FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
11
8%
Drugi
9
7%
Treći
35
26%
Četvrti
41
30%
Peti
10
7%
Šesti
10
7%
Sedmi
2
1%
Osmi
9
7%
Ispadamo iz lige
8
6%

Ukupno glasova: 135

luckystrike
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la luckystrike » 19 okt 2025, 12:39

Apostrofiraću da je ovo prvi bod sa gostovanja Sarajeva, parafraziraću našeg Halida sa jednim stihom: "Ko bi rekao čuda da se dese",

završio je Cvitanović.
Ya Rabbi, Bože šta smo mi tebi zgriješili?!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 19 okt 2025, 12:52

MaroonBjelave je napisao/la:
19 okt 2025, 12:34
ErosViverosViv je napisao/la:
19 okt 2025, 12:20
Armija1987 je napisao/la:
19 okt 2025, 12:13
strumfovi su bas nase nagazili u sacekusi sinoc iz bjeljine :x
Sta ti znas ko je koga nagazio pizda ti materina gurbetska, mrs sa teme
Za tri osobe su konstatovane teške tjelesne povrede - jedna je zadržana na KCUS, a dvije osobe su zadobile lakše tjelesne povrede.

Sva trojica su naši.

Edit: sacekusa sa Zulom na čelu.
Pokusaj ubistva
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 19 okt 2025, 12:54

Armija1987 je napisao/la:
19 okt 2025, 12:13
strumfovi su bas nase nagazili u sacekusi sinoc iz bjeljine :x
Za tri osobe su konstatovane teške tjelesne povrede - jedna je zadržana na KCUS, a dvije osobe su zadobile lakše tjelesne povrede.

Sva trojica su naši.

Komentar se odnosio na gurbeta kojem je od 30 postova 15 o raspadu u klubu, a 15 o losoj posjeti i on ce pricati ko je "njegove" nagazio

Broj auta bio mali nakon sto su se svi sa tk odvojili, ovi imali info na vrijeme i eto belaja

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 okt 2025, 12:57

Kyle88 je napisao/la:
19 okt 2025, 11:27
TrofejiSuTu je napisao/la:
19 okt 2025, 11:22
Gomis99 je napisao/la:
19 okt 2025, 10:16
Kao sto sam i pisao prije par sedmica. Nista od nas bosnjaka. Premlaki smo za sve ovo, pogotovo mi navijaci Sarajeva. Silovali su nas u ratu i ubijali, sad nas siluju i biju na razne nacine samo suptilnije. A mi cemo da se glodjemo izmedju sebe. Ovakvo stanje lige nije imala Nigerija u vrijeme kad je najkorumpiranija bila. Sve ovo izgleda kao neki san, nestvarna je necast ljudi koji sve ovo reziraju.
Medjutim da se dotaknem utakmice, vracao sam nekoliko puta ponisten gol, ja pojma nemam gdje je ruka bila ili nisu dobro prikazali a on je npr odlucio za deset sekundi da nije gol vjerovatno po istom snimku. Jedino da nama ne prikazuju ono sto njemu. Kod prvog penala ociglednu ruku nije htio da vidi koju su vidjeli svi na stadionu pa cak ni da pregledaju u var jer su znali da je cist penal. Kod drugog penala fol slusa njih na slusalicu i odluce da ni ne pogleda Martinovic je li bio penal kao sto jeste, ovako ima razlog da sebe opravda. Dotakli smo dno. Jelic ocigledno zaboravio batine koje je dobio u Sarajevu. Svi oni trebaju tako da prolaze u Sarajevu i mislim da je vrijeme da se krene sa obracunima fizickim. Pa da vise nijedan sudija ne smije doci u Sarajevo kao sto Jelica ne salju ovamo vec godinu dana. Ali on iskoristi priliku pa ga posade u gostima da nas dere. Smatram da nije dovoljno dobio batina jer sudija koji nas je najvise zaklao u posljednjih pet godina je bas on bez imalo stida i srama krakati majmun. Upozoravam od pocetka sezone da su ove godine planirali samo skutore da nam j.3”ebu majke. Pogledajte sastave sudija od prvog kola ako ima neko tacne podatke nek postavi. Ovo je vec prevazislo sve mjere. Vrijeme je i za krivicne prijave iako znamo nase pravosudje ali eto bar nek se malo zabrinu. A ono sto je do nas jeste da se uradi onako kako se sa Jelicem uradilo, iako mislim da bi to Mirvic trebao da rijesi i da nadje ekipu za te stvari pa makar nas izbacili, ionako ovim sudjenjem zele da nas izbace. Ja koji sam pacifista, smatram da je jedino nasilje u ovim trenucima rjesenje.
Koji druze prvi i drugi penal? Za koga,ne mogu da skontam na koje situacije mislis?

