Premijer liga BiH - aktuelno
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Poslije onakvog tretmana i one tekme, nema ni jedan navijac Zelje da gotivi Velez, jednostavno je tako , sto valjda razumijete?
Danas treba biti posten i reci da ih je ostetio, kod 0:1 tesko bi bilo da dodju do bod(ova) ovi vicini chetalji, kao sto su nas ostetili u Bijeljini i u Sirokom po za jedan cisti gol ,Sarajvo je isto osteceno danas po ko zna koji put
Treba zaustaviti ovo, molim neku poznatu licnost da pokrene bilo sta, ja se nudim evo da platim prijevoze ljudima koji nisu iz Sarajeva - OBECAVAM- koji ce doci na neke proteste ispred saveza.
Ne moze se gledati ovo vise i tacka
Danas treba biti posten i reci da ih je ostetio, kod 0:1 tesko bi bilo da dodju do bod(ova) ovi vicini chetalji, kao sto su nas ostetili u Bijeljini i u Sirokom po za jedan cisti gol ,Sarajvo je isto osteceno danas po ko zna koji put
Treba zaustaviti ovo, molim neku poznatu licnost da pokrene bilo sta, ja se nudim evo da platim prijevoze ljudima koji nisu iz Sarajeva - OBECAVAM- koji ce doci na neke proteste ispred saveza.
Nije to gotivljenje već je to tvoj narod u tvojoj državi. Pa u goroj smo situaciji nego Palestinci samo što to ne vidimo, ali se mi opet bijemo između sebe.
željo i hajduk
Lekcija za mnoge premijerligase
Samo naprijed, ocekujem vas na vrhu
Jedva cekam Zeljo Celik
Nadam se u kupu nakon Slobode
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 okt 2025, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Red je sve te sitne gluposti ostaviti po strani dok traje sistematsko iživljavanje po jednima, drugima i trećima. Zajednički interes i viši cilj je vrijedniji od besmislenih prepucavanja. Sjeti se parole Manijaka pred gostovanje Levskog iz Sofije na Koševu.Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:45Poslije onakvog tretmana i one tekme, nema ni jedan navijac Zelje da gotivi Velez, jednostavno je tako , sto valjda razumijete?
Ma ovo bi se svima desilo protiv borca. Smijesno je vise i komentarisati ovakve stvari.
Jedno je sto su ovi cigani ali liga treba biti regularna i regularno ih treba poslati u federalku.
Ovakve stvari nikom ne trebaju i svako kolo imamo skandalozno sudjenje. Pocinje prozivanje sa tribina, pritisak je sve jaci. Jel realno da ove sudije svjesno idu u rizik svojih zivota?
Jedno je sto su ovi cigani ali liga treba biti regularna i regularno ih treba poslati u federalku.
Ovakve stvari nikom ne trebaju i svako kolo imamo skandalozno sudjenje. Pocinje prozivanje sa tribina, pritisak je sve jaci. Jel realno da ove sudije svjesno idu u rizik svojih zivota?
Hajde Enise Bešlagiću čitaj ovo, ti onako moraš sve umjesto nas Sarajlijica.Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:45Poslije onakvog tretmana i one tekme, nema ni jedan navijac Zelje da gotivi Velez, jednostavno je tako , sto valjda razumijete?
Sve se slažem, bravo za post !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- QUARTERBACK
- Kontakt:
700 maraka kosta obraz nasih sudija
yebem usta onog nanica prvog picku prodanu jel ga stid prezimena
yebem usta onog nanica prvog picku prodanu jel ga stid prezimena
Nije sad uopste u pitanju da li Željini navijači gotive Velež ili bilo koji drugi klub. Poenta je da se stane lopovluku u kraj...Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:45Poslije onakvog tretmana i one tekme, nema ni jedan navijac Zelje da gotivi Velez, jednostavno je tako , sto valjda razumijete?
