English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Gol razlika 14:11 a oni i dalje pricaju o kornerima Arsenala...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- LenyYoro15
- Kontakt:
Da li je moguće da smo ih dobili na Anfildu?
Dobra utakmica generalno. Na stranu emocije, ali objektivno ova pobjeda je i sretna i spretna. Mogu ovo da zamislim i da je završilo 4 -2.
Ovo je vjerovatno najlošija utakmica Salaha u karijeri. Čovjek je danas bio igrač manje, a dao nam je valjda 30 golova u zadnjih 10 godina.
Hvala scauserima
Inače, Amorim je u manje od godinu dana u EPL dobio u gostima City, Arsenal i Liverpool. Što je paradoks s obzirom da su oboreni svi negativni rezultatski rekordi u zadnjih godinu dana.

Dobra utakmica generalno. Na stranu emocije, ali objektivno ova pobjeda je i sretna i spretna. Mogu ovo da zamislim i da je završilo 4 -2.
Ovo je vjerovatno najlošija utakmica Salaha u karijeri. Čovjek je danas bio igrač manje, a dao nam je valjda 30 golova u zadnjih 10 godina.
Hvala scauserima

Inače, Amorim je u manje od godinu dana u EPL dobio u gostima City, Arsenal i Liverpool. Što je paradoks s obzirom da su oboreni svi negativni rezultatski rekordi u zadnjih godinu dana.
Previše se na značaju daje tim rekordima. Amorim je došao u nered nereda. United ove sezone izgleda možda i najbolje u zadnjih 7-8 godina. Čak se nazire i neka hemija među igračima. Da se imalo pameti pa se doveo još jedan veznjak i stoper prošlo ljeto, bili bi sigurica u top 4. Prvi put od odlaska fergieja meni djeluje obećavajuća budućnost za vas.LenyYoro15 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:44
- JayCatwright
- Kontakt:
Čestitke Novaliću.
Nista strasno, jedna sezona tankiranja i rebuildinga a onda dominacija nakon toga.
City do titule lagano obzirom da nemaju konkurenta, kao ni Liverpool prosle sezone.
Nista strasno, jedna sezona tankiranja i rebuildinga a onda dominacija nakon toga.
City do titule lagano obzirom da nemaju konkurenta, kao ni Liverpool prosle sezone.
- Maroon1946
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Još 500 miliona za šjor Slota u januaru i trebalo bi da bude OK.
- LenyYoro15
- Kontakt:
To sam napisao pred prvo kolo lige. Jednog pravog mladog veznog igrača na poziciji 6 su bili udaljeni od toga da imaju ekipu koja je legtimni Top5 kandidat. Baleba bi legao Unitedu, iako ne igra ništa specijalno ove sezone.Finn je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:50Previše se na značaju daje tim rekordima. Amorim je došao u nered nereda. United ove sezone izgleda možda i najbolje u zadnjih 7-8 godina. Čak se nazire i neka hemija među igračima. Da se imalo pameti pa se doveo još jedan veznjak i stoper prošlo ljeto, bili bi sigurica u top 4. Prvi put od odlaska fergieja meni djeluje obećavajuća budućnost za vas.LenyYoro15 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:44
Bruno i Casemiro drže sredinu Uniteda. Protivnički menadžer koji ne vidi da smo trebaš okomito kroz sredinu napasti United i već si na 16 metara kroz 2 pasa je upitnog trenerskog znanja.
@Jay

Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 19 okt 2025, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Treba tu malo vremena da se razmisli u kojem pravcu da se ide s obzirom da je ovo bilo od " možemo osvojiti ligu bez poraza" do one antologijske navijačke kod Engleza: "you are nothing special we lose every week" u rekordnom vremenu.
Šta misliš o Frenkieju naredno ljeto? Ako bi pristao na manje para.LenyYoro15 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:56To sam napisao pred prvo kolo lige. Jednog pravog mladog veznog igrača na poziciji 6 su bili udaljeni od toga da imaju ekipu koja je legtimni Top5 kandidat. Baleba bi legao Unitedu, iako ne igra ništa sepcijalno ove sezone.Finn je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:50Previše se na značaju daje tim rekordima. Amorim je došao u nered nereda. United ove sezone izgleda možda i najbolje u zadnjih 7-8 godina. Čak se nazire i neka hemija među igračima. Da se imalo pameti pa se doveo još jedan veznjak i stoper prošlo ljeto, bili bi sigurica u top 4. Prvi put od odlaska fergieja meni djeluje obećavajuća budućnost za vas.LenyYoro15 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:44
Bruno i Casemiro drže sredinu Uniteda. Protivnički menadžer koji ne vidi da smo trebaš okomito kroz sredinu napasti United i već si na 16 metara kroz 2 pasa je upitnog trenerskog znanja.
@Jay![]()
Dorgu> Wirz,IsakJayCatwright je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:50Čestitke Novaliću.
Jedna Si Jedina
Moja Domovina....
Moja Domovina....
Na Anfildu posljednji put 2015 god. (1:2)
Na Old Traffordu 2022 god (2:1) to je kada se radi o PL..
Medjutim,ovo danas je moglo zavrsiti svakako..
Nemate sigurnost u odbrani,kako je povredjen Alisson..
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ništa od njega. Promijenila se transfer politika Uniteda prilično, a i to nije medijski toliko ispraćeno. Nema više dovođenja igrača 28+ godina i nema više plate veće od 200k. De Jong ne može ispuniti nijedan od ta dva uslova.
Mislim da će to biti neki fizički dominatan vezni tipa Baleba. Ovaj United plače za igračem tipa Michael Carrick.
Eto ti Slota yebo te on u pakas syebo za godinu ono sto je Klopp pravio 10 godina. Skola u prirodi Rubena Amorima.JayCatwright je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:50Čestitke Novaliću.
Pa se ti cerekaj ljudima.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Brate volio bi ove sezone da uzmemo bez poraza titulu.. A na dobrom smo putu, pola igrača nam se nije uigralo a imamo 5/5,.
Zbog toga i cvile ovoliko jer znaju da će bit samo jače kako vrijeme bude odmicalo, prpa.
Zamisli uzmemo bez poraza, čime bi se onda hudnjaci ponosili.. Ostali bi bez jedine stvari na koju su ponosni..

Bukvalno aktuelni šampion engleske.Kaunas je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:09Eto ti Slota yebo te on u pakas syebo za godinu ono sto je Klopp pravio 10 godina. Skola u prirodi Rubena Amorima.JayCatwright je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:50Čestitke Novaliću.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako se usuđuju timovi rotirati protiv šjor Arnea?!

Pokupio kajmak prosle sezone, sad ulupao 500 mil a ekipa mu slabija.gaston je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:13Bukvalno aktuelni šampion engleske.Kaunas je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:09Eto ti Slota yebo te on u pakas syebo za godinu ono sto je Klopp pravio 10 godina. Skola u prirodi Rubena Amorima.JayCatwright je napisao/la: ↑19 okt 2025, 19:50Čestitke Novaliću.

15.10.2013.
Pretpostavka je majka svih zayeba. A dobar zayeb je da 500miliona donosi instant uspjeh.
Siguran sam da će biti bolje kad Olise dođe