Hoćemo li Tai Chi ili Military Workout ?
Neće nas prepoznati nakon 28 dana

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hoćemo li Tai Chi ili Military Workout ?
+1
Nemaš ti postova koliko ja proliva od ljutog iz paše.
Istina je da su se pokvarili, jeo sam par puta u zadnje vrijeme i na Kosevu, i na Dolac Malti, i nije kao prije (moj subjektivni dojam). Ranije su fkt bili top, nema dalje
Kocka na čaršiji, najbolji doner uz čikicu koji pravi donere iza sopinga Grbavica (do nekih 1-2h popodne).
Kako neko uspije ovoliko kazni imatiPrema podacima Agencije za identifikacione dokumente, razmjenu podataka i evidenciju (IDDEEA), najveći dug za neplaćene kazne ima vozač iz Gračanice, koji duguje čak 104.855 KM. Drugi po redu je vozač iz Sarajeva (Stari Grad) sa dugom od 90.970 KM, dok vozač iz Gradačca zauzima treće mjesto sa dugom od 85.130 KM. Četvrti je vozač iz Maglaja sa dugom od 81.883 KM, a peto i šesto mjesto pripadaju vozačima iz Gradačca i Ilidže, koji duguju 78.816 KM i 67.621 KM.
Pravi mirotvorac i nesuđeni dobitnik Nobelove nagrade za mir.Trump Zelenskom: Pristani na Putinove uvjete ili riskiraš uništenje
Ima i razvaljivanje, ako je ona na videu
Dajte te videe u ppakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:24Ima i razvaljivanje, ako je ona na videu
A vrlo moguce da jeste s obzirom da je deakt insta
nije deaktiviralaakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:24Ima i razvaljivanje, ako je ona na videu
A vrlo moguce da jeste s obzirom da je deakt insta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.