A upravo su suđenja na utakmicama i dovela do toga da gledamo i cirkus među navijačima iz Sarajeva i jednog iz Mostara..
Tuče po gradovima,po putevima.. i to savršeno odgovara kako Banja Luci tako i jednom dijelu Mostara. Sve dok zajednički ne istupe po pitanju ovog lopovluka Sarajevo,Željezničar,Velež... Imat ces ponistene golove na sve tri strane i VAR koji i kad uštopaš loptu rukom ne mijenja ništa.Opet vrijedi odluka sudije.
Pa nek se poslije mrzi ko hoće i koliko god hoće..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Dok klubovi ne zauzmu iskreni i zajednicki stav i ne zaprijeti se istupanjem iz lige,a onda istovremeno i organizovano,sve po protokolu i zakonu,da se najavi skup pred zgradom privrednih mafijasa,i uz sve to da isprate i mediji naravno,nema hljeba u ovoj ligi.
Znaci ova tri nasa tkz. B kluba.
Bgm kad to odjekne u regionu i sirom Evrope pocesat ce se po glavi i to dobro.
Naprosto onda vise nemas lige,i sve na reset.
To je vec potez gdje bi sigurno i uefa reagovala.
Za toliko se moze zaustaviti svaka nesuglasica,ko je manji ili veci,bla,bla,bla…
Pa kad vratimo ligu u normalne okvire,onda nastavi ko je gdje stao i kako ko hoce.
Medjutim,neka ostane ovako,bolje je da se glupe bosnje medjusobno kolju,dok se oni hladno ispisavaju po svima nama.
Ovo je naravno realno kao sto jutro nece svanuti.
Znaci ova tri nasa tkz. B kluba.
Bgm kad to odjekne u regionu i sirom Evrope pocesat ce se po glavi i to dobro.
Naprosto onda vise nemas lige,i sve na reset.
To je vec potez gdje bi sigurno i uefa reagovala.
Za toliko se moze zaustaviti svaka nesuglasica,ko je manji ili veci,bla,bla,bla…
Pa kad vratimo ligu u normalne okvire,onda nastavi ko je gdje stao i kako ko hoce.
Medjutim,neka ostane ovako,bolje je da se glupe bosnje medjusobno kolju,dok se oni hladno ispisavaju po svima nama.
Ovo je naravno realno kao sto jutro nece svanuti.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ako me pamcenje dobro sluzi, proslo kolo ste svi zajedno aminovali ponistavanje naseg gola u Bijeljini, a da ne govorimo o likovanju za ponistene golove u Sirokom.rishovski je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:20Nije sad uopste u pitanju da li Željini navijači gotive Velež ili bilo koji drugi klub. Poenta je da se stane lopovluku u kraj...Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:45Poslije onakvog tretmana i one tekme, nema ni jedan navijac Zelje da gotivi Velez, jednostavno je tako , sto valjda razumijete?
A upravo su suđenja na utakmicama i dovela do toga da gledamo i cirkus među navijačima iz Sarajeva i jednog iz Mostara..
Tuče po gradovima,po putevima.. i to savršeno odgovara kako Banja Luci tako i jednom dijelu Mostara. Sve dok zajednički ne istupe po pitanju ovog lopovluka Sarajevo,Željezničar,Velež... Imat ces ponistene golove na sve tri strane i VAR koji i kad uštopaš loptu rukom ne mijenja ništa.Opet vrijedi odluka sudije.
Kao i obicno, hajmo se ujediniti al kad ste vi osteceni. Pusti vise suplje, svi bi fol nesto a niko nista.