Nas gol je moze se reci opravdano ponisten,ustopavanje lopte rukom,ne namjerno ali jeste.
Penal njihov ne postoji ako je prethodno primio loptu na prsa to znaci posjed,i sljedeci logican potez je ispucavanje tom prilikom ovaj uvali bukvalno svoju nogu koju zakaci Francis s namjerom da ispuca loptu.

Nas penal ono sto je debilna kamera negdje iza ledja pokazala ili nesto sa strane od gola ne pokazuje (bar ja nisam vidio) polozaj ruke uopste,ali ne sumnjam da je bio kontakt s rukom. Ako je vec nama ponisten gol zbog ruke i ako je ono penal za njih,naravno da je i nama morao svirati. A ni pogledao nije,upravo mi je to najveci pokazatelj da smo opet osteceni i to dvostruko za dva penala. Njima sviran nama nije.

Ako imas sve te situacije postavi ih ovdje.
Razumijem da si navijac no penal za njih je cist kao suza.
Jel ti gledaš normalne lige ili samo našu ? U Engleskoj sam vidio koliko hoćeš onakvih situacija i nikada nije bio penal, Keyremeh je bio na lopti i ispucavao je i ovaj drugi mu iza leđa proturio nogu, Kera ga po đonu udario.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 19 okt 2025, 13:03

egocentrik je napisao/la:
19 okt 2025, 12:52

Sva trojica su naši.

Pokusaj ubistva
Da, to je drugi par rukava. :thumbup:

@Eros nisam mu ulazio na profil, ali evo poslije tvog odgovora mislim da ima smisla reagovati.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 okt 2025, 13:19

Sad nam je potrebno jedinstvo više nego ikada a mi smo jedni protiv drugih. Svi nam rade o glavi a ovdje ima ubačenih elemenata koliko hoćeš. Ne mogu shvatiti da se opravdaju potezi sudija jer smo mi tobože slabi. Ja bi smio glavu na panj staviti, da imamo normalno suđenje da bi imali 20 bodova.

DzemoSmjecanin
Kontakt:

Post Postao/la DzemoSmjecanin » 19 okt 2025, 13:21

Bolje im je da skupa sudijske ekipe namlate kad već fasuju krivične a ne da se između sebe mlate i sačekuju. Nikad na selamet mi nećemo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 okt 2025, 14:47

NAZALOST POCELO JE!

Glavni KRIVAC, nk zeljeznicar mup ks i navijaci nk zeljeznicara.

Daj boze da sam u krivu al ovo bi moglo izrast u mnogo vece probleme nego ovo juce sto se desilo. postupanje uprave nk zeljeznicara je dovela do ovog, svoim odlukama. Odluke koje su donijeli bile su kordinirane usaglasene SA NAVIJACIMA koji su u to sto rade svoim putevima uvukli MUP, a kroz mup i politicko djelivanje u vidu ZASTITE njihovog kluba od takvih potezima. KONSTANTNO ZAJEBAVANJE MJENJANJE PRAVILA RASKIDANJE DOGOVORA UGOVORA SA ULAZNICAMA, na grbavici, samim tim vidimo da politickim radnjama podrzavaju ILEGALNU SILU, koriste mup za izgovor to da bi mogao moras koristit politicku silu ILLEGALNO, i to je sve uradjeno radi toga sto smo mi igrali posteno u derbiju kad smo pobjedili 1-0 a zrinjski pobjedio radnik, i sto nismo pristali po njihovim pravilima da igramo kad je korona bila. Naravno glavni razlog se krije kroz ove izjave, A GOAVNI RAZLOG JE TAN/NAM/MIRVIC, financiska moc kojoj nemogu ni blizu i sto su sve poluge gdje miras na fer izgubili. Ima mladic od 12-17 godina hoce ga zeljo HOCEGA FK SARAJEVO gdje ide u 99,9% FK SARAJEVO. Tako i u seniorskom fudbalu UZ TO OGROMNI TRANSVERI ZA BH USLOVE KOJE PRAVIMO i da nepricam o 0 titula u zadnjih 15 godina, o dugovima da i nepricam. SVE SU OVO RAZLOZI UZ JOS JEDAN ONI ZNAJU MI KAD BI NJIH UZELI 3-4 derbija zaredom da bi od 8000 sto imaju po utakmicu to otislo na 3500 i tad bi njihov klub nesto, a znaju oni da mi imamo taj kvalitet i moc da to uradi mo. E to su ti PRAVI PROBLEMI KOJI SE KRIJU POD KORONA TITULOM I POBJEDOM RADNIKA NAD ZRINJSKIM koje realno veze nemaju

