GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Ted Mosby » 23 apr 2011, 22:04

Dinamo prvak po 6 put u nizu. Sve čestitke
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 22:06

Ako bi ikog izdvojio kao dobrog, onda je to Kuze i Vlak u Canjugino vrijeme, ostali manje vise. Mozda Cico ali necemo sad daleko u proslost. Pod Kuzeom mi je Dinamo bio najljepsi za gledati a imao je i punu podrsku BBB-a sto je veliki plus. Ne da je Vaha nema, ali eto. Volio bi da ostane Vaha, sa ovim timom je uradio maksimum, steta zaledjenog terena u zadnoj utakmici i nesretnog poraza u Grckoj iz samo jedne prave prilike za hinjavi Paok.

P.S

6-i naslov zaredom.

BRAVO DINAMO !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 23 apr 2011, 22:10

Vahu treba ostaviti, nadam se da će ostati i pokušati ući u LP
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 apr 2011, 22:55

Dobar je Tanac bio, naravno. Imao je jako uspješan niz, dobre rezultate u Europi (dvaput izbacio nositelje u borbi za skupine) samo mu nogomet ni je bio efikasan. Nije to djelovalo lijepo.

Dok je Kuže igrao lijep nogomet, atrakcija, i dosta navijača na tribinama.

Inače, čestitke Mamiću na šestom naslovu. Ja svom Dinamu to ne mogu čestitati. Jer Mamić i njegova ekipa vele da su oni Dinamo, a ne mi navijači. http://www.jutarnji.hr/rozic--ovo-je-na ... j-/913976/
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 10:12

Na kakav je to "maksimum" Vaha doveo Dinamo?
I prošle godine smo imali sličnu situaciju što se tiče Europe, možda malo nepovoljniju nego ove ali na kraju je rezultat isti. S tim da je Jurčić prošle godine radio za oko 100 000 € godišnje, dok Vaha ove radi za 900 000 €.
Nakon odlične forme pod Zajecom, Sammir pod Vahom stagnira, Vrsaljko i Badelj manje više konstanta s tim da se Šime sad ozljedio. O efikasnosti ne treba ni pričati, ne sjećam se kada smo nekog u ligi ubili, jedino možda mrtvi Dragovoljac i mrtvu Istru.

Ako on želi otići sretan mu put. Do sada nije opravdao 900 000 € po sezoni.

Nasljednik? Kuže je zauzet, Kranjčar je zauzet, Ivanković je toliko popljuvan zadnji put, a sada ga kao svi žele :roll: , Jurčić hvala, ali ne hvala.

Uglavnom bit će zanimljivo ovo ljeto.
...što je više lome to je volim jače...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 apr 2011, 10:16

Mislim da Vahu treba ostaviti, kada je Mourinho u prvenstvu dobivao po 1:0 smijali su mu se. Ovaj Dinamo izgleda europski htjeli vi to priznati ili ne
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 10:26

Ted Mosby je napisao/la:Mislim da Vahu treba ostaviti, kada je Mourinho u prvenstvu dobivao po 1:0 smijali su mu se. Ovaj Dinamo izgleda europski htjeli vi to priznati ili ne
Ponovit će se i sljedeće sezone isto ono što se ponavlja već godinama.
Dinamu u Europi rijetko kad je bila problem obrana, najveći problem je realizacija. Sjećaš se možda utakmice protiv Basela, to je najbolji primjer. Ne sjećam se kad je neka ekipa tako ubila protivnika u svim segmentima nogometne igre. Basel je izgledao kao neki trećeligaš, ali završilo je 0:0 jer nismo uspjeli zabiti gol. Sjećaš se onda od ove sezone utakmice protiv Bruggea u Zagrebu i promašenih zicera, pa na kraju i penala, utakmica protiv NEC-a, Herenveena itd. itd. Ako ispodprosječnom hrvatskom klubu ne možemo zabiti gol kako ćemo protiv europskih momčadi. Ali nije ni čudo kada protiv Dragovoljca igramo sa jednim špicem. :roll:

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 24 apr 2011, 12:05

Svi moramo navijati da Belgijsku ligu osvoji Genk kako bi Dinamo imao prednost koeficijent bolji da dobije lakšeg protivnika u kvalifikacijama za Ligu Prvaka 8-)
King Kevin Durant

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 apr 2011, 12:29

jacky09 je napisao/la:Na kakav je to "maksimum" Vaha doveo Dinamo?
Vaha je tek 8 mjeseci tu, da je napravio puno je. Prvo je morao popraviti sve ono sto je Zajec usrao to je napravio odlicno. Biscan, Cufre i cijela obrana pod Zajecom su izgledali kao hrpa amatera, linije su bile nepovezane, **** Seriff je dolazio pred gol kako je htio, svaki **** prekid je bila uzbuna pred golom. Dal Vahi treba pustiti da vodi momcad u LP je uopce glupo raspravljat, ti ako si navijac Dinama bi trebao biti ponosan sto klub moze uopce dovest takvog trenera kao sto je Vaha. Ja sam recimo presretan i bio bi tuzan da otidje, **** 900 000 eura ako klub to moze platiti. Meni je uvijek bolja opcija kvalitetan trener pa makar ne dodje jedan igrac.