Nasilje ce sve rijesiti ocigledno a do tad ne treba se uzrujavati
Likovalo se i kad su krali vas, i kad su krali Sarajevo i ranije kad su krali Velež. Jednostavno je, režiserima lakrdija i odgovara da se međusobno mrzite. Da su starije generacije imale stav mnogih današnjih navijača i simpatizera Veleža, Sarajeva i Želje, ove države vjerovatno ne bi ni bilo, bar ne u ovim granicama. Mnogo više se ovdje međusobno kolju navijači Veleža, Želje i Sarajeva nego navijači Borca i Zrinjskog, a ljudi su zadnjih godina najveći rivali kada je riječ o borbi za titulu i jedino su je oni i uzimali u zadnjih 5 godina. Dok oni za stolom pojedu meso, vama poslije bace kosti oko kojih se krvite. Kako reče veleum Johnny Štulić:”Sve je politika, i ako se ti ne baviš politikom, ona se bavi tobom.”Orvel je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:35Ako me pamcenje dobro sluzi, proslo kolo ste svi zajedno aminovali ponistavanje naseg gola u Bijeljini, a da ne govorimo o likovanju za ponistene golove u Sirokom.rishovski je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:20Nije sad uopste u pitanju da li Željini navijači gotive Velež ili bilo koji drugi klub. Poenta je da se stane lopovluku u kraj...Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:45Poslije onakvog tretmana i one tekme, nema ni jedan navijac Zelje da gotivi Velez, jednostavno je tako , sto valjda razumijete?
Kao i obicno, hajmo se ujediniti al kad ste vi osteceni. Pusti vise suplje, svi bi fol nesto a niko nista.
Zavadi pa vladaj.
Ja nisam aminovao ni za jedan poništeni gol.. To što pojedini na forumu liječe vlastite komplekse je nesto drugo. I nema veze sa večerašnjom utakmicom,nego je općenito katastrofa od suđenja od pocetka prvenstva. Jedno je prepucavati se na forumu a drugo otici na utakmicu i podrzavati klub.Ovdje najvise i naprave s.ranja oni koji nisu uopste u BiH i na svakoj temi je tako...Orvel je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:35Ako me pamcenje dobro sluzi, proslo kolo ste svi zajedno aminovali ponistavanje naseg gola u Bijeljini, a da ne govorimo o likovanju za ponistene golove u Sirokom.rishovski je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:20Nije sad uopste u pitanju da li Željini navijači gotive Velež ili bilo koji drugi klub. Poenta je da se stane lopovluku u kraj...Hrammm1921 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:45Poslije onakvog tretmana i one tekme, nema ni jedan navijac Zelje da gotivi Velez, jednostavno je tako , sto valjda razumijete?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa i trebamo se klati. To je rivalstvo. To su klubovi koji imaju tradiciju i navijaci se i trebaju provocirati medjusobno. To je sasvim prirodna pojava. Ono sto nije prirodno jesu namjestaljke ovim klubovima koji su svoji slavu stekli tek u danasnjem vremenu sa tim kradjama i politikomsuccessminator je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:41Likovalo se i kad su krali vas, i kad su krali Sarajevo i ranije kad su krali Velež. Jednostavno je, režiserima lakrdija i odgovara da se međusobno mrzite. Da su starije generacije imale stav mnogih današnjih navijača i simpatizera Veleža, Sarajeva i Želje, ove države vjerovatno ne bi ni bilo, bar ne u ovim granicama. Mnogo više se ovdje međusobno kolju navijači Veleža, Želje i Sarajeva nego navijači Borca i Zrinjskog, a ljudi su zadnjih godina najveći rivali kada je riječ o borbi za titulu i jedino su je oni i uzimali u zadnjih 5 godina. Dok oni za stolom pojedu meso, vama poslije bace kosti oko kojih se krvite. Kako reče veleum Johnny Štulić:”Sve je politika, i ako se ti ne baviš politikom, ona se bavi tobom.”Orvel je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:35Ako me pamcenje dobro sluzi, proslo kolo ste svi zajedno aminovali ponistavanje naseg gola u Bijeljini, a da ne govorimo o likovanju za ponistene golove u Sirokom.rishovski je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:20
Nije sad uopste u pitanju da li Željini navijači gotive Velež ili bilo koji drugi klub. Poenta je da se stane lopovluku u kraj...
