiti tribinu sa stolicama,toaleti,pristup tribinu i krov
Velika je to razlika jer su ovi skontali u KS da Grad i KS može imati moderan stadion za male novce i tako riješe problem sportske infrastrukture u Glavnom Gradu
Ne kontam vas Bgm ako sa obje strane se furajo na to mislim navijaci huligani itd logicno je da ce se ovo desavati i ako mislite da ce ovo stati i kad mrtva glava padne varate se.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Licno mi je zao vojvoda ovako kad se potrefe negdje, nece ih ni dodik spasiti..
Fk Željezničar.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nemaju djeca mozga...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Slobode je lišeno 12 osoba zbog krivičnih djela "Nasilničko ponašanje", "Oštećenje tuđe stvari" i "Teška tjelesna povreda". Slobode su lišeni: D.Ć. (2004), T.G. (2002), A.E. (2002), A.A. (2005), S.G. (2006), M.B. (2006), V.Š. (2004), T.K. (2005), H.D. (1996), A.Z. (1984), S.Ć. (1996) i A.A. (1989).
Za tri osobe su konstatovane teške tjelesne povrede - jedna je zadržana na KCUS, a dvije osobe su zadobile lakše tjelesne povrede.
Uviđajem, koji je naložio dežurni tužilac, konstatovana su oštećenja na 15 motornih vozila.

Za tri osobe su konstatovane teške tjelesne povrede - jedna je zadržana na KCUS, a dvije osobe su zadobile lakše tjelesne povrede.
Uviđajem, koji je naložio dežurni tužilac, konstatovana su oštećenja na 15 motornih vozila.

E glupani glupi pravite sačekuše jedni drugima i pravite budale od sebe,umjesto da se udruzite i **** mater **** iz saveza vi se medjusobno tučete nikad pameti doć fuj **** vam sve jednima i drugima
-
- Kontakt:
Umjesto sacekusu sudijama oni to rade jedni drugima. Vico nam se smije Reufe
Ovakvo ponašanje je odavno izmaklo kontroli, vrijeme je da država reaguje, zasad je ovo krivično djelo, srećom još nema mrtvih glava. Krajnje vrijeme je da i klubovi raguju
-
- Kontakt:
kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2025, 09:45Jutro svima.

-
- Kontakt:
Idu bez pratnje i opet goloruki idu, sumnjam, a ako je tako onda su budale teskeZutti je napisao/la: ↑19 okt 2025, 10:09Tuča ko tuča, ni prva ni zadnja. Sačekali i napali momke. Mogu shvatiti i za ove palice, davno su to uveli, dobro je da opet nisu noževe nosili na akciju. Momci stali, niko nije Rambo da pretuče goloruk ljude sa arsenalom oružja, al lupanje vozila momcima... Nema tu momci ni n od navijača. Vi ste bolesnici.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrammm1921, Jet2Holiday, LoveFootball1987, RodjeniiBrato i 41 gost.