KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Mensur
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Mensur » 17 jun 2009, 00:57

lolo je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
elvir.vogosca je napisao/la:Ma Ceskovic ce dobro odraditi pare za koje je doveden... Moze covjek igrati beka, drugog playa, ima dovoljno iskustva.
Leotar je ove godine doveo svoje stare igrace, ljudi su na iskustvo bili medju najboljima u ligi. A na stranu to koliko su mladi mogli nauciti od njih.
Sacekajte da covjek odigra pa onda komentarisite...
Slazem se!
Gledao sam 4-5 puta tog Ceskovica,momak je uvijek odigrao dobro za minutazu provedeno na parketu,znam da je u Sirokom imao dosta dobru minutazu,dugo im je bio u prvoj petorci dok su igrali NLB ligu,nama sigurno moze posluziti na nekih 10-15 minuta..dobar je suter i asistent,a za odbranu ne znam..nesto se ne sjecam..u svakom slucaju za te pare nismo mogli bolje proci!Ali opet sacekajmo neko vrijeme,mada Vukoicic zna sta radi,pa on ga je sigurno dobro upamtio jos dok je bio trener FMP-u,sada Bosni kada su igrali protiv Zrinjskog,i glupo je ne slagati se s njim,a svi znamo kakav covjek ima sluh za igrace koji mu trebaju! Po meni uprava je pokazala ogroman napredak u odnosu na prethodne sezone,zadrzali su Vukoicica,i dva najbolja igraca iz prosle sezone Ivanovica i Sehovica,doveli su najboljeg pleya u BIH a mozda i sire Jovanovica ito na 3 godine,doveli su Bajica koji je bio vodeci igrac Vojvodine,mladog Mahalbasica...uz vec iskusne Hajrica,Vucurovica,Zimica,Ceskovica pa i Rakica mislim da mozemo ocekivati dosta dobru godinu i povratak publike u dvoranu!
Budi Bosna!
uz ceskovica i mahalbasica, dvorana se sigurno nece napuniti,niti promjeniti stanje od prosle godiine,ali sacekajmo,ova sezona je jedan ispit za upravu i igrace,ako ga poloze,publika ce se poceti vracati
Pa sigurno da takvi komentari kao tvoji neće vratiti publiku.
ne znam šta ljudi kontaju, da smo mi neki giganti, da imamo naftne industrije iza nas i da možemo da dovodimo koga hoćemo. Pojedini se moraju malo sabrati i sagledati situaciju onako kakva jeste. ne moze se ni samo od mladih igrača praviti ekipa, takve ekipe pucaju (FMP ove sezone). Cesković je sasvim ok igrač, ne znam kako je igrao protiv nas ove sezone sa Zrinjskim, vjerovatno ga je tu VV zapazio.
Taj Mahalbašić je nepoznanica, ostalo su sve manje više poznati igrači i to je najbitnije. ne dovode se igrači za koje nikada niko nije čuo. Ali opet vidjet ćemo kako će se sve to ukomponovati.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 17 jun 2009, 01:10

niciji komentar na forumu ne moze otjerati ili vratiti publiku

bosanac
Kontakt:

Post Postao/la bosanac » 17 jun 2009, 09:42

lolo je napisao/la:niciji komentar na forumu ne moze otjerati ili vratiti publiku
vala kad vidis, u zadnje vrijeme, ko sve dolazi na utakmice ako je iole atraktivniji protivnik dodje ti da zabranis ulaz u skenderiju...bolji su mi 500 onih koji ce sacekati kraj utakmice da izadju iz dvorane uz aplauz bosni ma kakav rezultat bio nego 5000 onih koji zvizde, psuju mater igracima, provociraju ih, prave se pametni i onda jos izadju na pola zadnje cetvrtine...daleko im skenderija bila...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 jun 2009, 11:42