Prije nego sto ides pisat o realizaciji kao problemu, moras biti svjestan da Dinamo igra HNL, da igrac koji kosta nece nikada doci igrat po nasim pasnjacima. Meni sad nije jasno kakv si ti to navijac koji sere po treneru zato igra sa jednom spicom i 2,3 poluspice. Sta ima veze kako igra, bitno da ostvaruje rezultat. U EL je malo falilo, najmanje do sada ali igrom mozemo svi biti zadovoljni osim protiv Vilarella ali objektivno taj klub je jaci od Dinama. Sta se stalno traze problemi, tebi je sad placa od 900 000 eura nesto zbog cega ne mozes spavati, muci te to sto jedan trener kojemu je cijena 1,5 - 2 mil dobiva samo 1-0 jer ti ocekujes pobjede od 3,4 - 0 svako kolo.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 12:44

Insect_terminator je napisao/la:
Vaha je tek 8 mjeseci tu, da je napravio puno je. Prvo je morao popraviti sve ono sto je Zajec usrao to je napravio odlicno. Biscan, Cufre i cijela obrana pod Zajecom su izgledali kao hrpa amatera, linije su bile nepovezane, **** Seriff je dolazio pred gol kako je htio, svaki **** prekid je bila uzbuna pred golom. Dal Vahi treba pustiti da vodi momcad u LP je uopce glupo raspravljat, ti ako si navijac Dinama bi trebao biti ponosan sto klub moze uopce dovest takvog trenera kao sto je Vaha. Ja sam recimo presretan i bio bi tuzan da otidje, **** 900 000 eura ako klub to moze platiti. Meni je uvijek bolja opcija kvalitetan trener pa makar ne dodje jedan igrac.

Prije nego sto ides pisat o realizaciji kao problemu, moras biti svjestan da Dinamo igra HNL, da igrac koji kosta nece nikada doci igrat po nasim pasnjacima. Meni sad nije jasno kakv si ti to navijac koji sere po treneru zato igra sa jednom spicom i 2,3 poluspice. Sta ima veze kako igra, bitno da ostvaruje rezultat. U EL je malo falilo, najmanje do sada ali igrom mozemo svi biti zadovoljni osim protiv Vilarella ali objektivno taj klub je jaci od Dinama. Sta se stalno traze problemi, tebi je sad placa od 900 000 eura nesto zbog cega ne mozes spavati, muci te to sto jedan trener kojemu je cijena 1,5 - 2 mil dobiva samo 1-0 jer ti ocekujes pobjede od 3,4 - 0 svako kolo.
Sa Vahom je se očekivao iskorak u Europi, ako ne rezultatski onda igrački. I ove godine smo i pod Vahom nastavili igrati kao i svake do sada. Čisti primjeri PAOK u obe utakmice, ekipa koja nam je tri puta prešla centar u dvije utakmice.

Dinamo u HNL-u mora igrati bolje, posebno što se tiče realizacije. Pa momčad Istre vrijedi kao Bišćanova kopačka, trener dobija max. 30-tak tisuća eura po sezoni i bez problema nas pobijede, i to smo se patili što se tiče realizacije, ali nekako je Bećiraj nakon 100 odbijanaca utrpao loptu u mrežu.

Naravno da Dinamo u prvenstvu mora igrati sa 2 špice, Rukavina propada na klupi, a realno bi trebao igrati jer i slabije momčadi od Dinama igraju sa dva špica. Tu je i ključ loše realizacije. Bećiraj sam u napadu, a da se dokazao ove sezone kao golgeter i nije.

