KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Po meni najveca greska daleko je sto se nije sad kada je ovo malo ozbiljniji tim i budzet nasao sportski direktor sa iskustvom i vezama.Ili ako vec hoce nasli tim od par ljudi ukljucujuci Dubravka koji ce zajedno donosit odluke.Pa zovnes Edina Avdica da ti da savjet, da ti predlozi neke igrace,zovnes Marka Pesica da to isto uradi.Vjerujem da bi jos ljudi bilo voljno za to.Pa da onda taj direktor il komitet uz pomoc strucnih saradnika imenuju trenera i dovedu igrace.To je bio pravi put
Šehovići su trebali igrat za nas. Sto nisu je neki drugi par opanakaVensanKasel je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:18Trebamo paziti naše , a ne kao onda debilnu braću Šehoviće gurati , REPREZENTATIVCE CRNE GORE![]()
Nikad im to neću halaliti , nikad ...
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
- VensanKasel
- Kontakt:
Otkud to ? Obojica su nastupali za mlađe kategorije selekcije Crne Gore prije nego će potpisati za Bosnu .Maverick je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:57Šehovići su trebali igrat za nas. Sto nisu je neki drugi par opanakaVensanKasel je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:18Trebamo paziti naše , a ne kao onda debilnu braću Šehoviće gurati , REPREZENTATIVCE CRNE GORE![]()
Nikad im to neću halaliti , nikad ...
Samo se ne mogu sjetiti ko ih je gurao ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Ne znam koliko si pratio, ali pisao sam za cuveni susret Dubravka i najboljeg prijatelja od Edina, Farisa. Umalo nije doslo do fizickog obracuna, malo je falilo da Dubravko izvuce deblji kraj (sreca policija je bila tu u objektu). Edin se ponudio da besplatno pomogne sa savjetima za kontakte igraca, trenera, itd. Dubravko pitao Farisa:”Vi mislite da nesto znate, meni pomoc ne treba, ja sve znam”. Faris uzeo pepeljaru, da ga pogodiMElloo je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:38Po meni najveca greska daleko je sto se nije sad kada je ovo malo ozbiljniji tim i budzet nasao sportski direktor sa iskustvom i vezama.Ili ako vec hoce nasli tim od par ljudi ukljucujuci Dubravka koji ce zajedno donosit odluke.Pa zovnes Edina Avdica da ti da savjet, da ti predlozi neke igrace,zovnes Marka Pesica da to isto uradi.Vjerujem da bi jos ljudi bilo voljno za to.Pa da onda taj direktor il komitet uz pomoc strucnih saradnika imenuju trenera i dovedu igrace.To je bio pravi put

Takodjer, za Marka sam pisao, jedna od njegovih najvecih neostvarenih zelja je da nastupi u dresu Bosne sa brojem 7 i da istrci pred punom Skenderijom. To je bilo moguce u sklopu turnira Mirza Delibasic, gdje bi igrale tipa legende Bosne vs All stars legende, kako je jedne godine igrano protiv legendi Real Madrida.
Trebalo je biti iskoristeno i napravljen turnir tipa Bayern, Dubai, Bosna i Cedevita Olimpija/Buducnost/Spartak/Zadar.
Ali..
- svrakino1921
- Kontakt:
Stvarno ne shvatam ovo sa ulaznicama, znači tek ćes sutra moći uzeti karte za utakmicu koja je u utorak, baš amaterska posla.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Selektor Poljske Igor Milicic je slobodan i sigurno je da bi bio vrhunsko rjesenje u ovom trenutku.
Vrhunsko ime bi bio.DirkNowitzki je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:13Selektor Poljske Igor Milicic je slobodan i sigurno je da bi bio vrhunsko rjesenje u ovom trenutku.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Da je bilo malo vise mozga, mogao se uzeti:
Sigurno ne bi kostao vise nego West i Gutic skupa, a tri puta bolje rjesenje. Menadzer mu je nas Bosanac, Smajic.
Sigurno ne bi kostao vise nego West i Gutic skupa, a tri puta bolje rjesenje. Menadzer mu je nas Bosanac, Smajic.
ŠEF!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne mora Partizan , možemo li mi ?DirkNowitzki je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:02Da je bilo malo vise mozga, mogao se uzeti:

Šta misliš o njemu ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Selektor Gruzije Dzikic istoDirkNowitzki je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:13Selektor Poljske Igor Milicic je slobodan i sigurno je da bi bio vrhunsko rjesenje u ovom trenutku.
Je li istina da Pasalic mora biti pomocni ko god da dođe? Od trenutne garniture u staff-u ostaviti fizia sve ostalo otjerati.
-
- Kontakt:
Nisam siguran da li bi Džikić pristao da vodi i klub i da li su ga iz Gruzije eksplicitno vezali za reprezentaciju samo. Već je jednu sezonu bez kluba.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
- Kontakt:
Ma nema teoretske sanse ni za Dzileta ni Radonju. Obojica su preskupi u ovom trenutku, a i da mozes finansijski da ispratis to, nemaju nikakav motiv da vode Bosnu.
@VensanKasel, Victor Bailey ce nakon ove sezone sigurno vrijediti trostruko, zabost ce opasan Ugovor. Tesko bi se nametnuo u Zvezdi ili Partizanu, ali sigurno za vodece Eurocup ekipe. I to je ono sto pricam sve vrijeme, uz dobar skauting ti je potrebno puno manje para.
Ertel kojeg sam postavio nije dobio vise od 100K u Kini, a Bosna ima dosta igraca koje trenutno placa vise od toga, a isporucuju puno manje, nego sto bi Ertel isporucivao.
@VensanKasel, Victor Bailey ce nakon ove sezone sigurno vrijediti trostruko, zabost ce opasan Ugovor. Tesko bi se nametnuo u Zvezdi ili Partizanu, ali sigurno za vodece Eurocup ekipe. I to je ono sto pricam sve vrijeme, uz dobar skauting ti je potrebno puno manje para.
Ertel kojeg sam postavio nije dobio vise od 100K u Kini, a Bosna ima dosta igraca koje trenutno placa vise od toga, a isporucuju puno manje, nego sto bi Ertel isporucivao.
Sta te navelo da se vratis na forum nakon 10-ak godina (ili koliko vec)? Antipatije prema Dubravku - nakon sto je u savezu na mjestu generalnog sekretara zamijenio Haruna?

Pa logično je bilo da mu je neko od trenutnih nešto uradio čim im se ovako naklatio na kosti.