bosnas_ je napisao/la:
elvir.vogosca je napisao/la:Ma Ceskovic ce dobro odraditi pare za koje je doveden... Moze covjek igrati beka, drugog playa, ima dovoljno iskustva.
Leotar je ove godine doveo svoje stare igrace, ljudi su na iskustvo bili medju najboljima u ligi. A na stranu to koliko su mladi mogli nauciti od njih.
Slazem se!
Gledao sam 4-5 puta tog Ceskovica,momak je uvijek odigrao dobro za minutazu provedeno na parketu,znam da je u Sirokom imao dosta dobru minutazu,dugo im je bio u prvoj petorci dok su igrali NLB ligu,nama sigurno moze posluziti na nekih 10-15 minuta..dobar je suter i asistent,a za odbranu ne znam..nesto se ne sjecam..u svakom slucaju za te pare nismo mogli bolje proci!Ali opet sacekajmo neko vrijeme,mada Vukoicic zna sta radi,pa on ga je sigurno dobro upamtio jos dok je bio trener FMP-u,sada Bosni kada su igrali protiv Zrinjskog,i glupo je ne slagati se s njim,a svi znamo kakav covjek ima sluh za igrace koji mu trebaju! Po meni uprava je pokazala ogroman napredak u odnosu na prethodne sezone,zadrzali su Vukoicica,i dva najbolja igraca iz prosle sezone Ivanovica i Sehovica,doveli su najboljeg pleya u BIH a mozda i sire Jovanovica ito na 3 godine,doveli su Bajica koji je bio vodeci igrac Vojvodine,mladog Mahalbasica...uz vec iskusne Hajrica,Vucurovica,Zimica,Ceskovica pa i Rakica mislim da mozemo ocekivati dosta dobru godinu i povratak publike u dvoranu!
Budi Bosna!
Ako ti misliš da su 4000-5000 eura/mjesec male pare a on je na angažman prije zrinjskog imao 6000 a u zrinjskom 3000 onda neznaš koga ste doveli . Čovjek lijepo izgleda (maneken pravi ) curka mu je luda 100% galami cijelu utakmicu a on odigra jednu pa ga nema 5 narednih utakmica . Realno na fizikalije nemože nešto puno napraviti razigrat ništa posebno a pogoditi otvoreni šut tu i tamo . Sigurno pojačanje u vašim redovima ali u korist ostalih ekipa u NLB-u. Ja sam tog dečka pogledao barem 30 puta i njegovi limiti su na razini našeg bivšeg playa Mišića(5-10 min.nekada solidnih a većinom očajnih ) i 1 000 000 % nema perspektivu za napredak .Nebih htio da ovo shvatite kao provokaciju nego kao komentar na predhodnih 100 postova od ljudi koji ga nikada nisu vidjeli u životu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jun 2009, 12:05

Dobar post jer pruza nove info koje neki od nas nemaju.

daxa
Kontakt:

Post Postao/la daxa » 17 jun 2009, 12:22

ja sam s njim igrao a i gledao ga i kazem da misicu moze predavat jako zahvalan igrač

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2009, 12:55

kksiroki je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
Slazem se!
Budi Bosna!
Ako ti misliš da su 4000-5000 eura/mjesec male pare a on je na angažman prije zrinjskog imao 6000 a u zrinjskom 3000 onda neznaš koga ste doveli . Čovjek lijepo izgleda (maneken pravi ) curka mu je luda 100% galami cijelu utakmicu a on odigra jednu pa ga nema 5 narednih utakmica . Realno na fizikalije nemože nešto puno napraviti razigrat ništa posebno a pogoditi otvoreni šut tu i tamo . Sigurno pojačanje u vašim redovima ali u korist ostalih ekipa u NLB-u. Ja sam tog dečka pogledao barem 30 puta i njegovi limiti su na razini našeg bivšeg playa Mišića(5-10 min.nekada solidnih a većinom očajnih ) i 1 000 000 % nema perspektivu za napredak .Nebih htio da ovo shvatite kao provokaciju nego kao komentar na predhodnih 100 postova od ljudi koji ga nikada nisu vidjeli u životu .
vecina ljudi mi nije jasna ovdje,100000000000000000 put ponavljam pa matija nije doveden da igra neku ozbiljniju ulogu,samo da pokrije kada se zlaja odmara,jer on to iskustvom moze,a kod sirokog je bio prvi play,a tada im je valjao,a mi ga doveli da bude 8 - 9 igrac u rotaciji, i sa rakicem da pojaca konkurenciju na bekovskim pozicijama,jer andjelic i camdzic ce pravu sansu dobiti u ligi 13,i mozda kasnije....sada je on najgori na svijetu,pa garantujem zivotom da je ovo dobar nas potez....a sjetim se samo jedne tekme u aleksandrovcu gdje je zabio 5 - 6 trica,moze biti solidno rjesenje a seha tu glavne konce vuce ili zlaja zavisi koga bude mijenjao,uvijek ce ili seha ili zlaja biti na parketu sa matijom.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 jun 2009, 13:03