Naravno, eve stvari nemogu proci protiv VICE NITI PROTIV BEUSA, ovo moze proc u KS SARAJEVO, prvo sto VICU I BEUSU TO ODGOVARA, pa donekle i NERMINU NIKSICU, a onda svim ostalim sitnim rubama kojim FK SARAJEVO nije u srcu a bave se politikom, pa onda onima koji i simpatisu nas klub al su protiv istog jer IH MIRVIC NECE DA PODMAZE.

DOMINACIJU NK DINAMO NEBI MOGAO IMAT NISTA BOLJU NEGO MI STO IMAMO U ZADNJE 4 godine sa sudjenjem koje mi imamo i sudjenje koje BORAC I ZRINJSKI IMAJU…

Laz je takodje da ovo srboustase rade samostalno B komponenta 40% ovih stvari moze popravit sa 3 tv emisije, ljudi sute jer im je VICO BEUS DALI KOVERTU tacnije podplaceni su da prodaju b klubove tu bagru treba prebit i podsjetit da neprodaju oni b klubove VEC DRZAVU, i mislim da to MIRVIC TREBA URADIT ZGAZIT 3-4 sudihe i 5-6 bosnhaka iz saveza po cjenu da napusti klub

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 okt 2025, 14:56

Rade li sta u ovom klubu da zastite nase navijace od terora cetnicke i ustaske murije ? Jaki su palicama i na podu udarat nogama u glavu majku im yebem.. da nasa murija udara njihove navijace u gostima ovako bilo bi mi huskamo na rat i muslimani hoce ovo hoce ono. Pune bi medije bile. Kakva smijurija od lige izgleda gore stanje nego prije 20-30 godina.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 okt 2025, 15:05

Durmo iz Čelika je za Mušiju lično Oliver Kan.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 19 okt 2025, 15:12

fks74 je napisao/la:
19 okt 2025, 12:57
Kyle88 je napisao/la:
19 okt 2025, 11:27
TrofejiSuTu je napisao/la:
19 okt 2025, 11:22

Koji druze prvi i drugi penal? Za koga,ne mogu da skontam na koje situacije mislis?

Nas gol je moze se reci opravdano ponisten,ustopavanje lopte rukom,ne namjerno ali jeste.
Penal njihov ne postoji ako je prethodno primio loptu na prsa to znaci posjed,i sljedeci logican potez je ispucavanje tom prilikom ovaj uvali bukvalno svoju nogu koju zakaci Francis s namjerom da ispuca loptu.

Nas penal ono sto je debilna kamera negdje iza ledja pokazala ili nesto sa strane od gola ne pokazuje (bar ja nisam vidio) polozaj ruke uopste,ali ne sumnjam da je bio kontakt s rukom. Ako je vec nama ponisten gol zbog ruke i ako je ono penal za njih,naravno da je i nama morao svirati. A ni pogledao nije,upravo mi je to najveci pokazatelj da smo opet osteceni i to dvostruko za dva penala. Njima sviran nama nije.

Ako imas sve te situacije postavi ih ovdje.
Razumijem da si navijac no penal za njih je cist kao suza.
Jel ti gledaš normalne lige ili samo našu ? U Engleskoj sam vidio koliko hoćeš onakvih situacija i nikada nije bio penal, Keyremeh je bio na lopti i ispucavao je i ovaj drugi mu iza leđa proturio nogu, Kera ga po đonu udario.
Ne nego eto pisem onako, ovo ti je penal i u Bosni i u Engleskoj i u Francuskoj i bilo gdje drugo, iste elemente ima kao i penal u BL sto su nam sudili kad je Rile udario onog al ne da mi se dalje objasnjavat nista necu postic i btw u ozbiljnim ligama ovo igraci ne rade ovako kako je ovaj amater to odradio (Francis).

