Iz moralnih razloga ne palim tv kada igra vicina **** i zvezdanova prostotutka iz BL, jel to Vukovic slomio nesto amin?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dokle pitanje je,dokle 
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Što teži i duži oporavak mu želimo. Iako je teški smrad i pogan, Vuković tek upada u TOP 5 igrača snsd prćije po odvratnosti(Grahovac, Kvržić, Herrera i Savić su iznad).
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja samo pišem ono što vidimjurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:48Ja uopste patetiku i kukanje ljudi koji su ne naslađivali kad je Sarajevo moralo izlazit s terena zbog sistemske i kontinuirane nepravde i zakidanja bar 20 bodova, poništavanja čistih golova, ne sviranja penala sto traje evo 3-4 godine odjednom sad kad njima treba ( u njihovim glavama) počeli žaliti , ne priznajem.
Nego ovdje pisali kilometarske postove pobjegao vam Borac 20 bodova. Pa evo nismo ni u drugoj četvrtini već i vama bježe 7 , pobjece vam 30 na kraju. Oni oduvijek imaju ovakvo suđenje a vas ni blizu ne zakidaju ko nas.
Kad uporedim utakmicu u Širokom Brijegu i bilo koju vasu vise su nas tu pokrali nego vas u svim utakmicama skupa.
I da je gosp.Rahimić ih posložio
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Rečeno mi je samo aktuelne utakmice.successminator je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:52Zar ne bi bilo lakše da neko ko je baš dobar u tome napravi video sa svim cirkusima 2021-2025 i onda da svi pošalju taj isti video?
Bit će sažetak utakmice pa možemo svi to poslati.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Trebalo bi pola godine da se napravi to svesuccessminator je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:52Zar ne bi bilo lakše da neko ko je baš dobar u tome napravi video sa svim cirkusima 2021-2025 i onda da svi pošalju taj isti video?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jest placeci je izasao
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
successminator
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:47Ojjjjj
Sudarila se dva igraca Borca i on svira faul u napadu i to VAR potvrdi sve
Jel moguće ovo ljudi
Svrako moja
Ptico moja
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Ovaj demir smetljar je bio mahac i na grbavici onda kad su s nama igrali. Pod istokom bio pickurina nije mu svejedno bilo kad su mu neki s istoka rekli adresu dje zivi i ime babe hahah
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ti ako im možeš halaliti ove otimačine zadnje 3 sezone i cirkuzanje s nama da smo sizopitari ti halali, ja ne mogu.Beli98 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:49Daj duska ne seri. Jel i mi moramo bit **** ko i oni i glumit nesto? Kradu ih, kradu Velez, kradu sve. Je-be mi se sta je par debila bez zuba pisalo nama.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:48Ja uopste patetiku i kukanje ljudi koji su ne naslađivali kad je Sarajevo moralo izlazit s terena zbog sistemske i kontinuirane nepravde i zakidanja bar 20 bodova, poništavanja čistih golova, ne sviranja penala sto traje evo 3-4 godine odjednom sad kad njima treba ( u njihovim glavama) počeli žaliti , ne priznajem.
Nego ovdje pisali kilometarske postove pobjegao vam Borac 20 bodova. Pa evo nismo ni u drugoj četvrtini već i vama bježe 7 , pobjece vam 30 na kraju. Oni oduvijek imaju ovakvo suđenje a vas ni blizu ne zakidaju ko nas.
Ovim pijacarima pogotovo želim da ih izbace u drugi rang sa sto većom sudijskom lakrdijom zbog ponašanja na utakmici u Vrapcicima 2:2 i suđenja. Nije onako njima suđeno tu utakmicu.
Nije vrijeme
Sizopitari
Sve regularno
Oni smajliji
Tekstovi nekakvi kilometarski da smo sami sebi krivi
Mi bi imali 2 trofeja vise sa poštenim suđenjem. A dobili smo to da nas ismijavaju jer nam neko pobjegne 20 bodova , **** to ste tebe oštete 15 njih poguraju 15. To je nebitno bilo.
Nismo isti kao oni. Nit cemo ikad bit.