kksiroki je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
Slazem se!
Budi Bosna!
iz tvoga posta se vidi, da imas nesto protiv momka, kao prvo naveo si sve lose osobine, niti jednu dobru, predstavio si covjeka kao apsolutnog idiota na nivou tome trice.
drugo, u alternativi muhe i kompanije, matija izgleda veoma dobro, moze odigrati pozicije 1 i 2 koliko se ja sjecam. Sut mu nije los, asistencija isto tako, sve u svemu prosjek strogi ali kao backup play vrlo dobar, sa tim sto moze igrati pozicije 1 i 2 i tako se nadopunjavati sa Bakicem.
VV ga je gledao u NLB u dresu sirokog, gledao ga je u dresu zrinjskog, tako da ne kupuje macka u vreci sigurno, a mislim da se razumije u kosarku malo bolje od tebe.
Cuva Bog Zelju svog!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 jun 2009, 13:25

Matija ima platu mnogo manju od 5 hiljade eura,kako samo lupaju ovi iz Sirokog,koji su usput ljubomorni sto im je jos jedan igrac koji im je igrao u prvoj petorci zavrsio u Sarajevu,gdje ce naravno imati drugaciju ulogu i manju minutazu! Mislim da je uprava njegovim dolaskom napravila pun pogodatk,hem je iskusan hem nije skup i za te pare bolje nismo mogli proci! Ceskovic je odlican trojkas,i to je veoma bitn aosobina,ali zna on napraviti i dobar prodor ,asistenciju...Nama moze komotno odmoriti Zlaju na nekih 10 minuta i Sehovica na nekih 5-6 minuta!
A sta drugo ocekivati od pristalica Sirokog i Igokee,ovi prvi tek saznali ime trenera jos im niti jedan igrac nije produzio ugovor,a ovi iz Igokee ne znju ni u kojem takmicenju ce igrati!..
Gazi Bosno gazi!

daxa
Kontakt:

Post Postao/la daxa » 17 jun 2009, 13:30

decko jako si neupucen imam osijecaj da i Misic dođe u bosnu ti bi mu nasao mjesto

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 17 jun 2009, 13:34

jarane ako je ceskovic iskusan a ko je odlican trojkas a za ovakve pare dolazi pa sto ga nije zadar ili cibona uzela ili split koji se raspada.A to iskustvo sto navodis je stekao po nasoj ligi 12 tj grudama zrinjskom a pogledaj mu sezonu kada je igrao u heliosu NLb ligu jedna ubacena trojka u citavoj sezoni pa o cemu pricas onda :roll:

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 17 jun 2009, 14:57

Eno sad je Široki ljubomoran na nas što smo im uzeli Ćeškovića :mrgreen: A ljudi kakvo je uopšte mjerilo Muhamed pašalić, pa da govorimo da je kao dobro što smo dobili nešto boljeg igrača od njega :mrgreen:

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 17 jun 2009, 15:06

dnalydal je napisao/la:Eno sad je Široki ljubomoran na nas što smo im uzeli Ćeškovića :mrgreen: A ljudi kakvo je uopšte mjerilo Muhamed pašalić, pa da govorimo da je kao dobro što smo dobili nešto boljeg igrača od njega :mrgreen:
bravo,i ja sam bolji od pasalica,a igrao bi za manju platu,pa nek uprava razmisli

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 17 jun 2009, 15:23

kazes siroki ljubomoran,pa neznam ja ko koga razbije u finalu kad god složimo momčad,ako neznaš 4 igraca od lani imaju ugovor,a jucer su grgat i ruzic potpisali a mason i puljko 99 %da ce potpisat,znaci 3-4 igraca dovest i to je to,gdje nam se zuri prvenstvo u 10 mjesecu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 jun 2009, 15:27

matetaraba je napisao/la:kazes siroki ljubomoran,pa neznam ja ko koga razbije u finalu kad god složimo momčad,ako neznaš 4 igraca od lani imaju ugovor,a jucer su grgat i ruzic potpisali a mason i puljko 99 %da ce potpisat,znaci 3-4 igraca dovest i to je to,gdje nam se zuri prvenstvo u 10 mjesecu
vidjet cemo vas u NLB, svaka cast za finale, ali vidjet cemo vas u NLB
Cuva Bog Zelju svog!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 17 jun 2009, 15:31

mate,bate,ante,grcgate,pljuke itd koliko ja znam vi imate svoj dio foruma i tamo se **** koliko hocete i prosipajte svoje aspiracije listice.
Sto se tice ceskovica njemu je plata 2000 eura. 100%,za tu platu nevjerujem da ima bolji igrac a da moze pomoci ekipi vec ove godine.