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 19 okt 2025, 15:13

19 okt 2025, 13:03
egocentrik je napisao/la:
19 okt 2025, 12:52

Sva trojica su naši.

Pokusaj ubistva
Da, to je drugi par rukava. :thumbup:

@Eros nisam mu ulazio na profil, ali evo poslije tvog odgovora mislim da ima smisla reagovati.
Hvala

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 okt 2025, 15:21

Cist je penal za Radnik, jedino nije penal ako je on gurnuo sa ledja keremeha, na onom snimku koliko sam ja vidio mislim da nije.

Hvatanje igraca sa dvije ruke za nogu sledja je zuti karton (drugi zuti karton)

Minimum jedan penal zanas je bio, kazem MINIMUM.

Ntw; evo POSUSJE izaslo javno sa NEZADOVOLJSTVOM, da he igrac zelje trebao dobit crveni karton, i pustili su klip IZGLEDA CIST CRVENI KARTON I GUBITAK 3 boda

3x naseg igraca igrac zelje udara bez lopte ni zuti karton cvetanovski otvorenim djonom ni faul al radnik radi jednog opsajda gdje 50/50 je pisano i pisano

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 19 okt 2025, 15:53

Ova godina tj sezona je za zaborav, a tek je oktobar.
Na terenu nas biju, van terena policija tuce, ovi debili sacekuse prave i lome ruke nasim navijacima, a svi sute. Kao da ne postojimo.

Hoce li ova uprava sta uraditi da se zastite klub i navijaci?
Da li je vrijeme vise da se dignemo, i ovaj teror zaustavimo. Ovo je neodrzivo, nemoguce za shvatiti vise. Koji se qurac desava sa nama
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 19 okt 2025, 16:12

U kurcu smo sto se svega tice,ne mozes procitat nista lijepo da ide u nasu korist.

Bit ces opet prvak čest!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 19 okt 2025, 16:22

HordasFks je napisao/la:
19 okt 2025, 16:12
U kurcu smo sto se svega tice,ne mozes procitat nista lijepo da ide u nasu korist.

Bit ces opet prvak čest!
Bice sve i jos gore dok ovi mozgovi iz kluba ne odu kao fisek, to je najveci kancer koji treba odstraniti jer nam izjeda klub.
:roll:

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 19 okt 2025, 16:24

Napustiti ligu i onda poslati UEFI prijedlog da odigramo po pet utakmica protiv Zrinjskog i Borca uz prisustvo najboljih stranih sudija i var-a. Ako i jednu izgubimo, a ubjedjen samnda ne bi, onda prekidamo sa bilo kakvim zaljenjem. Ne bi imali sanse. Sve je ovo prijedlog u mojoj glavi koji je nemoguc, ali vjerujte mi da samo sjeckanje igre od sudije izgleda legalno, ali itekako utice na ekipu psihicki. Mi imamo najjaaci sastav u ligi i vjerujte mi da nemamo sanse da osvojimo ista. Dodik je pao, vrijeme da se preuzme savez i stavi na zdrave noge gdje ce pravda biti zadovoljena i kvalitetno sudjenje pa onda neka bude prvak ko hoce. Ali ovo do sad je sve mucno za gledati. Pravi se raskol medju nama, a ustvari svi znamo da mi nemamo sanse protiv ovakvog saveza. Nesto se mora promjeniti i to radikalne promjene. Moj prijedlog je napustanje lige do daljnjeg

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 okt 2025, 16:28

Jet2Holiday je napisao/la:
19 okt 2025, 15:53
Ova godina tj sezona je za zaborav, a tek je oktobar.
Na terenu nas biju, van terena policija tuce, ovi debili sacekuse prave i lome ruke nasim navijacima, a svi sute. Kao da ne postojimo.

Hoce li ova uprava sta uraditi da se zastite klub i navijaci?
Da li je vrijeme vise da se dignemo, i ovaj teror zaustavimo. Ovo je neodrzivo, nemoguce za shvatiti vise. Koji se qurac desava sa nama
Pa slabi smo , podijeljeni i onda si lagan plijen dušmanima. Nema zajedništva ,poštovanja ni prema čemu. Pa na ovom hebenom forumu nema zajedničke, svako neku svoju priču prica . Niko nam ne valja samo smo u fazonu tjeraj i sve smo rastjerali I sad se pitamo sta se desava .

