Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Jao crnaca sta rade, nevjerovatno 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Više glupljih crnaca u jednoj europskoj ekipi nisam vidio, pa šta ljudi rade svake sedmice ovo je za Haga.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
To momcino
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako je!
- Goalgetter
- Kontakt:
Igracina 

Samo trpaj
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakvi bezmozgovići, stvarno nevjerovatno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 15:09Više glupljih crnaca u jednoj europskoj ekipi nisam vidio, pa šta ljudi rade svake sedmice ovo je za Haga.
Nema veze. Sto su saigraci gori, to se on vise istice. Ionako je ovdje ko na autobuskoj stanici. Sezona/dvije i aufiderzen
Zadnja izmjena: 231983, dana/u 19 okt 2025, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu stvarno da shvatim kako od fudbala žive igrači kao ovaj Yeo. Memić je za njega igračina.
Ni sami ne znaju kako su preokrenuli.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Primiše čim izađe. I ovaj žuti nezaslužen.
-
- Kontakt:
Ovi golovi sto postize zadnja dva kola zapravo i ne znace puno, prejednostavni su, osim statističkog parametra, otvoren šut bez nekog otpora protivnika i postavljene odbrane.
Puno ljepse ga je vidjeti u igri u polju onako kad pravi razliku kao npr Lyon a zadnjih par utakmica to sve rjeđe viđamo.
Puno ljepse ga je vidjeti u igri u polju onako kad pravi razliku kao npr Lyon a zadnjih par utakmica to sve rjeđe viđamo.
Kako pokušati ispasti pametan, vol.2.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako prejednostavni? Danas je bio ekstra gol, pogodio jedino nebranjeno mjesto. Nema jednostavnih golova a pogotovo to nisu ovi kao danas.General505 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:49Ovi golovi sto postize zadnja dva kola zapravo i ne znace puno, prejednostavni su, osim statističkog parametra, otvoren šut bez nekog otpora protivnika i postavljene odbrane.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la: ↑19 okt 2025, 17:09Kako prejednostavni? Danas je bio ekstra gol, pogodio jedino nebranjeno mjesto. Nema jednostavnih golova a pogotovo to nisu ovi kao danas.General505 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:49Ovi golovi sto postize zadnja dva kola zapravo i ne znace puno, prejednostavni su, osim statističkog parametra, otvoren šut bez nekog otpora protivnika i postavljene odbrane.
Želimo sam naglasiti da je imao previše prostora i da je mogao namjestit se i birati gdje želi da šuta.
Ljepše mi je vidjeti igru na malom prostoru, snalazljivost i kreaciju u polju pa iz toga nesto konkretno kad napravi
Ovo je jedan od najglupljih komentara u historiji foruma. Kad vidis kerima Kako to radi dobijes osjecaj da to svako Moze. Probaj ti onako pritrcat I plasirati loptu u nebranjeni ugao. Iz 20 pokusaja uspjet ces jednom. A ni povratna Nije bila Nesto narocitoGeneral505 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:49Ovi golovi sto postize zadnja dva kola zapravo i ne znace puno, prejednostavni su, osim statističkog parametra, otvoren šut bez nekog otpora protivnika i postavljene odbrane.
-
- Kontakt:
Kako mislis prejednostavni? Je li mislis da su isto tako prejednostavni svi oni golovi koje je Inzagi postizao, a mnogi su bili prikucave, odbijanci? Nema prejednostavnih golova, posebno za nekoga ko nije klasični spic vec je krilni igrač. Ovo sto tebi izgleda prejednostavno je zbog toga što on to dobro radi i snalazi se odlično u datim situacijama, isto kao kada gleda Barsu , Real ili Liverpil njihova igra izgleda prejednostavna i da bi svako mogao tako, a ne moze, vjeruj mi.General505 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:49Ovi golovi sto postize zadnja dva kola zapravo i ne znace puno, prejednostavni su, osim statističkog parametra, otvoren šut bez nekog otpora protivnika i postavljene odbrane.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
obrijanopile je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:16Kako mislis prejednostavni? Je li mislis da su isto tako prejednostavni svi oni golovi koje je Inzagi postizao, a mnogi su bili prikucave, odbijanci? Nema prejednostavnih golova, posebno za nekoga ko nije klasični spic vec je krilni igrač. Ovo sto tebi izgleda prejednostavno je zbog toga što on to dobro radi i snalazi se odlično u datim situacijama, isto kao kada gleda Barsu , Real ili Liverpil njihova igra izgleda prejednostavna i da bi svako mogao tako, a ne moze, vjeruj mi.General505 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:49Ovi golovi sto postize zadnja dva kola zapravo i ne znace puno, prejednostavni su, osim statističkog parametra, otvoren šut bez nekog otpora protivnika i postavljene odbrane.
Naravno, to i jeste poenta Inzagijevi golovi su sve samo ne laki, iz ničega i "bezveze" su najteži, o tome i pričamo to ne moze svako
-
- Kontakt:
Ma sta kažeš? Pa o tome ti ja pričam Kerimovi izgledaju prejednostavni jer je on to doveo do savršenstva, isto kao Barsa. I tu si u pravu da to kao sto radi Kerim ne moze svako, zato se tebi cini da je to prejednostavno.General505 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:10obrijanopile je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:16Kako mislis prejednostavni? Je li mislis da su isto tako prejednostavni svi oni golovi koje je Inzagi postizao, a mnogi su bili prikucave, odbijanci? Nema prejednostavnih golova, posebno za nekoga ko nije klasični spic vec je krilni igrač. Ovo sto tebi izgleda prejednostavno je zbog toga što on to dobro radi i snalazi se odlično u datim situacijama, isto kao kada gleda Barsu , Real ili Liverpil njihova igra izgleda prejednostavna i da bi svako mogao tako, a ne moze, vjeruj mi.General505 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 16:49Ovi golovi sto postize zadnja dva kola zapravo i ne znace puno, prejednostavni su, osim statističkog parametra, otvoren šut bez nekog otpora protivnika i postavljene odbrane.
Naravno, to i jeste poenta Inzagijevi golovi su sve samo ne laki, iz ničega i "bezveze" su najteži, o tome i pričamo to ne moze svako
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.