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 17 jun 2009, 15:40

jest,2000 eura,oni što su govorili da je 5000 ono su provokanti,ali nismo svi takvi

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2009, 16:06

matetaraba je napisao/la:kazes siroki ljubomoran,pa neznam ja ko koga razbije u finalu kad god složimo momčad,ako neznaš 4 igraca od lani imaju ugovor,a jucer su grgat i ruzic potpisali a mason i puljko 99 %da ce potpisat,znaci 3-4 igraca dovest i to je to,gdje nam se zuri prvenstvo u 10 mjesecu
od ta 4 igraca nijedan nije nosilac,samo siriscevic donekle - mada ni on nista posebno, odigrao je samo kup na pravom nivou a ne moze on vise,milekovic aposloutno nista,spralja se oporavio,ovo je bilo na svjezinu vidjet cemo kad odradi pripreme i u pola sezone,i ko je cetvrti bubalo- covjek koji minuta nije vidio, i uligi 8 a kamoli u finalu...pobijedili ste zasluzeno,svaka cast,ali ove godine nemate sta traziti u nlb,a vjerovatno cete krenuti kao i uvijek sa nekim rosterom,pa onda u pola sezone cete dovesti bivse igrace cibone zadra splita i onda se naloziti opet...ali vv je na klupi od pocetka vidjet cete da cete tesko dobiti...samo da je zima bio zdrav ne bio vi ni ovo uzeli,a ikona i ivan su bili citavo vrijeme povrijedeni......uzgred mislim da mason nece ni ostati,a nesto ne spominjete tomasa,sta je s njim,kao sto rece jedan kod vas bio bi starter i u ciboni..ccccccc.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jun 2009, 16:11

Raja, sto ste navalili sa tvrdnjama, covjek jos nije stao na parket u zvanicnoj tekmi u nasem dresu. Vidjece se sve, laganini. Za sada su sva misljenja ljudi koji su ga gledali prije - dobrodosla. Sve zavisi kakvu ce ulogu dobiti, kako ce se uklopiti u OVAJ tim, kako igra pod stresom,....

Budite posteni po prvi put nakon duuuugo godina klub ide pravim smjerom i samo zato sto su pojedinci razocarani jer nismo doveli jos 2 jaca igraca a'la BB, sada se siri nervoza i panika. Da budem iskren, klub radi svoje a uskoro bi se i od navijaca moglo ocekivati da urade svoj dio.

@neno
ti napravi analizu ko' da se radi o ekipi kalibra Barce - a na nasem pod-forumu. Stipu ga loma, vidis da te frajer satrira. Njima je veca prpa sto mi gradimo solidan tim pa te frajer salta.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jun 2009, 16:33

kengur je napisao/la: Raja, sto ste navalili sa tvrdnjama, covjek jos nije stao na parket u zvanicnoj tekmi u nasem dresu. Vidjece se sve, laganini. Za sada su sva misljenja ljudi koji su ga gledali prije - dobrodosla. Sve zavisi kakvu ce ulogu dobiti, kako ce se uklopiti u OVAJ tim, kako igra pod stresom,....

Budite posteni po prvi put nakon duuuugo godina klub ide pravim smjerom i samo zato sto su pojedinci razocarani jer nismo doveli jos 2 jaca igraca a'la BB, sada se siri nervoza i panika. Da budem iskren, klub radi svoje a uskoro bi se i od navijaca moglo ocekivati da urade svoj dio.

@neno
ti napravi analizu ko' da se radi o ekipi kalibra Barce - a na nasem pod-forumu. Stipu ga loma, vidis da te frajer satrira. Njima je veca prpa sto mi gradimo solidan tim pa te frajer salta.
zar ne napadate 4 poziciju? solidan tim vam nece biti dovoljan :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.