Villareal je jača ekipa, o tome je glupo i raspravljati ali možemo se sjetiti zicera Bećiraja sa 2 metra i još par prilika.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 apr 2011, 13:13

jacky09 je napisao/la: Sa Vahom je se očekivao iskorak u Europi, ako ne rezultatski onda igrački. I ove godine smo i pod Vahom nastavili igrati kao i svake do sada. Čisti primjeri PAOK u obe utakmice, ekipa koja nam je tri puta prešla centar u dvije utakmice.
Ja sam ti napisao da je Vaha tu 8 mjeseci, ti si ocekivao da Vaha u 3 mjeseca nakon dolaska prodje skupinu. Sad dal je realno to ocekivat ne znam. Ja sam vidio napredak, cak i protiv Paoka u gostima Dinamo je izgledao mocno ali izgubili su. Jbg u zadnjem kolu je Dinamo izgubio skroz zasluzeno, imali su hendikep sto su morali dobiti na zaledjenom terenu protiv ekipe koja se zna braniti bolje od Dinama. Inace glupo je raspravlljat o Paoku kao momcadi koja je losa.
jacky09 je napisao/la: Dinamo u HNL-u mora igrati bolje, posebno što se tiče realizacije. Pa momčad Istre vrijedi kao Bišćanova kopačka, trener dobija max. 30-tak tisuća eura po sezoni i bez problema nas pobijede, i to smo se patili što se tiče realizacije, ali nekako je Bećiraj nakon 100 odbijanaca utrpao loptu u mrežu.
Dinamo nakon sto je dobio Hajduk je osvojio prvenstvo, ostalo je samo odraditi utakmice do kraja prvenstva. Ja isto ocekujem da se isprobavaju razne varijante, da uvede Kovacica itd, jer prvotimci nisu bas motivirani ocito, ali mi ne pada na pamet da zbog toga idem srat po njegovim primanjima i da zbog toga zelim da otidje.
jacky09 je napisao/la: Naravno da Dinamo u prvenstvu mora igrati sa 2 špice, Rukavina propada na klupi, a realno bi trebao igrati jer i slabije momčadi od Dinama igraju sa dva špica. Tu je i ključ loše realizacije. Bećiraj sam u napadu, a da se dokazao ove sezone kao golgeter i nije.
Ne mora dinamo u prvenstvu igrat sa 2 spice to je zabluda, ako Real protiv Barcelone moze igrat bez prave spice, a u ostalim utakmicama sa max jednom zasto bi Dinamo MORAO igrat sa 2 spice. Vaha je trener koji prvo gleda na obranu i to je njegova filozofija. Ako utakmicu pocnu Sylvestar, Sammir, Tomecak, Badelj, Beciraj tebi to znaci jedna prava spica je unutra, a zapravo nabrojani igraci su ofanzivno orijentirani i ta jedna spica ti ne bi trebala toliko smetat.
jacky09 je napisao/la: Villareal je jača ekipa, o tome je glupo i raspravljati ali možemo se sjetiti zicera Bećiraja sa 2 metra i još par prilika.
Ako pazljivo procitas moj prvi post napisao sam ti da napadac koji kosta nece igrat po HNL pasnjacima, Beciraj je promasio zicera, on nije pravi golgeter ali njegova igra je vrhunska i za taj novac koliko je kostao cca 800 000 eura Dinamo je kupio odlicnog igraca ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 13:18

jacky, ne znam sta si ocekivao od covjeka za tako malo vremena.
Ako si bas htjeo da vidis pravi europski Dinamo, to si mogao u utakmici protiv Paoka u gostima, gdje smo zasluzili da ih sameljemo, (ali smo nesretno i nespretno primili gol) i u utakmici protiv Villareala kuci gdje su nam isti tek nekolik puta zaprijetili.
Mislim da je jedini razlog sto Vaha igrao sa jednom spicom u domacem prvenstvu taj sto je zelio potpuno uigrati takvu formaciju za prestojece EU utakmice.
O Vahi kao treneru je smijesno trositi rijeci, covjek sto je uradio sa Lilleom ali i sa PSG-om malo koji trener moze a da nije vrhunske klase. Pa evo i sa Dinamom, pod Zajecom smo izgledali kao amaterski klub, (iako mi je Zeko drag), covjek je premekan za trenera. Samo pogledaj kako cvrstu odbranu imamo, covjek bi pomislio da nam Nesta i Thiago Silva stoje pozadi a ne Tonel i Biscan :)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 24 apr 2011, 13:22

Vidjet ćete svi od sljedeće sezone Dinamo će biti u ligi prvaka 8-) 8-)
King Kevin Durant

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 13:24

Insect_terminator je napisao/la:
Ja sam ti napisao da je Vaha tu 8 mjeseci, ti si ocekivao da Vaha u 3 mjeseca nakon dolaska prodje skupinu. Sad dal je realno to ocekivat ne znam. Ja sam vidio napredak, cak i protiv Paoka u gostima Dinamo je izgledao mocno ali izgubili su. Jbg u zadnjem kolu je Dinamo izgubio skroz zasluzeno, imali su hendikep sto su morali dobiti na zaledjenom terenu protiv ekipe koja se zna braniti bolje od Dinama. Inace glupo je raspravlljat o Paoku kao momcadi koja je losa.

