Jer je glup
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vjeruj mi da je sve normalno ovog sudiju i jos par njih bi odma zatvorili i osudili na par godina robije za kradju,kriminal.Tuce11 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:42Kad izgubiš PONOS, gubiš sve. Uprave Sarajeva, Želje, Veleža vode sumnjivi tipovi koji nisu u stanju zaustaviti ludilo u tzv wwin ligi. Ne mogu to ni razjedinjeni navijači. Preostala nada su organi gonjenja, koji opet trebaju političku podršku. Možda se nešto i zakotrlja.
- relativizam
- Kontakt:
Nadam se da će svako kolo biti gore i gore suđenje
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
I ja se nadam, jos vece lakrdije i da nam jos vise udaraju igrace, jos vise var provijera i ponistenih golova. Najace je kad na pocetku sezone nasi navijaci,navijaci zelje i Veleza pisu o nekim ambicijama,plasmanima,to je za rubriku vjerovali ili ne.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 19 okt 2025, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Dodjes u Banjaluku, pokazes muda da imas budes car u Sarajevskoj carsiji pokazes da si jak i da imas mudamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:03Ajde salji kad hoces,bilo gdje u Sarajevu,okolici ili gdje ti odgovara. Ovdje neces nikom majke spominjat,znas da ti se ja ovdje najmilijih sjetim redovno, vlah da se nadje sa mnom haha ajde da i taj film vidim,svega ti javi se da se nadjemo da ti objasnim neke stvari,svega mi kartu cu ti platiti ako nemasMikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:59Hahaha takav znalac. Evo kazi vrijeme i mjesto pa da se nadjemomosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:41
Sestru cu ti ja zastiti do tada i staru,nemoj da se brines, pampers cemo redovno slati.nemaa ti ono sto muskarci imaju, samo prdis u ladnu vodu
P.S. povedi i zenu i sestru
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mislim istina je da smo mi postali bezmud narod i da samo lajemo preko društvenih mreža i foruma ali opet ja da sam sudija i da ovo radim bilo bi me strah izaći negdje na kafu ili s porodicom u trgovinu..kontam neka budala će me ubiti pred djecom što mi to treba..ali ovi izgleda ne yebu živu silu, godinama nastavljaju..sve do jednom.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Hebem ti kcerku pa jesil rekao smrdino cetnicka da kazem vrijeme i mjesto, rekao sam ti i ovo mi napises haha pa znao sam svakako da ste misevi svoje vrste, vi da se rodite 300 puta necete imat damu ko muslimani kako nas zovete, inace nisam.ja tebe junace zvao vec ti mene,ajde sad budi musko pa mrdni iz jazbine i dodji eto mozemo se naci u Sanskom Mostu jel ti odgovara jado?MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:56Dodjes u Banjaluku, pokazes muda da imas budes car u Sarajevskoj carsiji pokazes da si jak i da imas mudamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:03Ajde salji kad hoces,bilo gdje u Sarajevu,okolici ili gdje ti odgovara. Ovdje neces nikom majke spominjat,znas da ti se ja ovdje najmilijih sjetim redovno, vlah da se nadje sa mnom haha ajde da i taj film vidim,svega ti javi se da se nadjemo da ti objasnim neke stvari,svega mi kartu cu ti platiti ako nemas
P.S. povedi i zenu i sestru![]()
Ne znas ti izaci iz Srajeva, jer dalje od Kobilje glava nisi otisao, to tebe supamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:59Hebem ti kcerku pa jesil rekao smrdino cetnicka da kazem vrijeme i mjesto, rekao sam ti i ovo mi napises haha pa znao sam svakako da ste misevi svoje vrste, vi da se rodite 300 puta necete imat damu ko muslimani kako nas zovete, inace nisam.ja tebe junace zvao vec ti mene,ajde sad budi musko pa mrdni iz jazbine i dodji eto mozemo se naci u Sanskom Mostu jel ti odgovara jado?MikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:56Dodjes u Banjaluku, pokazes muda da imas budes car u Sarajevskoj carsiji pokazes da si jak i da imas mudamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:03