Zavadi pa vladaj.![]()
Nema ti niko tu zavaditi pa vladati kad je sasvim normalno ds medju nama postoji rivalitet. To nema nikakve veze sa.stanjem u nasem fudbalu.
U normalnoj državi sa normalnom ligom je normalno da si međusobno je.emo mater.Orvel je napisao/la: ↑20 okt 2025, 01:21Pa i trebamo se klati. To je rivalstvo. To su klubovi koji imaju tradiciju i navijaci se i trebaju provocirati medjusobno. To je sasvim prirodna pojava. Ono sto nije prirodno jesu namjestaljke ovim klubovima koji su svoji slavu stekli tek u danasnjem vremenu sa tim kradjama i politikomsuccessminator je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:41Likovalo se i kad su krali vas, i kad su krali Sarajevo i ranije kad su krali Velež. Jednostavno je, režiserima lakrdija i odgovara da se međusobno mrzite. Da su starije generacije imale stav mnogih današnjih navijača i simpatizera Veleža, Sarajeva i Želje, ove države vjerovatno ne bi ni bilo, bar ne u ovim granicama. Mnogo više se ovdje međusobno kolju navijači Veleža, Želje i Sarajeva nego navijači Borca i Zrinjskog, a ljudi su zadnjih godina najveći rivali kada je riječ o borbi za titulu i jedino su je oni i uzimali u zadnjih 5 godina. Dok oni za stolom pojedu meso, vama poslije bace kosti oko kojih se krvite. Kako reče veleum Johnny Štulić:”Sve je politika, i ako se ti ne baviš politikom, ona se bavi tobom.”Orvel je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:35
Ako me pamcenje dobro sluzi, proslo kolo ste svi zajedno aminovali ponistavanje naseg gola u Bijeljini, a da ne govorimo o likovanju za ponistene golove u Sirokom.
Zavadi pa vladaj.![]()
Nema ti niko tu zavaditi pa vladati kad je sasvim normalno ds medju nama postoji rivalitet. To nema nikakve veze sa.stanjem u nasem fudbalu.
Ali u ovoj državi rat očito nije završio, samo se drugačije vodi.
Znači, vi pričajte šta hoćete, ja ću uvijek stati rame uz rame sa navijačima klubova koji su za ovu državu. Od Želje, Sarajeva pa do Slobode i Čelika.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Smrad se još kune Majke mi ko da bude uvjerljiv.Obicno ovi sto se kunu djecom majkom lazu i to žele sakrit juneći se najblizim.Pa sto nisi zatražio var da vidiš misu jedan.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Sve dok ovakve na traumatologiju ne šaljemo, oni će nas krasti. Pazi junaka, nema se sta miješati var ja sam svirao, pa sto se mjesa var kada se dadne gol a bude ofsajd. Balije, za sicubi se prodali. Svirao sam faul za faul, nisam vam davao žute. Koje smeće. Batina iz raja izašla.
Evo i oni tebe selame!
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Cuj na proteste da idu zajedno tm i hz a lome glave toljagama
Ja lako mogu shvatiti ljude iz klubova koji nemilosrdno kroje ligu po svom ćeifu, njima je to biznis i pare. Ali nikako da shvatim ovu grupu navijača koja to još uvijek prati i podržava. Ono, u čemu je fazon veseliti se ukradenoj tituli? Yeey, mi imamo bolje lopove od vas, nas politika više stoji nego vas?