Dinamo nakon sto je dobio Hajduk je osvojio prvenstvo, ostalo je samo odraditi utakmice do kraja prvenstva. Ja isto ocekujem da se isprobavaju razne varijante, da uvede Kovacica itd, jer prvotimci nisu bas motivirani ocito, ali mi ne pada na pamet da zbog toga idem srat po njegovim primanjima i da zbog toga zelim da otidje.

Ne mora dinamo u prvenstvu igrat sa 2 spice to je zabluda, ako Real protiv Barcelone moze igrat bez prave spice, a u ostalim utakmicama sa max jednom zasto bi Dinamo MORAO igrat sa 2 spice. Vaha je trener koji prvo gleda na obranu i to je njegova filozofija. Ako utakmicu pocnu Sylvestar, Sammir, Tomecak, Badelj, Beciraj tebi to znaci jedna prava spica je unutra, a zapravo nabrojani igraci su ofanzivno orijentirani i ta jedna spica ti ne bi trebala toliko smetat.

Ako pazljivo procitas moj prvi post napisao sam ti da napadac koji kosta nece igrat po HNL pasnjacima, Beciraj je promasio zicera, on nije pravi golgeter ali njegova igra je vrhunska i za taj novac koliko je kostao cca 800 000 eura Dinamo je kupio odlicnog igraca ;)
Ako je već došao u skupini tako blizu prolasku, naravno da sam očekivao prolaz. PAOK je možda loša momčad, ali Dinamo je onda još gora. Pobijedi li su nas u obe utakmice i to nešto znači.

Kakvo odmaranje igrača? Pa nije Bišćan plaćen 800 000 po sezoni da odigra 15 utakmica godišnje u strašnoj hrvatskoj ligi. Za mlade igrače postoji posudba pa neka se kale, ili neka ih ubaciva zadnjih pola sata ako je utakmica riješena.

Ne mora Dinamo igrati sa 2 špice, samo mora biti bolji u realizaciji. Pa zadnji put je Dinamo zabio u prvenstvu 2 gola Rijeci i to prije pola godine! :lol: :lol:

Kvalitetan napadač se može naći, samo ga treba znati naći. Nitko ne očekuje Rooneya ili Drogbu, ali jedan Cleo je sasvim ok. :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 13:27

jacky09 je napisao/la:
Ne mora Dinamo igrati sa 2 špice, samo mora biti bolji u realizaciji. Pa zadnji put je Dinamo zabio u prvenstvu 2 gola Rijeci i to prije pola godine! :lol: :lol:

Ako bih mogao birati, radije cu izabrati cvrstu odbranu, (sto Dinamu godinama nedostaje), jer smo mnogo puta primali pacovske golove u ligi a kamoli u Europi da i ne govorim. Dakle prije cu izabrati cvrstu odbranu vec efektan napad. Nemam nista protiv pobjeda od 1-0 dok su god zasluzene sto vecina ove godine i jeste bila. Realizacija ce se naravno popraviti, to je segment igre na koji je i sam Vaha govorio da se mora raditi.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 13:31

Titova-Juga je napisao/la:

Ako bih mogao birati, radije cu izabrati cvrstu odbranu, (sto Dinamu godinama nedostaje), jer smo mnogo puta primali pacovske golove u ligi a kamoli u Europi da i ne govorim. Dakle prije cu izabrati cvrstu odbranu vec efektan napad. Nemam nista protiv pobjeda od 1-0 dok su god zasluzene sto vecina ove godine i jeste bila. Realizacija ce se naravno popraviti, to je segment igre na koji je i sam Vaha govorio da se mora raditi.
Ako se protiv ekipa tipa Karlovac, Šibenik, Zadar patimo i na jedvite jade im utrpamo gol onda je teško očekivati da ćemo rutinski rješavati PAOK i slične.

Upravo realizacija je najveći problem Dinama u Europi. Da smo protiv Herenveena, Basela, PAOKa, Anderlechta itd.itd. pogodili barem svaki treći zicer obranu nebi trebali ni igrati.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 13:36

jacky09 je napisao/la:
Ako se protiv ekipa tipa Karlovac, Šibenik, Zadar patimo i na jedvite jade im utrpamo gol onda je teško očekivati da ćemo rutinski rješavati PAOK i slične.