Ajde salji kad hoces,bilo gdje u Sarajevu,okolici ili gdje ti odgovara. Ovdje neces nikom majke spominjat,znas da ti se ja ovdje najmilijih sjetim redovno, vlah da se nadje sa mnom haha ajde da i taj film vidim,svega ti javi se da se nadjemo da ti objasnim neke stvari,svega mi kartu cu ti platiti ako nemas
P.S. povedi i zenu i sestru![]()
Pozdravi i mamu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto ti odgovora.Riquelme1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:59Mislim istina je da smo mi postali bezmud narod i da samo lajemo preko društvenih mreža i foruma ali opet ja da sam sudija i da ovo radim bilo bi me strah izaći negdje na kafu ili s porodicom u trgovinu..kontam neka budala će me ubiti pred djecom što mi to treba..ali ovi izgleda ne yebu živu silu, godinama nastavljaju..sve do jednom.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Evo imali ste priliku da vidite cetnicku p na djelu,nemoj se brukat jado, ajde budi musko kad si pozivao vec, rekao si da ces doci da odaberem mjesto sta je sad bilo? Upravu si, nisam dalje od Kobilje otisaoMikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:02Ne znas ti izaci iz Srajeva, jer dalje od Kobilje glava nisi otisao, to tebe supamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:59Hebem ti kcerku pa jesil rekao smrdino cetnicka da kazem vrijeme i mjesto, rekao sam ti i ovo mi napises haha pa znao sam svakako da ste misevi svoje vrste, vi da se rodite 300 puta necete imat damu ko muslimani kako nas zovete, inace nisam.ja tebe junace zvao vec ti mene,ajde sad budi musko pa mrdni iz jazbine i dodji eto mozemo se naci u Sanskom Mostu jel ti odgovara jado?
Pozdravi i mamu![]()
Dvojnik Ibre Rahimića je zadao ozbiljan udarac sudijskoj organizaciji. U same rašlje. Idemo dalje 
Docicu ako si se okupaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:07Evo imali ste priliku da vidite cetnicku p na djelu,nemoj se brukat jado, ajde budi musko kad si pozivao vec, rekao si da ces doci da odaberem mjesto sta je sad bilo? Upravu si, nisam dalje od Kobilje otisaoMikiPirs je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:02Ne znas ti izaci iz Srajeva, jer dalje od Kobilje glava nisi otisao, to tebe supamosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:59
Hebem ti kcerku pa jesil rekao smrdino cetnicka da kazem vrijeme i mjesto, rekao sam ti i ovo mi napises haha pa znao sam svakako da ste misevi svoje vrste, vi da se rodite 300 puta necete imat damu ko muslimani kako nas zovete, inace nisam.ja tebe junace zvao vec ti mene,ajde sad budi musko pa mrdni iz jazbine i dodji eto mozemo se naci u Sanskom Mostu jel ti odgovara jado?
Pozdravi i mamu![]()
nemoj se vise brukat svega ti,pecinski covjece iz sumske jos si pi.cic svoje vrste.
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 19 okt 2025, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zbog takvih kao što si ti neka nas nastave guziti Srbi i Hrvati.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:41Dobra stvar u ovom kriminalu večeras je što je Velež i dalje na 10.bodova..
Za nadati se da će Široki osvetiti u sljedećem kolu,a zatim i mi da ih gurnemo u još dublju provaliju.
Lijep pozdrav.
Drži svijeću Borcu i Zrinjskom, zadovoljavaj se mrvicama što nam ostavljaju, a nastavljaj izbacivati bošnjačke klubove iz premijer lige.
Tako ćemo i mi doći na red, Željo, ne brini. Mi smo sljedeći.
Sve to radi scene u Mostaru koju i ja ne opravdavam. Na kraju, dobili smo, to je gotova priča, trebamo sad da uvijek budemo na ratnoj nozi s njima, s Veležom. Postoji li nešto što se zove opraštaj, pružiti ruku jedni drugima.
Zrinjski nam je dvije titule preko Beusa oteo i opet im tepamo, Zrinja, ovo, ono, a oni nam se iza leđa smiju.
Želji, ali i ostalim B klubovima.
Uvijek će mi Velež biti draži od Zrinjskog i Borca.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Velež odličan, vrhunska partija. Ibro je baš dobro posložio ekipu. Mislim da je ovo znak da se Velež budi. Neke druge stvari nema smisla ni komentarisati.
