Šta će biti? Kao prije nije bilo cirkusanja?ljevak je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:48Mene u svemu ovome zanima da li navijaci Borca razmisljaju sta ce biti kad dodju drugi ljudi u savez?
Kao da se ne sjecaju vakta zeljinih lopovluka sa savezom i kako su tada prolazili.
Sad ko god da preuzme savez, a desit ce se kad tad, tesko im se pise. Nema kluba s kojim nemaju aferima. Ko god da dodje na celo oni ce bit prva meta.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Ma ono nije faul ni u baletu, ali dzaba. Drago mi je sto im na pasosu pise Bosna i Hercegovina, sto su im tablicama pise BiH, pozivni broj je +387, na posti pise Bosna i Hercegovina, sve sto proizvode bar code pocinje sa 387. U statutu glavni grad je Sarajevo.
ZIVJELA VJECNO

kako da te ne volim
Ljudino, jesi li ti gledao utakmicu, faul je sviran prije nego sto je gol postignut o cemu pises?Argentina je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:47Covjece dragi, VAR je potvrdio da je sve regularno. A onda je glavni svirao faul. Shvatas li da je redosljed polupan i da to nema veze s vezom?MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:11Ne, kontam da nisi gledao utakmicu, gol nije ni “postignut” jer je faul sviran sec ili dve prije gola Veleza zbog situacije koju sam objasnio i na slikama dokazao, na snimku se jos bolje vidi.
Na stranu sve, Velez bio odlican i nisu zasluzili poraz, ali to ne mjenja cinjenicu da je gol opravdano ponisten.
Ja sam da prvenstvo pocne -20 bodova svima, osim Borcu, da se zna da su prvaci. Pa da gledamo ligu kako treba![]()

Mi što smo se borili i krvarili za ovu državu ne damo teritoriju BiH, sve bi drugačije bilo da smo mi složni ali na žalost nismo. Ništa oni ne bi mogli da nema domaćih izdajnika.Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:48Upravo tako.Argentina je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:41Ublehaske i populisticke izjave sto daju iz RSa da hoce da se odcijepe, treba im pomoci. Imali bi od sporta bolji&posteniji pa do svega ostalog, a manje tenzija i svega.
Nazalost, lazu RS politicari njima odgocara BiH vise nego ikome (fubal je klasican primjer toga), ali ako moze da im se pomogne, prvi bi im rekao odvojite se vise u pm da prodisemo.
Država da prodiše od ovih dokazanih genocidaša.
Ionako iz RS-a samo Borac ima uvjete za ligu.
-
- Kontakt:
Nemojte biti neozbiljni. Svaki pedalj ove zemlje je previše vrijedan da bi vas kojekakvi kazlagići i topuzovići natjerali da ovako razmišljate.Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:48Upravo tako.Argentina je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:41Ublehaske i populisticke izjave sto daju iz RSa da hoce da se odcijepe, treba im pomoci. Imali bi od sporta bolji&posteniji pa do svega ostalog, a manje tenzija i svega.
Nazalost, lazu RS politicari njima odgocara BiH vise nego ikome (fubal je klasican primjer toga), ali ako moze da im se pomogne, prvi bi im rekao odvojite se vise u pm da prodisemo.

-
- Kontakt:
Koji ba argumenti ?? Zauzmes stav i držiš se toga ko pijan plota . Ovakvi blokova ima svaki korner i ne svira se , zakasnio igrac Borca poslje se sudario s svojim igracem . Gol cist . Sad ćeš ti napisati bio je faul I to je kao argument . I tako iz kolo u kolo pa prošlu protiv Rudara smijesan penal I kriterij sudjenja . I koliko hoces takvih situacija u posljednje 2/3 godine.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:49Ko je i gdje priznao svoju gresku?Zidnisatzidni je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:47Kako se prepirati s nekim ko priča jedno a sudija se s druge strane kune u nešto sasvim drugo čak i priznaje "grešku"![]()
P.S. ja se ne prepirem, samo pisem argumentivano, dok s druge strane dobijam uvrede i bez argumenata price o namjestabju, navlacenju itd.
-
- Kontakt:
Zna li se gdje ove prodate balije piju kafu,sok,pićence?successminator je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:53Nemojte biti neozbiljni. Svaki pedalj ove zemlje je previše vrijedan da bi vas kojekakvi kazlagići i topuzovići natjerali da ovako razmišljate.Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:48Upravo tako.Argentina je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:41Ublehaske i populisticke izjave sto daju iz RSa da hoce da se odcijepe, treba im pomoci. Imali bi od sporta bolji&posteniji pa do svega ostalog, a manje tenzija i svega.
Nazalost, lazu RS politicari njima odgocara BiH vise nego ikome (fubal je klasican primjer toga), ali ako moze da im se pomogne, prvi bi im rekao odvojite se vise u pm da prodisemo.![]()
Živi li od njih itko normalan život uopće?
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Preporucio bih da pogledas snimak. Faul nije ako se obostrank guras sa igracem, postavljanje bloka u kretanju igraca dok cuva drugog igraca je faul bio i bicebordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:54Koji ba argumenti ?? Zauzmes stav i držiš se toga ko pijan plota . Ovakvi blokova ima svaki korner i ne svira se , zakasnio igrac Borca poslje se sudario s svojim igracem . Gol cist . Sad ćeš ti napisati bio je faul I to je kao argument . I tako iz kolo u kolo pa prošlu protiv Rudara smijesan penal I kriterij sudjenja . I koliko hoces takvih situacija u posljednje 2/3 godine.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:49Ko je i gdje priznao svoju gresku?Zidnisatzidni je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:47
Kako se prepirati s nekim ko priča jedno a sudija se s druge strane kune u nešto sasvim drugo čak i priznaje "grešku"![]()
P.S. ja se ne prepirem, samo pisem argumentivano, dok s druge strane dobijam uvrede i bez argumenata price o namjestabju, navlacenju itd.