Strahinja
Kontakt:

Post Postao/la Strahinja » 19 okt 2025, 16:38

U zadnje vrijeme velik broj zeljeznicara s istom pricom na ovom pdf. Ili je sve jedan lik sa vise laznih profila ili je to taj nivo intelekta pa ko da sinhronizovano pišu.
Klub im igra sezonu desetljeća, ono pod lažnim profilima ovdje gluposti valja.
A tek ovi "naši" biseri što u dva posta u 5 minuta i poziva na jedinstvo i pljuje NAŠE igrače. Sutra ce tog istog igraca kad pruzi dobru partiju ili se dobro proda dizati preko mjere. Karakter mnogih 0 bodova.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 okt 2025, 17:23

Da me nebi niko pogresno razumio, AL JA NEMOGU I NECU SE NIKAD BUNIT NA IGRACE I SS, dok god imamo ovo sudjenje.

AL I MIMO TOGA STVARNO MISLIM DA IMAMO DOBRE IGRACE, i SS. E sad dali imamo dobar tim PO MOM MISLJENJU MORAMO IMAT FER USLOVE ILI BAR MNOGO FERNIJE SUDJENJE.

Zelim da obrazlozim zasto i kako ja vidim i zasto smatram da imamo dobre igrace i ss.

Jatta 1,8 m€
Bubanja 850 k€

Bez obzira sto ovde mnogi ovo gledaju kao negativnu pojavu JA ovo gledam ne samo kao pozitivnu pojavu vec ISKORAK. Zasto; prvo radi sudjenja, saveza koji nas ostecivaju sa neigranjem lige prvaka i samim tim stete koju trpimo odnosno sto nase novce koje bi sigurno zaradili da smo prvaci sto bi bili da imamo FER USLOVE/FER SUDJENJE, drugo samim tim to obara i vrijednost nasih igraca. Drugo GENERALNI SPOZOR I VLASNIK TV PRAVA UPLACUJE 300 k km koje prvak a ostalim i manje.

Ulaznice 5-7 €, clanova 7500 (clanstvo 10€)
Prosjek navijaca u pl bh 5000

OSTALI SPONZORI TURKISH AIRLINE DERITIZACIJA ITD mozda 1 m km donesu..sa drzavom maksimum 2 m km. Zar neko misli da sa 3 m km budzetom mozemo bit iznad 6 mjesta. 2,4 m km posusje ima sloga isto tako

Keremeh renan krdzalic musija vrban beganovic jovic djordjevic gulijasvili su igraci koji su tu GODINU IPO i vise.

Imas tu GOJKA CIMIROTA KOJI je tako reci djete naseg kluba koji ima 32 godine, imas Renata Gojkovica koji je nazalost povrijdjen, koji ima iskustva u nasoj ligi u repci a i igro je u izrajelu, i koji je tu vec skoro godinu dana.

Pored ovih svih gore igraca imas
RISTOVSKOG KOJI IMA 33 godine koji ima bas mocnu karijeru i klubdku i reprezentativnu.

Takodje ista situacija je sa Ademo Ljljicem koji jeste malo stari od gore navedeni al koji ima i NAJ JACU IGRACKU KARIJERU OD BILO KOJEG IGRAC STO JE IKAD IGRA PL BH OD KRAJA RATA, on jeste stari al 34 godine i nisu neke godine za klasu kakva je on.

Elezi, BANIC NISU IGRACI sa ulice il iz nekih liga ko reiz i onaj brazilac sa 200 golova

Ss ok, imao se dobar plan sa zekicem covjek je otisao nije smjenjen, cak mu se i produzio ugovor, husref je fula al on se doveo da tu popunimo rupu pa i kupimo vrijeme (jer se nije ocekivali da ce Zekuc uradit sto je uradio) Mario jeste tek tu al utakmicu protiv zrinjskog odradio veoma dobro, juce isto vidjelo se da je igrao na duze lopte radi teavnjaja i sto je najvaznije nismo u dvije utakmice dopustili neke sanse ni zrinjskom ni radniku, na terenu smo zasluzili 6 bodova, primili smo golove iz greski individualni koje su 70% i krivica losih sudiski odluka ( koje su psihicki igrace poremetile) i los teren u bjeljini.

Te stvari se daju popravit kroz malo duze treniranje sa novim ss i sa vise utakmica posebno kad dodju pobjede

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sekac i 33 gosta.