AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ti stalno mezis, de popij malo....hahahah....bukvalno pojedinim forumasima zgadis forum....heheh
Ma kakvi to druze. Samo mi nisu jasni ovi dupli standardi 
Jednom do trenera pa drugi put do igraca, ajde ga znaj onda u sta covjek da vjeruje.
Jednom do trenera pa drugi put do igraca, ajde ga znaj onda u sta covjek da vjeruje.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Porazi Napolija, Juventusa i Rome - za sada odlično kolo za nas hahahaha. S obzirom na veliki broj povrijeđenih, mislim da ni bod ne bi bio loš večeras.
Mislim da nikad nismo niti ćemo ikad više igrati u ovom sastavu. 
Tri štopera, tri beka, tri vezna i jedno krilo. Allegriball u najavi 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma Sale je ovdje sa Rafom u napadu, zao mi je sto Gimenez nije sa Rafom u napadu al ok uce u drugom i dace go
Formacija 3-5-1-1 rock'n'roll 

A šta reći za klupu: Terracciano, Pittarella, De Winter, Odogu, Sala, Balentien, Gimenez.
A šta reći za klupu: Terracciano, Pittarella, De Winter, Odogu, Sala, Balentien, Gimenez.

Prozivas ga aaa, ja odustao haha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Mora proraditi, ulazi u sanse jednostavno mora krenuti. A mislim da sa Rafom bi imao jos vise prostora, al bice i za to prilike vec iduce kolo siguran sam

- Beduin
- Kontakt:
J3bote jesmo desetkovani, a klupa epski uzasna. Strahota. Ovdje se vidi koliko nedovoljno se trgovali preko ljeta gdje je fokus bio na rjesavanju hamelja.
Neka nam je Bog na pomoci veceras, kao nikad moraju pametno odigrati i dati 110%
Neka nam je Bog na pomoci veceras, kao nikad moraju pametno odigrati i dati 110%
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pavloviću panjino hahahaha ovo je gore od Dovbyka sinoć. 
Ova Fiorentina je teško smeće, ali me ne bi čudilo prosipanje bodova jer stvarno previše igrača fali da se uspostavi bilo kakva igra. Prvenstveno je problem napad, Leao je totalno u qurcu, a Salamander nije za ove pozicije.
Klupa je tek izrazito depresivna, Gimenez bez gola u sezoni jedini tračak nade
Klupa je tek izrazito depresivna, Gimenez bez gola u sezoni jedini tračak nade

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Treba ovdje Saleta vratit na njegovu poziciju a ubaciti Gimeneza da pomogne Leau.
Mora se i Ricci više izvlačiti i preuzimati kreaciju igre jer ovaj se zalijepio za Luku ko magnet.
Mora se i Ricci više izvlačiti i preuzimati kreaciju igre jer ovaj se zalijepio za Luku ko magnet.
Il Club più titolato al mondo!
Ovaj Leao izgleda kao da će svakog časa saopštiti kraj fudbalske karijere. 
Vratiti Rafu i Saleta na krila a ubaciti Santija u spici, 3 u sredini i 4 nazad.
Bod ko kuca za nas...
Ma ja sad sve u odbranu Max .....
Sad ce Gimenez ovo okrenuti...hahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.