Nemoj da lažeš.bhsport je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:40Duška puno si se navio za nekog čiji gazda kaze da smo Zrinskom navlače te se ne izjasnjava na ove kradje Borca i poguravanja.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:30Nama svirne penal u doskoku igraca. Skočili skupa
I pali jedan preko drugog penal. Tako da dajte molim vas.
Da ne govorim o ovim penalima nakon kornera to sam samo na našoj utakmici vidio i nikad vise nigdje u svijetu.
Takodjer niti navijaci se ne oglašavaju. Tako da....
Navijači su jučer u Bijeljini skandirali "vico **** napuši se sjeveru".
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Jest cist faul . Zuti je trebao dobit Hrkac nepravilan blok još ga vukao mogao teške tjelesne povrede doživiti.MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:56Preporucio bih da pogledas snimak. Faul nije ako se obostrank guras sa igracem, postavljanje bloka u kretanju igraca dok cuva drugog igraca je faul bio i bicebordobijeli je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:54Koji ba argumenti ?? Zauzmes stav i držiš se toga ko pijan plota . Ovakvi blokova ima svaki korner i ne svira se , zakasnio igrac Borca poslje se sudario s svojim igracem . Gol cist . Sad ćeš ti napisati bio je faul I to je kao argument . I tako iz kolo u kolo pa prošlu protiv Rudara smijesan penal I kriterij sudjenja . I koliko hoces takvih situacija u posljednje 2/3 godine.o povlacnju s dvije ruke da ne pricam
E nisam to cuo, bio sam na Grbavici.Pendulum je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:57Nemoj da lažeš.bhsport je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:40Duška puno si se navio za nekog čiji gazda kaze da smo Zrinskom navlače te se ne izjasnjava na ove kradje Borca i poguravanja.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:30Nama svirne penal u doskoku igraca. Skočili skupa
I pali jedan preko drugog penal. Tako da dajte molim vas.
Da ne govorim o ovim penalima nakon kornera to sam samo na našoj utakmici vidio i nikad vise nigdje u svijetu.
Takodjer niti navijaci se ne oglašavaju. Tako da....
Navijači su jučer u Bijeljini skandirali "vico **** napuši se sjeveru".
Ako je tako povlačim dio za navijače.
Očekujem neki trans i sa vaše strane.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma frajer ih loži (kao ja Pitare), ali ne kontaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno nije faul Jurčića kod gola, dirao ga jeste, ali ne za faula.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Od bagre koja negira genocid ne možeš očekivati da kaže " jest sudije fkt stalno griješe u našu korist ".
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Idemo slati.

[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Ako vam ovo ne uvazi UEFA, onda tati Smithu saljite on ce vas zastiti

Ma nek ovi nasi izmedju sebe ceke prave umjesto da energiju usmjere na pravo mjesto
Dobro ne moramo se svaki dan svi svadjay
Cist je gol borca, ali je i cist gol velez ponisten
Borac lakrdija iz utakmice u utakmicu
Da je sve posteno bili bi gdje i pripadaju boriba za cetvrto mjesto
I godinama unazad isto tako nisu ekipa za vrha
Cist je gol borca, ali je i cist gol velez ponisten
Borac lakrdija iz utakmice u utakmicu
Da je sve posteno bili bi gdje i pripadaju boriba za cetvrto mjesto
I godinama unazad isto tako nisu ekipa za vrha
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 okt 2025, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, kolezeljovac, roccosiffredi, successminator, VivaLaLiberta i 51 gost.