ZaZelju je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:12Zbog takvih kao što si ti neka nas nastave guziti Srbi i Hrvati.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:41Dobra stvar u ovom kriminalu večeras je što je Velež i dalje na 10.bodova..
Za nadati se da će Široki osvetiti u sljedećem kolu,a zatim i mi da ih gurnemo u još dublju provaliju.
Lijep pozdrav.
Drži svijeću Borcu i Zrinjskom, zadovoljavaj se mrvicama što nam ostavljaju, a nastavljaj izbacivati bošnjačke klubove iz premijer lige.
Sve to radi scene u Mostaru koju i ja ne opravdavam. Na kraju, dobili smo, to je gotova priča, trebamo sad da uvijek budemo na ratnoj nozi s njima, s Veležom. Postoji li nešto što se zove opraštaj, pružiti ruku jedni drugima.
Zrinjski nam je dvije titule preko Beusa oteo i opet im tepamo, Zrinja, ovo, ono, a oni nam se iza leđa smiju.
Uvijek će mi Velež biti draži od Zrinjskog i Borca.
Olimpik, Mladost DK, Igman, Stupčanica: istjerani iz lige na ovaj ili onaj način, ili im je onemogućeno da je izbore kao Stupčanici.Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.
Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.
Velež, Sarajevo, Željo: klubovi potpuno onemogućeni da se bore za titulu i klubovi čiji je plafon svih plafona 3. mjesto.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
successminator je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:26ZaZelju je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:12Zbog takvih kao što si ti neka nas nastave guziti Srbi i Hrvati.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:41Dobra stvar u ovom kriminalu večeras je što je Velež i dalje na 10.bodova..
Lijep pozdrav.
Uvijek će mi Velež biti draži od Zrinjskog i Borca.Olimpik, Mladost DK, Igman, Stupčanica: istjerani iz lige na ovaj ili onaj način, ili im je onemogućeno da je izbore kao Stupčanici.Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.
Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.
Velež, Sarajevo, Željo: klubovi potpuno onemogućeni da se bore za titulu i klubovi čiji je plafon svih plafona 3. mjesto.
Sagni glavu i suti bosnjo, zadovolji se tim europskim nastupima jer bolje ne mozes, ne daju ti. U medjuvremenu se nasladjuj drugima, optuzuj kako je onaj drugi namjestao, udarao temelje korupcije a pravi se da tvoji nisu, do tada ce krme vedrit i oblacit savezom bez ijedne brige.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
I trebaju ispast, odnosno Posusje je trebalo lani, na finoću ga neku sačuvali...ove godine neka lete, a i za ocekivat je bilo da nisu dugovječni uz onog gargamela u klubu i furanje da mogu biti Široki! Čorbe ti moras popapat da budes Široki! Rudar ima par finih igrača i ima igru, kojoj fali napad i golgeter, ali realno nisu ni trebali ućiZigazaga je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:52Može se sad već reči da Posušje i Rudar ispadaju. Nadam se da forumski puk sad konačno vidi da Rudar nije u kombinaciji saveza. Nije bilo kardinalnih grešaka sudija,ali milion malih grešaka je bilo na štetu Rudara.Faulova,auta ,sudijska nadoknada...
Čestitke Širokom na pobjedi.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Topuzoviću, nije problem pogriješiti, problem je što bi ovu akciju Borcu pustio, a svim ostalim klubovima svirate faul u napadu. Dovoljno je da igrač Borca padne u svom 16ercu i odmah se svira, ne daj Bože može se šta izroditi.
De sta ste se upalili. Cist faul 2 igraca, sad jesul 2 protivnicka igraca ili istog tima ko da je važno, ne treba sad tražit dlaku u jajetu. Glavni sudija gledao, pomocni, 2 u var-u, pa ne mogu svi pogrijesiti jbg.
Nego cestitke borcu na zasluzenoj tituli, cuj mene pobjed
i
Nego cestitke borcu na zasluzenoj tituli, cuj mene pobjed
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Combattente87, Giuseppe1, Pact1921, rimljanin90, Vanja8, Venom i 67 gostiju.