I da ne prave ove kardinalne greške gdje iz utakmice u utakmice direktno oštete protivnika, a poguraju Borca, ima i previše očitih navlačenja u korist Borca gdje se jednostavno ekipi nasuprot Borca ne dozvoljava igrati. Bitno je da igrač Borca padne i da se svira prekršaj, nije bitno zašto je pao. Upravo se to desilo sinoć, a Topuzovuć se vadi da nije namjerno pogriješio, a jeste. Tvom igraču mogu doslovno nogu slomiti, neće dobiti žuti. Nemoguće je igrati u takvim uslovima. Imaš osjećaj da tjeraš loptu uzbrdo s hiljadu prepreka. Ono što je Željo na Grbavici uradio, onaj preokret je ravno čudu.
Rivalstvo i mahalska prepucavanja su normalna stvar (bez huliganstva i nošenja palica), ali ne i likovanje kad tvog rivala pokradu jer znaš da to i tebe čeka i onda će oni likovati kad tebe pokradu i dobijaš začarani krug. Suma sumarum je da ste i ti u tvoj rival “u kanalu” a neko drugi uživa i profitira na tome. Kao da šef na poslu malo maltretira tebe, malo tvog kolegu, baci vam mrvice i vi se onda svađate oko tih mrvica u smislu ko je dobio više umjesto da mu se suprostavite.Orvel je napisao/la: ↑20 okt 2025, 01:21Pa i trebamo se klati. To je rivalstvo. To su klubovi koji imaju tradiciju i navijaci se i trebaju provocirati medjusobno. To je sasvim prirodna pojava. Ono sto nije prirodno jesu namjestaljke ovim klubovima koji su svoji slavu stekli tek u danasnjem vremenu sa tim kradjama i politikomsuccessminator je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:41Likovalo se i kad su krali vas, i kad su krali Sarajevo i ranije kad su krali Velež. Jednostavno je, režiserima lakrdija i odgovara da se međusobno mrzite. Da su starije generacije imale stav mnogih današnjih navijača i simpatizera Veleža, Sarajeva i Želje, ove države vjerovatno ne bi ni bilo, bar ne u ovim granicama. Mnogo više se ovdje međusobno kolju navijači Veleža, Želje i Sarajeva nego navijači Borca i Zrinjskog, a ljudi su zadnjih godina najveći rivali kada je riječ o borbi za titulu i jedino su je oni i uzimali u zadnjih 5 godina. Dok oni za stolom pojedu meso, vama poslije bace kosti oko kojih se krvite. Kako reče veleum Johnny Štulić:”Sve je politika, i ako se ti ne baviš politikom, ona se bavi tobom.”Orvel je napisao/la: ↑20 okt 2025, 00:35
Ako me pamcenje dobro sluzi, proslo kolo ste svi zajedno aminovali ponistavanje naseg gola u Bijeljini, a da ne govorimo o likovanju za ponistene golove u Sirokom.
Zavadi pa vladaj.![]()
Naravno da sportsko rivalstvo treba da postoji, samo što trenutno svi imate stvar koja nadilazi sport i vaše rivalstvo i oko koje biste trebali zajednički da nastupite, a to je ovo što si napisao u boldovanom. Ovo nema veze sa sportom.
Nerijetko su i najveći rivali stajali rame uz rame radi višeg cilja kada bi imali zajedničkog neprijatelja ili zajednički interes. Na kraju, misliš da koalicija Vico-Beus i SNSD-HDZ funkcioniše na iskrenoj ljubavi ili na interesu?
Navesti ću jedan primjer vezan za sport, a imaš ih bezbroj jer svijet oduvijek tako funkcioniše, još od starih Grka kada su zajednički nastupali protiv zajedničkog vanjskog protivnika. Perez i Laporta su zajedno lobirali za Superligu, a Real i Barcu vežu vijekovna mržnja i politički rivalitet. Ako mogu Real i Barca, najveći rivali na svijetu čije rivalstvo nadilazi sport, možete i vi, a poslije svako u svoju mahalu. Sjeti se videa HZ i TM pred gostovanje Levskog iz Sofije u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946, Mocvara1991, Vanja8 i 16 gostiju.