Još 5-6 kola dok im odu na 15 bodova prije 1/2 prvenstva a nisu bolji pa ću ih onda pitat za mišljenje. Kontaju stići nešto, kako ces stići kad ovi mogu izgubit samo u vanserijskim okolnostima.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ode Ziljkić Velež proigrao...
Izašli ste jer se Mirvic poceo kurciti i kontao jači od Vice. Dotad ste bili u talu kao B komponenta. Zato prestani pametovati, smaraš.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:48Ja uopste patetiku i kukanje ljudi koji su ne naslađivali kad je Sarajevo moralo izlazit s terena zbog sistemske i kontinuirane nepravde i zakidanja bar 20 bodova, poništavanja čistih golova, ne sviranja penala sto traje evo 3-4 godine odjednom sad kad njima treba ( u njihovim glavama) počeli žaliti , ne priznajem.
Kad uporedim utakmicu u Širokom Brijegu i bilo koju vasu vise su nas tu pokrali nego vas u svim utakmicama skupa.
Ovi stoperi Borca Saničanin i Berbić rupe teške.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
successminator
- Kontakt:
Nemojte pisati takve stvari o Vukoviću, bar on djeluje kao da ima savjesti za razliku od Herrere, Vranješa ili Kvržića. Vuković nije ni slavio gol iz onog smiješnog penala u Prijedoru i mislim da ni njemu nije do ovoga.
Na kraju krajeva, 5 od 6 sudija na ovoj utakmici je iz B komponente, mislim da to puno govori.
Na kraju krajeva, 5 od 6 sudija na ovoj utakmici je iz B komponente, mislim da to puno govori.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Borac iduću gostuje Zrinjskom... Bilo bi top da danas ne pobjede
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Svasta bi mogao napisat, ali necu. Prvi je g.Hasic stao nasuprot Vice i bagre tada je ova gospoda iz Sa sutila. Ali nema veze to bi morali zaboravit i stat opet zsjedno, dok je ovakvih kao ti to je nemoguce.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:56Ti ako im možeš halaliti ove otimačine zadnje 3 sezone i cirkuzanje s nama da smo sizopitari ti halali, ja ne mogu.Beli98 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:49Daj duska ne seri. Jel i mi moramo bit **** ko i oni i glumit nesto? Kradu ih, kradu Velez, kradu sve. Je-be mi se sta je par debila bez zuba pisalo nama.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:48Ja uopste patetiku i kukanje ljudi koji su ne naslađivali kad je Sarajevo moralo izlazit s terena zbog sistemske i kontinuirane nepravde i zakidanja bar 20 bodova, poništavanja čistih golova, ne sviranja penala sto traje evo 3-4 godine odjednom sad kad njima treba ( u njihovim glavama) počeli žaliti , ne priznajem.
Ovim pijacarima pogotovo želim da ih izbace u drugi rang sa sto većom sudijskom lakrdijom zbog ponašanja na utakmici u Vrapcicima 2:2 i suđenja. Nije onako njima suđeno tu utakmicu.
Nije vrijeme
Sizopitari
Sve regularno
Oni smajliji
Tekstovi nekakvi kilometarski da smo sami sebi krivi
Mi bi imali 2 trofeja vise sa poštenim suđenjem. A dobili smo to da nas ismijavaju jer nam neko pobjegne 20 bodova , **** to ste tebe oštete 15 njih poguraju 15. To je nebitno bilo.
Nismo isti kao oni. Nit cemo ikad bit.
Još 5-6 kola dok im odu na 15 bodova prije 1/2 prvenstva a nisu bolji pa ću ih onda pitat za mišljenje. Kontaju stići nešto, kako ces stići kad ovi mogu izgubit samo u vanserijskim okolnostima.
Ide neki penal za snsd prčiju, ne beri brige.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 okt 2025, 18:59Borac iduću gostuje Zrinjskom... Bilo bi top da danas ne pobjede
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
12345678922
- Kontakt:
Čuj što **** zvižde kad je momak na podu, a kad vode i kad njihovi leže i kad produžuju po 2 minute tad su glasni, al na forumu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.