Upravo realizacija je najveći problem Dinama u Europi. Da smo protiv Herenveena, Basela, PAOKa, Anderlechta itd.itd. pogodili barem svaki treći zicer obranu nebi trebali ni igrati.

Tesko da nekvalitetan i uigran klub toliko puta moze pobjediti rezultatom 1-0 i lagano osvojiti prvenstvo ali i kup.
To mogu samo veoma kvalitetni timovi koji vrse toliki pritisak na suparnicki gol da jednostavno kad-tad popuste.
Da, ali i da smo imali Zajecovu ili cak i Jurcicevu odbranu, Villareal bih nas u Zagrebu kao i Club Brugge u Belgiji poderao pa mozda ne bih ni dosla sansa do zadnje utakmice da imamo priliku da napokon prodjemo skupinu. A ja krivim iskljucivo jako los teren koji nije dozvolio nikakvu povezanost u Dinamovoj igri a Paok ionako stalno igra na taj nacin pa im je jos bolje doslo da sto vise lopti mogu izbiti sto dalje od svog gola.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 13:41

Titova-Juga je napisao/la: Tesko da nekvalitetan i uigran klub toliko puta moze pobjediti rezultatom 1-0 i lagano osvojiti prvenstvo ali i kup.
To mogu samo veoma kvalitetni timovi koji vrse toliki pritisak na suparnicki gol da jednostavno kad-tad popuste.
Da, ali i da smo imali Zajecovu ili cak i Jurcicevu odbranu, Villareal bih nas u Zagrebu kao i Club Brugge u Belgiji poderao pa mozda ne bih ni dosla sansa do zadnje utakmice da imamo priliku da napokon prodjemo skupinu. A ja krivim iskljucivo jako los teren koji nije dozvolio nikakvu povezanost u Dinamovoj igri a Paok ionako stalno igra na taj nacin pa im je jos bolje doslo da sto vise lopti mogu izbiti sto dalje od svog gola.
PAOK ove godine je repriza Temišvara od prošle, samo što nam se prošle godine trebao i rezultat u drugoj utakmici poklopiti.
Protiv Bruggea doma smo promašili 3-4 zicera i na kraju Sammir promašio penal. Upravo je to ono što nam fali.
Obrani svaka čast, ali nama za iskorak treba napad. ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 13:45

jacky09 je napisao/la: PAOK ove godine je repriza Temišvara od prošle, samo što nam se prošle godine trebao i rezultat u drugoj utakmici poklopiti.
Protiv Bruggea doma smo promašili 3-4 zicera i na kraju Sammir promašio penal. Upravo je to ono što nam fali.
Obrani svaka čast, ali nama za iskorak treba napad. ;)

Eh, ah sta mozes. Ima li smo totalnu dominaciju kuci protiv Brugge-a i penal je pod svakim trenerom penal bio taj Vaha, Jurcic, Zeko, Profesor, Cico, Ciro ili Vlak.
Na igracu je da ga realizuje.
Ne treba se vracati unazad sta bi bilo da je bilo vec idemo dalje.
Sammira se ne smije pustiti barem jos ovu sezonu, inace nam treba kreativac i to dobar jer jednostavno ne igramo isto sa Sammirom i bez njega. Nekad smo tu imali Modrica. Badelj vec sebe vidi u Barceloni.

Smrt nacionalizmu !!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 apr 2011, 13:49

jacky09 je napisao/la:
Kakvo odmaranje igrača? Pa nije Bišćan plaćen 800 000 po sezoni da odigra 15 utakmica godišnje u strašnoj hrvatskoj ligi. Za mlade igrače postoji posudba pa neka se kale, ili neka ih ubaciva zadnjih pola sata ako je utakmica riješena.

Kvalitetan napadač se može naći, samo ga treba znati naći. Nitko ne očekuje Rooneya ili Drogbu, ali jedan Cleo je sasvim ok. :)
I dinamo je imao svog boljeg Clea u obliku Dudua ali svejedno takvog tesko nadjes, zadnji puta je zabio dinamo 2 gola Hajduku, ali da je zabio jos 5 ne bi bilo ne zasluzeno, u kupu Slavenu je zabio 4 kom. Nakon utakmica u klalifikacijama za LP mozemo pricat sto je bilo dobro, a sto lose. Kazem ja da je bolje igrat obranu nego napad, a vidit cemo sto ce biti, barem se nadam da ga novinari i navijaci nece prije potjerat :lol: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.