Pa sigurno da takvi komentari kao tvoji neće vratiti publiku.lolo je napisao/la:uz ceskovica i mahalbasica, dvorana se sigurno nece napuniti,niti promjeniti stanje od prosle godiine,ali sacekajmo,ova sezona je jedan ispit za upravu i igrace,ako ga poloze,publika ce se poceti vracatibosnas_ je napisao/la:Slazem se!elvir.vogosca je napisao/la:Ma Ceskovic ce dobro odraditi pare za koje je doveden... Moze covjek igrati beka, drugog playa, ima dovoljno iskustva.
Leotar je ove godine doveo svoje stare igrace, ljudi su na iskustvo bili medju najboljima u ligi. A na stranu to koliko su mladi mogli nauciti od njih.
Sacekajte da covjek odigra pa onda komentarisite...
Gledao sam 4-5 puta tog Ceskovica,momak je uvijek odigrao dobro za minutazu provedeno na parketu,znam da je u Sirokom imao dosta dobru minutazu,dugo im je bio u prvoj petorci dok su igrali NLB ligu,nama sigurno moze posluziti na nekih 10-15 minuta..dobar je suter i asistent,a za odbranu ne znam..nesto se ne sjecam..u svakom slucaju za te pare nismo mogli bolje proci!Ali opet sacekajmo neko vrijeme,mada Vukoicic zna sta radi,pa on ga je sigurno dobro upamtio jos dok je bio trener FMP-u,sada Bosni kada su igrali protiv Zrinjskog,i glupo je ne slagati se s njim,a svi znamo kakav covjek ima sluh za igrace koji mu trebaju! Po meni uprava je pokazala ogroman napredak u odnosu na prethodne sezone,zadrzali su Vukoicica,i dva najbolja igraca iz prosle sezone Ivanovica i Sehovica,doveli su najboljeg pleya u BIH a mozda i sire Jovanovica ito na 3 godine,doveli su Bajica koji je bio vodeci igrac Vojvodine,mladog Mahalbasica...uz vec iskusne Hajrica,Vucurovica,Zimica,Ceskovica pa i Rakica mislim da mozemo ocekivati dosta dobru godinu i povratak publike u dvoranu!
Budi Bosna!
ne znam šta ljudi kontaju, da smo mi neki giganti, da imamo naftne industrije iza nas i da možemo da dovodimo koga hoćemo. Pojedini se moraju malo sabrati i sagledati situaciju onako kakva jeste. ne moze se ni samo od mladih igrača praviti ekipa, takve ekipe pucaju (FMP ove sezone). Cesković je sasvim ok igrač, ne znam kako je igrao protiv nas ove sezone sa Zrinjskim, vjerovatno ga je tu VV zapazio.
Taj Mahalbašić je nepoznanica, ostalo su sve manje više poznati igrači i to je najbitnije. ne dovode se igrači za koje nikada niko nije čuo. Ali opet vidjet ćemo kako će se sve to ukomponovati.